0 oy
141 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (96 puan) tarafından
Buzluğuna kek koyanlar nasıl koyuyor. Dilimliyor musunuz dilimlemeden mi atıyorsunuz buzluğa. Bir de tatlı, koku değişikliği oluyor mu? Gelen misafire çıkartırım hemen diye yapıyım dedim. Planlı misafir gelmiyor bizde çatlağı geliyorlar 

6 Cevaplar

+1 oy
(967 puan) tarafından
Bütün koyduğum da oluyor, dilimleyip koyduğumda. Dilimleyince buzu daha hızlı çözülüyor sadece. Kokusu değişmiyor. Tat olarak da aynı ama ister istemez fırından çıkan gibi değil. Küçük mufin kalıplarına da koyup buzluğa atıyorum.

Kek değil sadece her türlü kurabiyeyi de buzluğa atabilirsiniz, daha çabuk çözülüyorlar. 
(1,625 puan) tarafından
Allah'ım ada bak ahaha
(967 puan) tarafından
İşte tatlı yapıp yapıp buzluğa atınca yumurta yetmiyor :)
(1,625 puan) tarafından
Çok mantıklı tam aradigim komşu arkadaş ben sana yumurta alirip sen yeterki yap *_*
(967 puan) tarafından
Hoş olabilirdi, yapıp yerdik. Yumurtanın kolisi de çok pahalı orası ayrı.
(1,625 puan) tarafından
3 aydır hayattan kopugum kaç olmuş  nerde oturuyosun bu arada
(967 puan) tarafından
Ben yurtdışnda yaşıyorum ama 3 ay önce İstanbula gittim, o sıra 100tl idi. Ama benim oturduğum yerde de bayağı pahalılandı. Yani bu tavuklara bir şeyler olmuş.
(1,625 puan) tarafından
Anladım canim
(96 puan) tarafından
Kurabiyeler yumuşama mı? Gevrekliği kalıyor mu?
(967 puan) tarafından
Yaptığınız modele göre değişir, ama gayette güzel oluyorlar. Pişirmek zorundada değilsiniz, ben normal kurabiye hamurunu da buzluğa atıyorum, yapacağım zaman da çözdürüp fırına koyuyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben birkaç defa koydum tadında değişiklik olmadı dilimledim saklama kabında ağzı kapattım güzelce sorun olmadı 
0 oy
(135,483 puan) tarafından
post ciksin      
0 oy
(1,711 puan) tarafından
Buzdolabı poşetine koyduktan sonra içine bir pipet koyup posetteki tüm havayı çek hqva almadan sıkıca bağla, sonra 2. Bir poşete daha koy. Buzluk kokusu sinmesin
0 oy
(17,428 puan) tarafından
Dilimleyip koy canım. 
0 oy
(6,864 puan) tarafından
Koku olmuyor dilimleyerek at çıkarınca hemen çözülüyor çok güzel oluyor

Ben kakaolu atarım misafir gelince çikolata sos yapıp içine banıp ıslak kek olarak sunuyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
19 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 445 göst.
0 oy
6 cevap 268 göst.
4 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
23 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,254 soru

12,379,417 cevap

43,051 kullanıcı

Kategoriler