+4 oy
195 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Hanımlar iyi akşamlar ben çok sıkılıyorum evde çocuklarım da öyle e haliyle büyüdüler artk ben küçük bir iş yeri açmak istiyorum yani öyle bir dusunceniz yoksa bile fikrinizi söylermisiniz kendi çapınızda neler yapabilirsiniz küçük bir birikmişliğiniz olsaydı eğer 

13 Cevaplar

+3 oy
önce (11 puan) tarafından
Hep hayalimdir inşallah bir gün gerçekleştirmekte nasip olur sanayi tipi bir dikiş makinası alıp evimin bir odaaını dikişe ayırmak ve bebek kıyafetleri dikmek. Dikişe merakınız varsa el beceriniz carsa bu konuda ev tekstili olur giyim olur süs amaçlı tekstil ürünleri olur dikip satabilirsiniz dükkan açabilevek gücünüz varsa terzi. Olarak başlarsınjz hem kendi tasarımlarınızı dikersiniz hemde gelen tamirat illerini yaparsınjz. 
önce (3,164 puan) tarafından
Ben sevdiğim için seramik diyecektim ama kazanç açısından terzilik çok mantıklıymış. Bir gün yaparsınız inşallah
Ne olursa olsun sevdiği işi yapmalı insan iki kuruş için sevmediği işe katlanmamalı  heleki bir anne, kendine zar zor zaman ayıracak ondanda mutlu olamıcaksa ne lüzumu var çalışmanın mutlu huzurlu olacağınız bir işiniz olsun inşallah
-Reklam-
+2 oy
önce (3,244 puan) tarafından
Ben olsam hamile dogum ürünleri satardim 

Gördüğüm kadarıyla etrafimda yok 

Mesela hamilelere özel 

Dogum ürünleri 

Bebek ürünleri vs
önce (1,093 puan) tarafından
Hamile kıyafetleri konusunda alternatif coookkk az kesinlikle.
+2 oy
önce (799 puan) tarafından
Bende inşallah nasip olursa küçük bir butik pasta tarzı bu mekan .özel pastalar tatlılar birde doğum günü kutmamak için organizasyon .çok severim böyle şeylerle ilgilenmeyi
+2 oy
önce (5,023 puan) tarafından
Kadınlar kahvehanesi açsana,gidip oturup akşam kadar okey oynayasım var 
önce (4,132 puan) tarafından
Arkaya çocuklar için kum havuzlu park:D
+1 oy
önce (13,559 puan) tarafından
Yatırım kesinlikle cocuk veya kadınlar üzerine olmalı diye düşünüyorum.

Kişisel ihtiyaçlar özellikle kadın için ve çocuklar için de uygun bütçeli elbette oyuncak tarzı seyler
+1 oy
önce (126 puan) tarafından
Rabbim nasip ederse inşallah eşimle küçük bi yer açmak istiyorum böyle büfe tarzı kafe tarzı eşim pek sıcak bakmıyo ama inşallah ikna edicem
+1 oy
önce (1,783 puan) tarafından
Bay bayan terzisiyim bebeklerim büyüyünce bir dükkan açmak isterim ✓
önce (23 puan) tarafından
Siz anlarsınız bana ev tipi makine önerisi yapar mısınız juki ve praff arasında kaldım
Kendimde ev tipi almadım sanayi tipini sattım muhakak sanayi tipi juki olmalı...bence✓
İlk kez başlıcam ve Sanayi tipine yerim yok maalesef
Oburude cok sağlıklı olmuyor dikişi filan siz bilirsiniz benim hem yerim yok hem zamanım ev tipinide almak istemedim...
Teşekkürler
+1 oy
önce (13,094 puan) tarafından
Ben inşallah emekli olunca butik pastane açacağım:)
önce tarafından
Benim de hayalim ama ne mümkün:(
+1 oy
İç çamaşır mağazası açardım ya da eşarp falan 
0 oy
önce (37 puan) tarafından
Ben olsam tuhafiye dükkanı açardımm :)
0 oy
önce (987 puan) tarafından
Instagram'da kazancfikirleri diye bir sayfa var. Bir oraya bak cnm. 
0 oy
önce (138 puan) tarafından

2 tane tır kiralar yurtiçi yurtdışı yük kargo işi kurardım. Zamanla satın alır işleri yavaştan büyütürdüm.
Giderler sadece şoför ve araba üzerinden olurdu. Geliri de 4e böler, 1ini gidere harcar, 1iyle hayır yapar, 1ini biriktirir, birini de yerdim.

Böylece zamanla işleri büyüterek kendi tırlarımı alır, insanların kargolarını yurtdışına taşırdım. Yani kısacası ithalat ve ihracat üzerine.
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından

Ben süsü püsü pek severim. Kendim de evim de çok sadedir ama mesela bir düğün salonu süslemesini noksansız ve çok şık yaparım :P Organizasyon işine girebilirsin bence. Ama öyle düğün falan değil. Butik iş. Mesela doğum günü, nişan, söz, diş kutlaması falan filan. Zamane kadınları kutlayacak bir şey muhakkak bulur aç kalmazsın bence :P

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 58 göst.
0 oy
5 cevap 178 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sare (470 puan) tarafından soruldu

408,338 soru