0 oy
107 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (243 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar hanımlar . Telefon almak istiyorum . Kullananlarınız varsa fikir danışmak isterim . 15 pro Max ile Samsung s24 arasında kaldım kimi ondan kimi diğerinden memnun . Siz ne önerirsiniz hangisi daha iyi ? 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (7,714 puan) tarafından
iPhone İsrail'i destekliyor lütfen almayın Samsung daha iyi .
önce (243 puan) tarafından
Dikkate alıcam ♥️ teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (1,948 puan) tarafından
Samsung s24 tercih ederdim
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
önce (2,019 puan) tarafından
Tabiki samsung s24 

Eşim s24 ultra kullanıyor çok güzel 
Benim gönlümde ondan yana aslında ama ilerde pişman olmakta istemiyorum. ennazından Apple alsam sıkılırsm satar Samsung alırım parasıyla diye düşünmüştüm ama Samsung alırsam diğerini alamam bidaha fiyat düşüyor baya
0 oy
önce (13,094 puan) tarafından
Iphone canım samsung aldı eşim 12 lerin çıktığı dönem 4 sene oldu sanırım hala hayıflanır
Neden memnun kalmadı peki
Telefon malzeme kalitesi olarak öncelikle ıphone un gerisinde. İşletim sistemi daha yavaş geldi ona ıphone dan geçmişti belki bu da zorladı. Kamera olarak kullandıkları lens sistemi farklı ıphone çekimde daha profesyonel kareler yakalıyor. Android olarak samsungun artısı Microsoft u destekliyor belge / doküman düzenleme işi daha rahat yapılıyor. Bir de ıphone değer kaybetmez ama samsung eder. Diyelim sıkıldı telefonu elden çıkarıp yenileyecek samsung cüzi bir miktara gider ıphone zarar ettirmez. Bu arada 4 yıl önceki telefon s21 son çıkanı oydu o dönem samsungun s 24 ten bahsetmiyorum canım
Anladım canım teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum hanı ıphone alsam en azından sıkılırsam satar istediğim telefonu alırım ama Samsung alırsam bidaha böyle yüksek model bir telefon alamam
Evet canım en büyük handikap Android telefon değer kaybediyor ıphone dolar kuruna yenilmiyor. Rica ederim
0 oy
önce (2,818 puan) tarafından
Samsung herzaman tercihim farkli marka telefon kullanmadim
Teşekkür ederim cevabın için ♥️
0 oy
önce (1,970 puan) tarafından
Bir yerde karsilaşma videosunu zileedim pil görüntü kamera hepsi en güzel olan s24  ama yinede gönlünde hangisi varsa onu al ben mesela çok iPhone istiyorum fiyatları düşük olsaydı direk alırdım ama çok yüksek fiyati
Bende değer kaybetmemesi açısından iPhone düşünüyorum yoksa hiç kullanmadım bu zamana kadar. Hatta hiç sevemedim iphoneyi . Şimdi bibfırsat çıkmışken şans vermek istiyorum
önce (1,970 puan) tarafından
iPhone kullanımı biraz zor diğer telefonlar gibi degeil alışma süreci var kullananlara sordum memnun olanda var olmayanda ama çoğunluk kullanan kişilere sorsan s 24 der yani
0 oy
önce (4,981 puan) tarafından
Benimki 15 pro eşiminki s24 kullanım açısından kamera açidından s24 kesinlikle sağlamlık açısından 15 pro eşimin 2 kere düştü ekranında hasar oluştu benimki gergin havada uçuyor birşey olmadı çok şükür 
Ne güzel tam aradığım gibi kullanıcı yorumu olmuş :) eşiniz de keşke iPhone alsaydımndiyor mu yoksa sizin gözünüz Samsung ta kaldı mı :) . Benim eşim de 15 pro alacak ben kararsızım . Sonra Samsung alıp gözüm iPhone de kalsın istemiyorum
önce (4,981 puan) tarafından
Eşimde 15 pro vardı zaten ama şirket telefonu Samsung olunca biri apple biri Samsung olmadı o yüzden ikisinide Samsung yaptı ben memnunum telefonumdan ha her uygulama yok o ayrı ama taş gibi kullanayım diyorsanız apple tabiki
0 oy
önce (594 puan) tarafından
2 ay önce yeni bir telefon alacaktı eşim iPhone istediğimi biliyordu 13 pro alacaktı sonra sende gel beğen bak ona göre alalım dedi, gittik niyetim iPhone almak ama bir baktım samsung s24fe telefon var yeni çıkmış ikisini karşılaştırdım ikiside aynı fiyatta yemin ederim samsung bin çekti iphoneye vallahi direkt eşime bana bundan al dedim yapay zeka özelliği var bir sürü özellik var ısınma yapmaz müthiş bir telefon aşık bir şekilde kullanıyorum iPhone çöp bir telefon o zaman onu anladım samsung telefondan şaşma derim. S24 ultra al alacaksan arkadaşım kullanıyor çok memnun müthiş birsey yani samsung s24 serileri 
S24 ultra ile s24fe ayrı telefon mu model olarak
önce (594 puan) tarafından
Boyut olarak farklı işlemci olarak ultra iyi ama hemen hemen aynı boyutta farkı var
0 oy
önce (3,456 puan) tarafından

Bence bu tamamen kullanıcıyla alakalı bi seçim.  Android kullanan ondan devam etmek istiyor değiştirmek istemiyor memnun olduğu için. Kardeşim yeni aldı s24 çünkü öncesinde de Samsung kullanıyordu zaten memnun olduğundan ordan devam ediyor iPhone alalım dedi eşi mesela istemiyor hiç. Bende tamamen iOS taraftarıyım çünkü onu kullanıyorum ondan memnunum:)

Gerçekten cevaplar hep ortalama olmuş daha çok kafam karıştı ama zarar etmemek açısından ıphone mantıklı gelıyor bilemedim
0 oy
önce (268 puan) tarafından
S24 bilmiyorum ne kadar eşimde 15 pro Max var evet kamerası falan çok iyi ama o kadar vermeye değmez bence Samsung fotoğraf kalitesi açısından diğerini tutuyor zaten 
0 oy
önce (2,813 puan) tarafından
Boykot olduğu için ağzıyla kuş tutsa da iphone almam Allah in izniyle. S23 kullanıyorum 1 senedir çok memnunum ben
0 oy
önce (3,068 puan) tarafından
I phone çok abartı artık fiyatları bende 11 kullanıyorum Samsung Z fold 4 e geçmeyi düşünüyorum 38 bin fiyatı katlanabilir telefon 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
6 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 97 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (594 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 141 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 244 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,563 cevap

37,510 kullanıcı