0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından
Kizlar evi sıcak suyla soğuk suyla mi siliyosunuz parkeleri bide kaç günde bir siliyosunuz merak ettim

4 Cevaplar

0 oy
(4,300 puan) tarafından
Bn mop kullaniyorum hafta ici bir kere hafta sonu bir kere olmak uzere iki kere komble siliyorum obur turlu hergun makine tutuyorum ama 
(205 puan) tarafından
Bende makinayı hergun tutuyorum çocuklar sağ olsun :)
-Reklam-
0 oy
(358 puan) tarafından
Bana sıcak su ve bol yüzey temizleyici dökünce daha temiz olacakmış gibi geliyor ama her zaman soğuk suyla siliyorum Allah korusun sıcak su zarar verir diye korkuyorum
(205 puan) tarafından
Bende aynı dusuncedeyim ama sıcak suyla siliyorum
0 oy
(1,532 puan) tarafından
Sicak şu yüzey temizleyici sirke mis gibi oluyo Soğuksu temizlemiyo gibi geliuo bana 
(205 puan) tarafından
Sirke sevmiyorum bacım kokusu  kötü sirkeli hiç bişey yiyemem de ama silmek lazım nazara iyi geliyormuş sıcak su kullaniyorum bende
(1,532 puan) tarafından
Hem nazar hem mikroplari öldürüyor o yüzden kullan zaten yüzey temizleyici in kokusundan belli olmuyo ki
(205 puan) tarafından
Deniyim bı aile huzuruna da iyi gelir belki nazar felan varsa
0 oy
(957 puan) tarafından
Ne sıcak su nede soğuk su tursil ve çamaşır suyu kullanıyorum parkeler fayanslarimpatliyor
(957 puan) tarafından
Ben tursil ve çamaşır suyunu karsitiyorum patlatıyor sürekli yap farkı göreceksin WC tursil çamaşır suyu cif karıştırıp bekletiyorum taşım fayanslarim parlıyor tursil leke çıkarmada 2. Sırada çok değil 1 yemek kaşığı tursil 1 yemek kaşığı c.suyu kullan
(957 puan) tarafından
Ekliyorum tabikide soğuk su demek istediğim 2 suda temiz yapmaz bu karisimalr temiz yapar
(205 puan) tarafından
Anladım toz detarjan iz birakmiyomu yada çok kopurmuyomu
(957 puan) tarafından
Hayır canım suyunu iyi sıkarsan bırakmaz viledama bunları ekliyorum ben çok kopurmuyor zaten benim dediğim miktarla
(957 puan) tarafından
10 yıldır bu şekilde siliyorum iz yapmıyor belki benim fayans ve parkelerden kaynaklı çok iyi sıkıyorum ama

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 29 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 963 göst.
12 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde tbal (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 2,295 göst.
21 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.