0 oy
43 göst.
Diğer kategorisinde (549 puan) tarafından
Kızlar benim içli köfte makinam var ama ağzı uzun ince çıkarıyor alırken farketmedim sonrada değiştirmedim ama ben uzun ve geniş çıkarsın istiyorum onun ağızları satılıyor onlardan alsam uyar mı yani o agizlar her makinaya oluyor mu bilen var mi

1 cevap

0 oy
tarafından
Hic bilmem oyle seyler ben Allah ne verdiyse wlimle sekillendiriyorum 
(2,210 puan) tarafından
Hayır demem kizzz hiç içli köfte bile yemedim sjsj
tarafından
Kiz gercek mi cok sey kaybetmissin ben yapmaya bayilirim yemeye ayri bayilirim her misafire yaparim buzlugumda olur hep gelene cikarir pisiririm yiyende over sulalede kimse yapamiyo bizim :)
(2,210 puan) tarafından
Bizimkiler yapmiyo anneme geçen bizim gelin yapmış annem öyle tadına bakmış aslında benim kızın doğum gününe yapayım ben bi
tarafından
Askim hic bi zorlugu yok bizimkilerde bilmiyodu yeni moda oldu icli kofte bizde de almanyadaki teyzem manti sarma icli kofte yapip satiyodu o baslatti annem kaynanam 7 sulalem bilmezler ben bi cesaret yaptim simdiki gibi guzel olmadi ama o da iyiydi catlamadi bisey olmadi annemler kaynanam kayinbabam bayılır mesela arada ister kardeşim cani isteyince abla varmi der cikar gelir esimin halalari geldi gecen cat kapi 60 yasinda cok becerikli bi halasi var o ben yaptim tutmadi dagildi seninki catlamamis bile iyi olmus dedi cok begendi komsulara yaptim biz herkez bisey yapar garaja sofra kurariz orda yer iceriz yazin herkesin ikrami kaldi benim icli kofteyi supurduler yaparsan tarif veririrm ben sana cok kolay oyle bi zorlugu yok
(2,210 puan) tarafından
Maşallah maşallah diyim nazar olmaa at tarifi bana özelden yapayım ramazanda yaklaşıyor hem ❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
+1 oy
4 cevap 55 göst.
0 oy
6 cevap 71 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (622 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
8 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Berna_ (1,750 puan) tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,367 cevap

37,842 kullanıcı

Kategoriler

...