0 oy
81 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (57 puan) tarafından
Dün kandil için kocamın ailesini görüntülü aradık. Eşim kamerayı çocuğumla bana çevirdi" Bende 5 aylık bebeğimin elini sallayıp kandilin mübarek olsun baba ve dedesi dedim. Bana asla cevap vermedi. Direkt çocuğumla iletişime geçti. Eltim,kaynım, görümcem de oradaydı hepsi eşimle kandilleşti asla kimse benimle kandilleşmedi kayınvalidem hariç. Bizim doğumdan sonra kayınvalidemle 40 gün bebeğime müdahale ettiği için tartışmalarımız oldu. Onun haricinde zaten il dışında yaşiyorum kimseyle sıkıntım yok. Bundan sonra kandil ve bayramlarda dahi aramayı düşünmüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani haklısın şu durumda 
(57 puan) tarafından
Evet kayınvalidemin en büyük problemi bu zaten ne yaşarsa yaşasın eve gidip ağlıyordu. Memleketime doğum yapmaya gittim annemde kaldım haliyle her gün anneme geldi. Tatlı dille belirttim her gün gelmene gerek ypk seninde işlerin aksamasın diye eve gitmiş ağlamış gelin her gün her gün gelme dedi diye sonra kayınpederimde eşime anlatmış falan filan. Geliyordu uyuyan bebeğe dokunup duruyordu, sallıyordu. Ağzından, pipisinden öpüyordu ben bunlara gülerek cevap verdim olmadı, ciddi oldum olmadı, kızdım olmadı, bağırdım bu sefer bana sen ne kötü gelinsin dedi
(57 puan) tarafından
Sonra gidip herkese ağlayınca ben kötü oldum işte lohusayken beni kırk gün ağlattı ben eşime bile şikayet etmedim
tarafından
Uzak durman daha hayırlı boş ver konuşmasınlar böyle insanlarla mücadele etmek zordur seni tahmin edebiliyorum
(57 puan) tarafından
Dimi zaten artık çok yoruldum
tarafından
Aynen öyle uzak kal boş ver
-Reklam-
0 oy
(12,649 puan) tarafından
Bebek 5 aylık olana kadar hiç konuşmadınız mı ilk konuşma mı
(57 puan) tarafından
Uzaktayız ya zaten eşim görüntülü konuşurken selam söyle derim o kadar. Ama bu bi dini gün ben kandilini kutlamışım asla sindiremiyorum bu durumu ben zaten bi çok şeyi eşimin hatrı için sineye çekiyordum artık kredi doldu
(57 puan) tarafından
Tabiki eşimle birlikte bebeğim de konuşuyor
0 oy
(18,100 puan) tarafından
Kayınvalidenle aranı bozma derim ama sadece onu ara normalden görüntülü değil diğerleri ile konuşma böyle bir duruma denk gelme diye diyorum ben anneni aradim der geçersin asla diğerleri ile konuşma çok saygısızca yaptıkları 
(57 puan) tarafından
Kendimi o kadar kötü hissettimki kucağımda çocukla konuşuyor ben mal gibi çocuğu tutuyorum.  Diğerleriyle bitti zaten. Seni insan yerine koymuyoruz dedi hepsi bir ağızdan
(18,100 puan) tarafından
Ben açıkçası çocuğu eşime verip giderdim seni gazlamak istemiyorum kayinvalidemi severim ama herkes herkesin sınırını bilir ona uyar o yüzden iyiyiz başka zaman o diğerleri ile görüntüle denk gelme bence tepkini göstermezsen hep yok sayarlar
(57 puan) tarafından
Eşim o an anladı benim bozulduğumu çocuğu aldı kucağımdan yoruldun sen dedi. Eşim de farkında ama arayı bulmaya çalışıyor hep
0 oy
(919 puan) tarafından
umursama su akar yolunu bulur
(57 puan) tarafından
Evet onları umursamayarak, muhatap olmayarak başlıcam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
+3 oy
4 cevap 184 göst.
0 oy
7 cevap 381 göst.