0 oy
34 göst.
önce Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından
Normalde ruya goren biri olmadigim icin bugun gordugum ruyalar beni sasortti. oglen uyudugumda ruyamda yagmurun basladigini gordum bebegim kucagimdaydi semsiyemiz yoktu yagmurdan kaciyoduk yagmur vucuduna sert geldigi icin bebegimin canini acitir mi diye korkuyodum o ara bi anda bebegim bi kaldirimin kenarinda su giderinin orada yatmis agliyodu kafasi hafif camur olmus kafasi gidere girecek gibiydi kostum aldim onu. Baska bi ruymda babamin eski evini goruyorum ve orada benim de evim varmis ama evimiz cok degisik toprak gibi ve mesela ocak atesle yaniyor ve dumanin gidecegi kocaman bi delik var baca dan cikmiyor delikten cikiyor duman ve tavan kocaman is olmus kapkaraydi. Mutfagin baska bi duvarinda da delik vardi orasi da babamin bahcesine bakiyodu. Kurumus otlar vardi. Orada yangin cikmasin diye bizi uyariyorlardi. Ama ben yangin cikardim yanlislikla ve söndürdüm sanıp babamgilin yanina gittim. Sonra babamla konusurken arsayi bi adamin sondurmeye calistigini gorduk ve kostuk ben hemen arkamda bi hortum bulup her yeri suladim ates evin dibine kadar gelmisti. Adam sayesinde yangindan kurtulduk bahcede baska kucuk cocuklari da gordum. 

1 cevap

0 oy
önce (129,283 puan) tarafından
post ciksin     
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
30 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 83 göst.
19 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 296 göst.
9 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,976 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 288 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Degistirdimgitti (2,813 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,563 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...