0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (7,936 puan) tarafından

İkisi arasında kaldım

image

image

17 Cevaplar

+5 oy
(1,164 puan) tarafından
2. Daha güzel bence .1.elbiseyi giyecekseniz ve üzerinize bu şekilde olacaksa tesettürlü olmanın tüm vücudu kapatmanın hiç bir anlamı yok tüm hatlar belli oluyor tesettür adı altında teşhir etmek oluyor .şahsen ben açık olduğum hatta baya açık olduğum halde tüm vücudumu bu kadar ortaya döken bir kıyafet giymem . Sadece göstermelik bir tesettur olur bu tarz elbiselerle
(2,784 puan) tarafından
Çok şükür çok haklı yorum. Tesettür kaygısı olmayan insanların giydiği abiyelerin uzun kollusu sadece. Üzüldüğüm şey burada kapalı olduğunu bildiğim kimsenin de hassasiyet göstermemesi.
(1,164 puan) tarafından
Aşağı yukarı burada tesettürlü olan çoğu kişi de aynı giyiniyor çünkü ama tesettür bu değil yani değil mi .gereğince yapamayacaksam ben olsam hiç girmem o işe .
(2,784 puan) tarafından
Tesettür bir yaşam tarzı. Modası olan bir şey değil. Bu sene balık abiye moda haydi biz de balık tesettür abiye yapalım gibi bir şey değil. Dikkat çekme veya parlama hevesi olanlar tesettürü ihlal etmiş oluyor.
Üzüldüğüm başka bir konu da 1.elbise çok güzel diyenlerin çoğu Müslüman yılbaşı kutlamaz ağaç süslemez diyenler. E hani Müslüman uyarmakla sorumluydu, bu hanımefendiyi neden kimse uyarmıyor tesettür konusunda? Yoksa Müslümanlık yeni yıla girene kadar mıydı?
Çok üzücü.
(1,164 puan) tarafından
O kadar haklısın ki Bizim ülkede bilinçli tesettürlü kesim oldukca az.bir kısmı   aile baskısı ile kapanmış bir kısmı eşi istedigi için bir kısmı da laf olsun diye kapanmış içini doldurarak değil malesef .dışarı çıktığımda en abartılı makyajları onlarda görüyorum gözler öyle bir öne çıkıyor ki anlatamam.bir çok rahatsız edici şey var sayamadigim düğüne gidip kırıta kırıta oynamalar erkekli ortamlarda .Kalca dansı yapıyorlar adeta özellikle bu tarz balık elbiseler giyip .kimsenin giydiği yaptığıni elestirmem normalde ama bu şekilde davrananlar yılbaşı kutlamalari konusunda ,faiz hassasiyeti konusunda  ,İsrail'i boykot konusunda aslan kesiliyorlar buna anlam veremiyorum herşeye laf söylemeyi uyarmayi hak biliyorlar .bu sekilde tesettürlü olacağıma açık olmayi yeğlerim .en azından sadece saçım ve kolum açık
(2,784 puan) tarafından
Ben Ankara'da yaşıyorum, 31 Aralık'ta mezoterapi için doktor randevum vardı. Doktorum kapalı bir kadın. Muhafazakar kesime çalışıyor genelde. Gelenler %95 kapalıydı. Ama yaptırdıkları işlemler botoks, dolgu, ördek dudak, yüz gerdirme. Ve hepsi de akşama kutlama planlamışlardı. Ben mahcup oldum onların yanında sadeliğimden...
-Reklam-
+2 oy
(4,369 puan) tarafından
1. Olan canım 
+2 oy
(2,784 puan) tarafından
E bunlar tesettür değil ki, baya bildiğin balık abiye. Şahsen ben erkek olsam net ölçü alırım bunu giyen bir kadından. 
(2,320 puan) tarafından
Birden fazla artııı
(2,784 puan) tarafından
Tesettür bir yaşam tarzı. Modası olan bir şey değil. Bu sene balık abiye moda haydi biz de balık tesettür abiye yapalım gibi bir şey değil. Dikkat çekme veya parlama hevesi olanlar tesettürü ihlal etmiş oluyor. Burada 1.elbise çok güzel diyenlerin çoğu Müslüman yılbaşı kutlamaz ağaç süslemez diyenler. E hani Müslüman uyarmakla sorumluydu, bu hanımefendiyi neden kimse uyarmıyor tesettür konusunda? Yoksa Müslümanlık yeni yıla girene kadar mıydı?
Çok üzücü.
(2,320 puan) tarafından
Açık söylüyeyim ben çok severim abiye yahut açık kıyafet. Bayanların arasında kına vs giyilmesinde problem yok. Ama herkese açık bir ortamda olacak iş değil,çok haklısın.
+1 oy
(1,035 puan) tarafından
İlk fotoğraftaki bayan gibi fizik varsa kesinlikle 1 
(7,936 puan) tarafından
Manken 160 40 beden
Ben 177 42 beden mankeni yanlış seçmişler:))
(1,035 puan) tarafından
Waowwww hatun mankendende manken ☺️☺️
+1 oy
(937 puan) tarafından
İlki daha iyi. Ama alttakinin de rengî vê etek kısmı çok güzel. 
+1 oy
(1,074 puan) tarafından
1 daha güzel hangi site 
+1 oy
(587 puan) tarafından
Kesinlikle 1 ikinci çok soluk
0 oy
tarafından
1. Çok güzel canımcım☺♥️
0 oy
(5,476 puan) tarafından
Lacivert daha guzel
0 oy
(6,906 puan) tarafından
Birincisi daha güzel alttakinin omuzdaki pelerini bence gereksiz durmuş 
0 oy
(2,628 puan) tarafından
Bence 1 daha iyi
0 oy
(13,862 puan) tarafından
İlkine bayıldım
0 oy
(722 puan) tarafından
Tesettüre 2.daha güzel canim.
0 oy
(1,076 puan) tarafından
2. Nin farklı bir tarzı var ama renk benlik değil. Bordo veya lacivert olsa yıkılır diye düşünüyorum. Farklı tarzları severim
0 oy
(39 puan) tarafından
 2 birincinin tesettürle alakası yok ki 2 de dar gerçi ama en azından biraz usturuplu
0 oy
(1,545 puan) tarafından
1 çok seksi duran bir elbise ben tercih etmezdim.

2 ci si 1 e nazaran daha iyi 
0 oy
(312 puan) tarafından
Ben 2yi beğendim 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 246 göst.
10 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mdemr (587 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
29 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eslemree (1,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 946 göst.
23 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 381 göst.
22 Ocak 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Yawhehw (191 puan) tarafından soruldu

410,919 soru

12,365,672 cevap

41,987 kullanıcı

Kategoriler

...