0 oy
126 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (167 puan) tarafından
2 buçuk yaşındaki kızım gece çok geç yatiyor uyumak istemiyor öğle uykusunu kesmelimiyim artık öğlen güzel uyuyor ama gece uyumak istemiyor

8 Cevaplar

0 oy
önce (2,439 puan) tarafından
Kaç gibi uyuyor gece
Olabilir canım o bir saati de bize göndersen ne iyi olur :)))
önce (167 puan) tarafından
Hahahah diyorum her gün 1 saat dolsun uyandiricam sonra bı bakıyorum işlere dalmışım yarım saatte benden diyorum bı kahve içiyorum :))
Ben uykudan çok çekiyorum ya sana hiç karışma diyesim geliyor ama yanlış tavsiye de olabilir:)))
En iyisi ben çok müdahale etmiyeyim anne kız 9 a kadar yatıyoruz bı ara sabah 6 da kalkıyordu o dönem daha zordu:))
Ahaha aynen bırak uyusun canım:)
-Reklam-
0 oy
önce (7,936 puan) tarafından
Benim kızım 4,5 yaşında okul dışında evde olduğu vakitler hep uyutuyorum. Oğlum 2 yaşında öğlen uyumayınca çok huysuz oluyor. Gecesinde de sürekli kalkıyor. 
Oğlunuz sabah kaçta kalkıyor acaba
Kızım canım 9 ile 9 30 arasi
Benimki kızım 27 aylık sabah kaçta uyanırsa uyansın gündüz uykusu yapmıyor
önce (7,936 puan) tarafından
Bence öğlen uykusu çok önemli daha küçükmüş hem.

Prensesimmm1 oğlum genelde 9:30 da kalkar.
Ne kadarda cabalasam asla uyumuyor canım yemin ederim 12 saattir uyanık ve en az bir saat daha bekler
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Canım benim kızım da üç yaşında. O dönemlerde tam öğlen uykusunu yapmamaya başladı. Artık büyüdüğü için ve aktif olduğu için uyku saatlerini kendisi belirlesin uyumak istemiyorsa uyumasın dedim ama bu sefer akşama kadar dayanamadı ilk başlarda. Akşam beş altı gibi uyuyakaldı. Sonra sekiz dokuz gibi uyanıp geceler zehir oldu. Eğer öğlen uykusunu kesersen yatma saatine kadar dayanamayabilir. Öğlen uykusunu kesmek uyku saatini bir kaç saat geriye çekmiyor yani. Bir de çok aktif bir çocuksa büyük bir ihtimalle akşama yorulup o saatlerde uyur. Daha fazla uyku düzeni bozulur. Uyumak istiyorsa öğlen bırak uyusun. Benim kızım da öğlen uykusunu bıraktı. Üç yaşında hareketliliğinden yine uyumuyor. Akşama kadar bir saniye parmak ucu bile dinlenmez ama anca 11-12 gibi anca uyur. Hareketliyse o yüzden uyumaz. 
Yok canım dayanamaz 2 oldumu mizmizlaniyor zaten
0 oy
önce (2,325 puan) tarafından
Ama doktor yetişkin insanların bile gündüz yarım saatte olsa uyuması gerekir diyor gündüz hiç uyumasa bu defa akşam çok erken uyuyup çok erken uyanmaz mı 
Evet canım oda var dayanmaz zaten öğle uykusunu seviyor akşam uzeri uyur kalır öyle olunca daha zor şey yapayım gündüz uykusunu kisaltmaya çalışayım
0 oy
önce (1,137 puan) tarafından
Kızım da 2.5 yaşında gündüz zaten 1 saat uyuyordu. Gece de en erken 10 da uyurdu. İki gündür uyutmuyorum gündüz ama gece yine 10 dan önce uyumuyor:) 
Neyse ben biraz daha gudnuz uykusuna yatirayim neyse ki erken kalkmıyor :))
0 oy
önce (887 puan) tarafından
Bu uyku konusu çok karmaşık ve çok bunaltıcı ya. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. 3.5 ve 2 yaşlarında çocuklarım var. Her uykudan önce sinir krizi eşiğine geliyorum aşırı yıprandım öyle böyle değil. Uyutmasam da olmuyor akşama doğru saçmalayıp canımı daha fazla sıkıyolar. Bide üstüne 3. Ye hamileyim. Hapı yutmuş haldeyim hunileri beklerim :(
Aman canım zormus ya İnşallah sabır versin Allah süreç bunlar buyucekler ve anlamicaz supriz mi oldu bebisker planlı mi
1. Planlı ama 2-3 sürpriz oldu bizede. Gelen başımızın üstüne dedik birlikte büyüyolar ama baya zor. Sinir denen bişey kalmadı yıprandım yeminle :)))
Kuzum büyürler inşallah sağlıkları yerinde olsunda geçer bu günlerde sakinlik sabır versin Allah sanada
Amin inşallah canım sağol
0 oy
önce (5,039 puan) tarafından
Öğlen uykusuna yatır ama 1 bır bucuk saat uyusun kaldır. Daha erken bennce bırakmak için ben 3 bucukta bıraktırdıım
Bırakmaz zten canım ya huysuzlanir bakalım kisaltayim gündüz uykusunu 2 den 1 e indireyim
0 oy
önce (1,285 puan) tarafından
Öğle uykusunu kesersen akşam yatmak isticek bu seferde gece kalkicak benim oğlumda 2 bgcuk yaşında  bazen dışarı çıkıyoruz bişey oluyo uykusu aksiyo akşam 7 8 bazen  10 11 de uyuyo sonra gece bı bakıyorum kalkmış sabaha kadar oturuyoruz 
Evet canım o daha zor en iyisi yined böyle
önce (1,285 puan) tarafından
Aynen seninki yine erken uyuyor benimki 1 görmeden uyumuyo . Hiç düzeninizi bozmayın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 486 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.

408,435 soru

12,271,360 cevap

37,601 kullanıcı