+1 oy
231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (64 puan) tarafından
Kızlar akşam eşim geldi kadın çocuğum hakkında saydiriyor TV izledi yalan söylüyor ödev yapmıyor söylendi eşimde ceza yemeğe oturma dedi bnd kızım yokken dedimki öyle olurmu gelsin yemeğe dedim sonra sofrayı kurdum eşimi çağırdım kızımda geldi kadın ordan dedi kalk baban sana ceza verdi flan bnd eşime dedim öyle cezami olur otursun çocuk kadın diyor kocanın sözüne söz soyleme çocuk sizi dinlemez  dedim ane sn müdahale etme niye müdahale etmiycem dedi eşimde sus dedi konu kapandı ama kadının herseye laf etmesine sinirlendim bn oyuzden öyle dedim 

Sonra gittim poşeti vardı onu verdim ane baksana diye kalbini kırmısmiyimdir sizce şuan konuşuyoruz ama normal

12 Cevaplar

+3 oy
(135 puan) tarafından
Ne olursa olsun bir çocuğa anne babası dışında birinin müdahale etmesi yanlış kalbi kırılırsa da kırılsın herkes yerini bilmek zorunda 
(135 puan) tarafından
Birlikte mi yaşıyosunuz
(64 puan) tarafından
Ay yok Allah şükür
(135 puan) tarafından
O zaman iyi verin cevabını kessin sesini her şeye karışmaya hakkı yok
(64 puan) tarafından
Kız kendi kızına kaynanası böyle söylese varya bilmiyorum artık n der kadina
(135 puan) tarafından
Kendi kızları değerli olur laf soyletmezler
-Reklam-
+1 oy
(2,255 puan) tarafından
Kırılsın ama yerini bilsin. Hepsimi ayni olur be. Benimkide az önce sinirlendirdi beni. Ama eşim halletdi sagolsun.
(64 puan) tarafından
Bnm eşimde bna kiziyo ama sorun çıkmadı yine şükür
Hep birilerini örnek vererek o öyle bu boyle
Bizene bizde böyleyiz yani
Kızımda daha çocuk düzelir inşallah ha düzelmezse de psikolog flan bakarız artık bu yalan konusunu
+1 oy
(688 puan) tarafından
aldırma kırıldımı diye öyle yaparsan daha çok konuşur evlilik 2 kişi arasında her şeye burun sokulmaz oda nerde duracağını bilsin  evladım söz konusuysa orda duracak 
(64 puan) tarafından
Hem evladım hemde eşimle bn konusyodum o arada giriyo lafa yani bı bekle biz bı konuşalım sonra anlat yok
Ama bn haklı olduğumu düşünüyorum ona nasıl bı ceza hem napmis bu çocuk belki bu ceza ona daha kotu gelcek bilmiyor konuşuyor işte bizide bilgisiz görüyor kendince
+1 oy
(1,376 puan) tarafından
Yani kusura bakmasın da babasına şikayet etmek ona mı kaldı hadi şikayet etti çocuğu açlıkla cezalandırmak nedir kafaları mı yok acaba ne olursa olsun çocuğa anne ve baba dışında kimse müdahale edemez kırıldıysa da kırılsın boşver çocuğundan değerli değil ne o kadın nede kocan 
(64 puan) tarafından
Cezanın da bı yeri olmalı ama aç kalmak n demek çok saçma yani aç değildi ama sevdiği yemek onu bekliyodu günah değilmi napmis sanki bu çocuk adı üstünde çocuk yalan soyleyebilir düzelir inşallah düzelmezse de bakarız çaresine ama böyle cezayla duzelceni sanmıyorum bn hergun konusuyorum elbet bı gün konuşmam tesir eder inşallah
(1,376 puan) tarafından
Bence çocuğun yalan söylemesine değil neden yalana başvurduğunu düşünmek lazım öyle babaanneye bende yalan söylerim bence al kızını al kocanın kayınvalidenin telefonunu gir mutfağa kapıyı da kitle onları aç bırak baksınlar nasıl oluyormuş açlık cezası bir gram beyin yok gerçekten böyle insanlarda bir gramm
(64 puan) tarafından
O kadının o oğlu işte bide bni cahil görüyor
Kızımda şu aralar çok yalan söylemeye başladı bn hep konuşurak anlatıyorum niye böyle oldu bilmiyorum sonradan oldu kumanda nerde diyorum saklamış bilmiyorum diyo mesela önceden asla böyle degildi okula başladı belkide çocuklardan ogreniyo
(1,376 puan) tarafından
Olabilir okulda herşeyi öğreniyor çocuklar bu da sevgiyle aşılabilecek bişey ayrıcaaa sana cahil diyorlar da acaba kendi ıq ları kaçmış çok merak ettim şimdi dahi falanlar herhalde Ah ah aslında varya tam böyle şeytan gibi olucaktın ki bak bakalım seslerini çıkarabiliyorlar mı sende sürekli ezikler onları ama sürekli yap hep yetersiz hissetsinler anca öyle baskılarsın onları
+1 oy
(17,978 puan) tarafından
Çocuk babayı saysın ama anneyi saymasına gerek yok diyor yani kısaca Zihniyetine tükürsünler 
(64 puan) tarafından
Hayır şimdi babası öyle dediya bnd karşı çıktımya yanlış diyor e ama zaten bn çocuğun yanında uyarmadimki eşimi o çok bilmiş işte yani bna diyoki öyle yaptınız için ikinizide bişeye saymıyor
0 oy
(2,334 puan) tarafından

Sana karışma diyeceğine kendi karışmasın anne baba dışında asıl kimse çocuğa karışmamali ya anası var babası var onlar karar versin sinir oluyorum böylelerine var ya büyüğüm olmasa ıslak tuvalet terligiyle ağzına vurasim geliyor 

Not: şiddetden bahsediyor diye beni linclemeyin bak büyüğüm olmasa dedim ve yapasim geliyor yani yapmıyorum :D:D

(64 puan) tarafından
Ona göre cahil cuhelanin tekiyim:)
(2,334 puan) tarafından
Bütün kaynanalara göre bu böyledir canım kendileri çok bilir gelinler hiç bir şey bilmez
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Kalbi kırılsın isterse bin oarcaya bolunsun . Ona ne müdahale etmek anneyle baba varken
(64 puan) tarafından
Hep böyle cnm evimi ayırdım Allah şükür d arada bı goruyorum
(1,295 puan) tarafından
İyi geldi mi çok yüz verme mesafe iyidir
0 oy
(1,299 puan) tarafından
****** mi bu aclikla terbiye etcek iyi yapmissin hayvanda olsa acclikla terbiye verilmez 
(64 puan) tarafından
Çok saçma cnm ya bni cahil gören kadına bak ogluda o kafadan baksana
Özünde aç değildi ama hareket yanlış biz sofraya oturacaz o ders yapcak n kadar doğru bu Allah askina
0 oy
(4,356 puan) tarafından
Valla evladim soz konusuysa kocamı bile tanımam tanimiyorum da dunyayi yakarım kimse cocguma karisamaz. Kirilan yallah cehennemin dibine
0 oy
(2,822 puan) tarafından
Bu kadar taviz verme kirildiysa kirildi esininde anasini gorunce bi yerleri kalkiyo heralde
0 oy
(23 puan) tarafından
Çocuğun için çok üzüldüm. babası da olsa böyle saçma bir şekilde cezalandırmasına izin verme. Kayınvalideni değil çocuğınu düşün bence daha o minicik bir fidan nasıl eğitirseniz öyle şekillenecek. Kayınvalideni istesen de değiştiremezsin. Eşinle de konuş yemekle ceza verilmez
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ayy böylesi bana denk gelse bı yolsam da rahatlasam

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 844 göst.
2 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde ilayda4646 (854 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 340 göst.