+1 oy
67 göst.
önce Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından
İlk hamileligimde son 8 ayliktim tutmadim sonra kaza ettim bu sefer ramazanda 4 aylik falan oluyor o zaman tutabilir miyim yoksa cocuga zarari olurmu

6 Cevaplar

+1 oy
önce (47 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir doktoruna daniş bence ben kahvaltı bile geç yapınca tansiyonum düşüyor 
-Reklam-
+1 oy
önce (7,712 puan) tarafından
Ben 3-4 aylıkken tuttum kardesım ramazanda dogum olana kadar tuttu. Kendini ıyı hissedersen tutarsın saflığın el vermezse tutmazsın . 
+1 oy
önce (1,313 puan) tarafından
2 sene önceki ramazan benim hamileliğimin 3 4 ay arasına denk gelmişti tutayım dedim kalktım güzelce yedim sabah kalktım elim ayağım boşaldı bayıldım bayılacaktım eşim çok kızmıştı aç kalmama kayınvalidem de senin canının kıymeti yokmu hamilesin tutma diye kızmıştı tutamamıştım 
+1 oy
önce (4,244 puan) tarafından
Doktorun daha iyi bilir ama zorunluluk yok dinimizce de hamilelere. Ben gelisim acisindan iki gebeligimde de tutmadim acikcasi. Sonda da olsa basta da olsa az yemek bebegin gelisimini etkileyebilir, danisman daha iyi olur.
+1 oy
önce (1,099 puan) tarafından
İlk hamileliğimde oruç tutmayı bırak kahvaltımı yapamadım diye bayıldım kaşıma dikiş attılar o yüzden hiç tutmaya çalışmadım şimdide Allah nasip ederse ramazanlıkta 6.ayıma girmiş olacağım ama tutamam diye düşünüyorum çünkü yine yemek yemeyince elim ayağım birbirine giriyor inşallah kazalarımı tutabiliriö sonra 
+1 oy
önce (3,229 puan) tarafından
Bence hiç tutupta riske atma 

Ne olur ne olmaz 

Çocuğunun vebalini alma 

Ben iki kızımda da tutmadim 

Suan tutuyorum borclarimi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Gamzeli.333 (23 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 84 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde EvLaTlArIm 71 (953 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 188 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde kubra38 (130 puan) tarafından soruldu

408,278 soru

12,264,504 cevap

37,423 kullanıcı

Kategoriler

...