+3 oy
168 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar suyum geldi saat 15:30 geldi ve hala hastaneye gitmedim sancım hiç yok sadece azar azar suyum gidiyor o kadar lütfen dua edin bana rahat bir doğum geçireyim çok korkuyorum ikinci doğumum bu arada şuan 39+3 haftalık hamileyim 

13 Cevaplar

+2 oy
önce (735 puan) tarafından
Canım çocuk susuz kalabilir sancını bekleme git hastaneye 
-Reklam-
+2 oy
önce (2,045 puan) tarafından
Hoc korkma canim. Bu güzel gunde dogucak inşallah bebegin. Summes sebile yesserah. Zikri cek bol bol . Her sanci esnasinda. 
+2 oy
önce (573 puan) tarafından
Canım niye bekliyorsun su gelir gelmez git ya bir şey olursa dua et bol bol inşirah oku
+1 oy
önce tarafından
Ayy bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbım kolaylık versin yar ve yardımcın olsun canim sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah 
+1 oy
önce (324 puan) tarafından
Herşey çok güzel olacak merak etme ve hastaneye git sancini bekleme 
+1 oy
önce (134 puan) tarafından
Su geldiyse dr koş direk bebek susuz kalır cok cok riskli bu durum
+1 oy
önce (14 puan) tarafından
Suyun geldiyse git bebek susuz kalır bide enfeksyon kapabilir sancini bekleme git rabbim saglikla kucağına almayı nasip ettsin rabbim yardımcın olsun inşallah canm benm
+1 oy
önce (2,326 puan) tarafından
Suyun gelmişse tabi ki hemen gitmelisin su gelirse sancı beklemeyin diyor doktorlar 
0 oy
önce (129,472 puan) tarafından
kiz sen napiyon su gelirse hemen gitmelisin cok tehlikeli 
0 oy
önce (6,240 puan) tarafından
Hayırlı bir günde doğuruyorsun cnm bundan güzel doğum mu olur

Bende geçen sene ramazanda Kadir gecesinde doğum yaptım inan 2 ikinmada bebek küt diye düştü ebenin eline nebze kdr sancım yoktu darısı senin başına inşallah 
0 oy
önce (353 puan) tarafından
Hemen gitmelisin benimde geçen hafta geldi 40 dk da bebegim dogdu  hiç sancım yoktu nst de sancı çıkıyordu ama ben hissetmedim suni sancı verildi antibiyotik yapmalı gerek ve dogum başladıysa suni sancıyla hızlandırıyorlar bebek için enfeksiyon riski oluyormuş canum suni sancıdan hiç korkma gece 2 de gittim yatuş yapıldı antibiyotik yapıldı sabah 9 a kadar sadece nst de sancı çıkıyordu 9.30 da suni sancı verildi 10.10 geçe bebegim dogdu çok şükür umarım sende saglıkla alırsun kucagına ❤️
0 oy
önce (2,728 puan) tarafından
Benim suyumda azar azar geldi direk acile gittim sancım da yoktu,yatış verdiler ,aradan biraz zaman geçtikten sonra suyumun hepsi geldi foşur foşur geldi, gecede doğum yaptım bence gitmelisin enfeksiyon kapabilir bebek 
0 oy
önce (3,331 puan) tarafından
İnşallah hayırlısıyla gelsin canım benjm

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 573 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (3,930 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 177 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
17 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cennet.T (2 puan) tarafından soruldu