+1 oy
47 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (98 puan) tarafından
Sorum yukarıda

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,200 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ama iki çocuğum da katılıyor nefessiz kalıyor yüzüne üflüyor um duzeliyor
önce (98 puan) tarafından
Biz 13 ayligiz. Bizde de çok sık oluyor. Neden böyle katılıyor anlamıyorum. Yüzüne üflüyorum bende ama sık olunca insan korkuyor ve sebebini bilmek istiyor.
önce (1,200 puan) tarafından
Valla hiç bilgim yok ya kızım 2 buçuk yaşında onda daha yok bir zaman sonra bitiyor oğlum 16 aylık dahaca var büyük ihtimal 2 yaşına doğru biter
-Reklam-
0 oy
önce (129,283 puan) tarafından
bebekler bazen sebebsiz agliyo sırf ses olsun diye☺️ ama katilma durumunda burnuna uflemen gerektini unutma bacikom
Sebepsiz ağladığı olmadi. Bez değişimi ya da kıyafet değişimi için yatırdığımda katılarak ağlıyor. Daha baslamadan
besi kulod bez alsan ayakda degistirmeyi denesen genelde bebekler hoslanmiyo bez giyim degisiminden pek buda bi surec bi kac ay suruyo snr duzeliyolar
Ama poposunu silip temizlemem gerekiyor ayakta yapamam ki :)
kiz onun yontemi var ama bebegin kucukse yapamaz kresde bezi olan cocuklari ogretmen ayakda degistiriyo ve 30 saniye surmuyo
ayakda degistirmek icin cirtcirtli bez kullaniyo ogretmenler kreste siraya diziyo cocuklari bezleri cikartiyilar snr cocuklara eyilin diyolar nasi anlatsam soyle dusun cocuk ayakda dikiliyo bezi cikartiyon popoyu temizlemek icin cocuk ellerini yere koyuyo ama bacaklari bükmeden yerede ses yapan 2 oyuncak koyuyolar elleriyle o oyunca basip eylenirken popoyu temizliyo ogretmen snr cocuk tekrar dikiliyo bezi takiyo ve bitti
Evet bebegim kucuk, 13 aylık ve gunde 3 4 kez kaka yapiyor. Dolayısıyla yatması gerekiyor  :))
0 oy
önce (12,583 puan) tarafından
18 ay civarı olurmuş genelde. benim de bebeğimde ara ara oluyor. doktora göstereceğim. 

demir eksikliği, kalpte üfürüm sebep olabilirmiş. ama bunlar yoksa da oluyormuş bazı bebeklerde. 

bir doktora götürmekte fayda var. 
13 ayligiz. Bende bu bahs ettiklerinizden korkuyorum aslında. 1 yas icin tahlil istemedi henüz doktorumuz. Bu yüzden bi eksiklik var mi bilmiyoruz. Kalp muayenesi olduk ama 3 4 ay önce idi. Yeniden yaptırmak gerekebilir. Doktorumuza bu durumu ileteyim bende. Teşekkür ederim.
önce (12,583 puan) tarafından
belki sadece öyle bir katılmadır, erkek çocuklarında daha çok oluyormuş. benim yeğenimde vardı ve onun kalbinde zararsız üfürüm çıktı, geçti sonra. kızım aman aöan katılmıyor ama bazen gerçekten nefes almıyor yüzü morarıyor. doktor da büyük ihtimalle kardiyolojiye yönlendirecek ve kan tahlili isteyecek.
sen de götür, için rahat eder. aklında soru işareti kalmaz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 170 göst.
20 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 309 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 273 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Lilim (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
20 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde trizomihasta (1 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,579 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...