+1 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (381 puan) tarafından
Kızlar 2 yıllık önlisans mezunuyum ama ilahiyat okumak istiyorum sınavsız hakkım var tecrübelerinizi duymak istiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(741 puan) tarafından
Bence meslek sahibi olmak için ilahiyat tercih edilmemeli çünkü artık önü kapalı. 
(381 puan) tarafından
Ben ilim öğrenmek için okumayı düşünüyorum
(741 puan) tarafından
O zaman tabii ki okuyabilirsin. Hem çok da güzel olur.
(381 puan) tarafından
İnşallah olur ama okuyan başka insanlar var mı nasıl yaptılar öğrenmem lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende cok istiyorum ya 
(381 puan) tarafından
Sınavsız hakkım var onu kullanmayı düşünüyorum
tarafından
Ben prosedur ne hic bilmiyorum acik ogretim lise mezunuyum nasil baslarim sinava mi girmem gerekiyo gerekmiyo mu surec nasil oluyo hic bilgim yok ama cok istiyorum
(381 puan) tarafından
Eğer hiç ünv sınavına girmediysen önce ünv sınavına gir ordan ister açık ister örgün başvur eğer rahatsan bence örgün git ben evli çocuklu olduğum için gidip gelemem ben ünv 2 yıllık bittiği için sınavsız hakkım var ekim ayında başvuru yapıcam
tarafından
Evliy8m cocugum var canim sadece sinavlara girebilir8m
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Bende 2. Üniversite den sonra başlayıp Dgs ile lisansa tamamladım ilahiyat mezunuyum 
(381 puan) tarafından
Ay şuan onu yapmak istiyorum 4 sene de mi bitirdiniz birde ilahiyat bitince öğretmen mi oluyoruz ve son 2 yıl nasıl oluyor ezber falan varmış açıklarsanız sevinirim
(1,805 puan) tarafından
Önce onlisans hemen ardından dgs ile ilitama geçiş yaptım. İstanbul bu konu da zor ben Kuran lari zor geçtim özel ders aldım mahreç eğitimi öyle geçtim mahrec ezberden zor. Kuran sınavları yuzyuzeydi Prof. Lara okuyorduk baya düşük almıştım. En son 3 dönem Kuran dersim kaldı Eylül de telafi sınavında bitirdim Kurana yogunlaşarak. 40 sf kadar da ezber vardı
(1,805 puan) tarafından
Son sınıf olurken formasyon aldım ben öğretmen olarak atandım. Kuran kursu öğretici olarak ta atananlar var onlara formasyon gerekmiyor ama Dhbt kpss mülakat a giriyorlar. Kko olan arkadaşlar im da var
(381 puan) tarafından
Şuan kuran kerim okuyarak hafızlık derslerine başladım Şubat gibi de arapça görücem aynı zamanda İmam Hatip mezunuyum inşallah yaparım
0 oy
(7,076 puan) tarafından
Ben ilahiyat okudum ata AÖF mezunuyum arapça alt yapın yoksa o biraz zorlar 
(133,927 puan) tarafından
esraaggg cozdum seni
(7,076 puan) tarafından
Saklanan kim ☺️
seni ariyodum bisi sorcakdim nicklee degisimce ulasamadim.sorcam seyi unuttum☺️
(7,076 puan) tarafından
Hatırlayınca yaz inşallah yapamadım başta ya kaç kere denedim sayfa geri attı ama ben daha inat çıktım ☺️
yazcam hatirlarsam☺️❤️
0 oy
(123 puan) tarafından
İlahiyat ön lisans mezunu musunuz? Ve İlahiyat açıktan mı okumak istiyorsunuz yoksa örgün mü?
(381 puan) tarafından
Yeni açıktan ilahiyat okumak istiyorum önlisans
(123 puan) tarafından
Aöf ön lisans ilahiyatın ders içeriklerini ve hangi derslerin verildiğini bilmiyorum. Temel dersler ve usullefi kesin vardır. Ama felsefe dersleri ve formasyon dersleri yoktur. Arapça Temel'in yoksa ve imamhatip mezunu değilseniz çok ciddi zorlanacağınızı düşünüyorum. Açık öğretim hakkında çok fazla bilgim yok. Ama açık öğretim mezunu olanların bir çoğu DGS ile ya da yeniden üniversite sınavına girip örgün lisans okuyorlar. Daha kolay atanabilmek için. Kur'an kurslarında fahri olarak ön lisans mezunu çalışan hocalarımız var. Ama kadro istiyorsanız lisansı öneririm.
(381 puan) tarafından
Ben lisansa tammalamak istiyorum onun için 2+2 gidicem şuan yüzüne Kur'an okuyup hafızlık yapıyorum Şubat ayında da arapça kursuna gidicem imam hatip mezunuyum inşallah yaparım
(123 puan) tarafından
Hafızlık yaptığınız için ilk başta açıktan okumak istediniz. Anladım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allahım emelinize ulaştırsın. İmamhatip mezunuysanız hay hay yaparsınız. 2+2 lik dediğiniz sistem DGS ile geçiş yapıp lisansa tamamlamak değil mi? Hafızlığın da hazırlık dönemi şu an galiba. Ben lise üniversite derken hafızlığa süre ayıramadım maalesef ama maalesef. 29 yaşındayım inşallah ezberleme güçlüğü yaşamadan biran önce başlarım ben de şu mübarek gece de duam olsun. Sizin de Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
(381 puan) tarafından
Şuan 27 yaşındayım ve iki çocuk annesiyim isterseniz herşey olur
(123 puan) tarafından
Ben de iki çocuk annesiyim.  Dediğim gibi Eğitim çalışma hayatı evlilik çocuklar derken bu yaşa geldik. İstiyorum zaten. Teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 214 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
9 cevap 398 göst.
0 oy
6 cevap 197 göst.

409,902 soru

12,323,852 cevap

39,051 kullanıcı

Kategoriler

...