+1 oy
201 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızlar günaydın allah nasip ederse bu sene tayinciyiz eşimin ailesi kayseride onlar oraya gitmemizi istiyor tabi bende gurbet elde tek kalmaktansa yaslandilar bize ihtiyaçları olur bizim onlara ihtiyacımiz olur diye düşünüyorum ama Kayseri benim memleketime 12-14 saat sürüyor araba ile ve direk ucak yok aktarmali var memleketime de cok uzaga gitmek istemiyorum eşimin ailesi karismayi sever bu arada eşimde bu huylarindan dolayi gitmek istemiyor,siz olsaniz ne yapardınız yalnızlığa hic gelemiyorum ve hic sevmiyorum bu arada 

15 Cevaplar

+6 oy
önce (2,072 puan) tarafından
Eşinin ailesi karışırsa ve eşin istemiyorsa gitme tabii. Erkek ailesine yaklaşınca onları tutmaya başlıyor 
önce (49 puan) tarafından
Gerçekten mi,bu beni korkutur çünkü kayınvalidem arkadan konusmayi sever biraz
önce (3,981 puan) tarafından
O zaman uzak dur. Yalnızlığı sevmiyorum demişsin ama bu sefer de keşke tek başıma kalsaydım dersin. Olsun, kimsen olmasa da yavaş yavaş okur çevren. Kendi seçtiğin insanlar olur.
önce (1,062 puan) tarafından
Ve kendı sectıgın insanlarla gorusmeyı kesebılırsın ters bır durumda ama aile olunca asla öyle bır şansın kalmaz yakınken hele
-Reklam-
+1 oy
önce (858 puan) tarafından
tam ortada bi şehir seçin bence. ne onlarla ne onlarsız olsun. bazen dibinde olmak kötü de olabiliyor. ama ben hazırım yapabilirim diyorsan da git
+1 oy
önce (5,038 puan) tarafından
Ben yalnız kalmayı tercıh ederm ya. Hiç sevmem karısan insanı. 
+1 oy
önce (2,030 puan) tarafından
eşin de istemiyorsa gitmeyin bence 
+1 oy
önce (2,201 puan) tarafından
Cevap ortada gibi ama sen bilirsin :))) 
+1 oy
önce (21 puan) tarafından
Sunan birlikte yaşıyorum başta ben istedim ama okadar pismanimki aynı evde zulüm gibi geliyo çok iyi olasalar bile rahatım yok istedigim gibi yasayamıyrum arkamdan konusuyolar bunu eşime anlatiyorum eşim bana inanmayıp onları savunuyo yoruldum tükendim bir daha düşün derim aagrisiz basina iş açma yani
+1 oy
önce (3,927 puan) tarafından
Kendini ateşe atma derim 
0 oy
önce (12,583 puan) tarafından
iki şehre eşit mesafede yerler tercih edin. 
0 oy
önce (448 puan) tarafından
Sakın kabul edip gitme, erkekler ailesinden birini görünce karakteri değişiyor pişman olursun. Herhangi bir tartışma yaşasan gider ailesini tutar, eski ilgiyi alakayı görmezsin.
0 oy
önce (13,559 puan) tarafından
İki ailenin ortasi bi yer bence en makbulü 
0 oy
önce (98 puan) tarafından
Şuan ailelere üç saat uzaklıkta bi şehirde yaşıyorum bazen bizimde tayin isteme muhabbeti oluyor eşimin memleketine ama olabildiğince uzatmaya çalışıyorum süreci. Bilmiyorum tabiki iyi anlaşan insanlar da vardır ama aynı yerde olunca mutlaka problemler çıkıyor gibi geliyor bana. Çocuk bakarken zorlansam dahi yalnızlığı tercih ediyorum :)) 
0 oy
önce (1,062 puan) tarafından
Eşin istemiyor

Ailesi karışır

Kendı aılene gıtmeye kalkınca ıkı uçak bır sürü iş

Allah daha nasıl gitme dıye işaret yollasın bilemiyorum ki
0 oy
önce (3,122 puan) tarafından
Eşin zaten istemiyor sen neden kendi ailenden bu kadar uzağa gideceksin bide çok karışıyor diyorsun dertsiz başına dert arama hiç 
0 oy
önce (1,842 puan) tarafından
Aynı durumu biz yaşadık sakın ailesinin yanına gitme. Benim eşim de seninki gibiydi. Ailesinin şehrini bile yazmadı listeye. Asla asla gitme
0 oy
önce (909 puan) tarafından
Yerinizde olsam tam orta yerde bi yere tayin isterim gurbet hep var Tayinciye bunun çözümü yok ne yazık ki ama hiç değilse huzurlu olma şansınızı tepmeyin şimdi iyi olan akraba eş dost yakınınızdayken o kadar da iyi gelmeyebilir kimse üzülmez kırılmaz hem istedik çıkmadı burası çıkmış dersiniz iki memlekete de bir kaç saat uzaklıkta olsun istediğiniz vakit gider gelirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 155 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozdenylmz (37 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 244 göst.
0 oy
3 cevap 150 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
3 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozdenylmz (37 puan) tarafından soruldu