+1 oy
68 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (255 puan) tarafından
Hanımlar 5 haftalık gebeyim idrar yolu enfeksiyonu çıktı bu tehlikeli mi ne yapmak lazım ilaçsız nasıl geçer 

7 Cevaplar

0 oy
önce (800 puan) tarafından
Bende üre pozitif çıkmıştı . Tehlikeli bir şeymiş . 3 gün hastanede yattım serum aldım . Sonra eve geldim fitil antibiyotik kullandım şükür oğlum sağlıklı doğdu bir problem olması 
-Reklam-
0 oy
önce (817 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım çok dikkatli ol hamileleligim boyunca idrar yolu enfeksiyonu ile savaştım çalışıyordum maalesef tek başıma iş yeri tuvaletini temiz tutmayı basaramadim buda erken doğuma sebep oldu bebeğim 35 haftalık doğdu 
0 oy
önce (3,230 puan) tarafından
İlacsiz bilemem ama bnde gebeligin basinda hamilelerin kullandigi antibiyotik kullandim ve doktor bol bol su ic dedi gecmis olsun cnm 
0 oy
önce (711 puan) tarafından
Geçmiş olsun bende de olmuştu çok dikkat edin oğlum doğduktan sonra oğlumda da enfeksiyon vardı malesef 1 hafta hastanede yatmıştı 
0 oy
önce (1,359 puan) tarafından
Kuru dut çayı inşallah akşam taze yap çok iyi geliyor 
0 oy
önce (410 puan) tarafından
İlaçsız tedavisi yok ve beklersen ilaç kullanmam diye ilerleyip bebege geçiyor o yüzden doktora danışın size uygun ilacı verir aksi halde bebeğe geçer 
0 oy
önce (64 puan) tarafından
Genelde bebek dogdugunda enfeksiyon oluyor bendede öyle oldu arkadsmdada bir hafta hastanede yatmiştık

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
5 cevap 58 göst.
0 oy
7 cevap 120 göst.

408,485 soru

12,273,558 cevap

37,668 kullanıcı