0 oy
330 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (115 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Kayınvalidem ne zaman bize gelse cocuğuma" ağzına tükürdüğümün cocuğu"deyip duruyor ona rahatsız olduğumu söyledim tinlamadı hic. eşim de "annesi üstüne alinıyor öyle deme" dedi yine bastırarak söylüyor. Gerekcesi de tıpki cimcime, sarişin kız, tontişim gibi niyetiyle söylediğini söyluyor ama bnce rahatsız olduğumuzu bilği halde hala söylemesi o niyetle söylediğini sanmiyorum sizce hanımlar? 

25 Cevaplar

+2 oy
önce (2,257 puan) tarafından
Söylenmemeli diyorum. Sevgi cümlesi olmadığını savunuyorum. 
önce (115 puan) tarafından
Öyle sevme şekli mi olurmuş. Bna göre hakaret ediyor gibi geliyor. Yinede bi danişayım sizlere dedim. Ona göre tam tavrımı koyacam.
önce (2,257 puan) tarafından
Ağzını yediğimin çocuğu desin ozaman sevmek istiyorsa biz böyle seviyoruz eğer argo severse böyle sevsin ozaman :)
-Reklam-
+1 oy
önce (17,915 puan) tarafından

Sende kocana ağzına tükürdüğümün çocuğu de bakalım hoşuna gidiyor mu ?

Tontiş Cimcime gibi sevimli bir şey desin o zaman 
Ay akil akildan üstünmuş bnde caydırıcı ne söylesem diye düşünürdüm bak bunlar hic aklima gelmiyordu ama muhakak uygulacam.
önce (267 puan) tarafından
Hayır bence şey desin ağzına tükürdüğümün torunu  :⁠-⁠D
Aahahaa :))
0 oy
önce (12,617 puan) tarafından
yani hoş değil bu laf. başka laf mı kalmadı. 
Resmen hakaret gibi.
gibisi fazla hareket bu yani
0 oy
önce (57 puan) tarafından
Ay anlamazlar bacım. Ben bebeğimin ağzından, pipisinden öpme dedikçe gözümün içine baka baka öpüyordu dinlemeyip ne desen boş 
İii tıksındırıcı ayrıca taciz gibi bi şey ya.
nee ya el kadar bebeğin pipisi mi öpülür
Bencede midem bulanıyordu gördükçe ne kavgalar ettim anlamıyordu şimdi ailecek beni kötü, saygısız gelin ilan ettiler iyi mi?
önce (267 puan) tarafından
Ay kusura bakmayın ama kayınvalideniz çok terbyesizmş
Ama kimse onun terbiyesizlik yaptığını kabul etmiyor son soruma bakarsanız beni daha iyi anlarsınız. Günah keçisi, kötü gelin benim
0 oy
önce (717 puan) tarafından
Sende oyşe deyince bak çocugum zamanında babaannenin ağzına çok tükürdükleri için herkesi öyle sanıypior diyeceksin laf anlamıyorsa laf sokacaksın
Ay cok güzel bi cvp bnde ona ne söylesemde bi daha kullanmasın diye düşünüp dururdum.
Ya siz cidden bensiniz. Benimde böyle bir şey aklıma gelirdi ama kafamı yastığa koyunca niye böyle demedim ya şeklinde
önce (717 puan) tarafından
Laftan anlamayana laf sokmak mübahtır
Ben akıl sağlığım için hiç muhatap olmamayı denicem
0 oy
önce tarafından
Kimi insanin mizaci sert oluyo kufurlu seviyo benim anneminde agzi biraz bozuktur kucukken ogluma severken essoluessegin cocugu der minciklardi bi kac kere yapti anne duzgun sev o ne demek oyle dedim bi daha yapmadi yani tamam bazi insanlar sert seviyolar argolu konusuyolar sonuc boyle oluyo ama dile getirmene uyarmana ramen devam etmesi dusundurdu beni 
önce (3,315 puan) tarafından
Benim komşum
İğrenç yaratık
Komşum

Kızıma kıçım diye seviyordu
Bir bakış attım
Cuk diye anladı
Var böyle hadsiz insanlar
önce tarafından
E yuh ama bunlar sert mizah olmuyo baya kufrediyo kadin
önce (3,315 puan) tarafından
Evet bilerek yapıyordu bunu
Garazı var bana karşı
0 oy
önce (97 puan) tarafından
Bazı insanlar böyledir sen yapma dedikçe yapmaya bayılırlar görmezden duymazdan gel sen bacım
0 oy
önce (51,336 puan) tarafından
bazilari bilmiyor cocuk sevmeyi sevmesinler 

gereksiz sevgi gosterine gerek yok
Zaten o cocuk doğdu doğalı kendisininmiş de biz ondan almişiz gibi sahipleniyor ama gel gör ki bir cift corap almişliği bile yok. Üstüne üstluk bide bu şekilde sevmesi de cabası
önce (51,336 puan) tarafından
iste gostermelik
0 oy
önce (17,245 puan) tarafından
Öyle bir laf kullanıyorsa bende karşılık olarak çok ayıp oğlun hakkında nasil konuşuyorsun sen derdim ve üstüme alinmazdim lafı 
Bi keresine onun yanında öyle deme dedim eşim o cocuk senin tek değil ki varsın bna söyluyor olarak gör dedi sustum bnde.
0 oy
önce (2,255 puan) tarafından
Bu sevgi değil. Bu ufak çaplı bir şiddet meyli. Senin üstüne alınman da önemli değil, çocuk başka yerde öğrendiğini tekrar ederse ne kötü.
Doğru cocuğa da kötü öğrenim oluyor.
0 oy
önce (2,566 puan) tarafından
Dünde burada yazan olmuştu kaynanam maymun diyor diye, sizde bunu diyorsunuz neden bu kocalar annelerine bir dur demiyor anlamıyorum. Ya benim kocam çok kötü ya sizinki anormal. Bunları benim kızıma birisi söylese eşimi ben tutamam, canına okur. Cidden her adamdan çocuk yapılmaz demek ki
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Hoş bı laf degl bende olsam alınırim istemem ya
0 oy
önce (3,255 puan) tarafından
Ben olsam hiç üstüme alinmam 

Benden önce oğlunun çocuğu çünkü 
0 oy
önce (677 puan) tarafından
Babasının ağzına tükürüyor Annesi olarak algılama eşimin annesi daha ağır kelime diyordu bende bak babası babaannesi senin ağzına.... Ediyor diyor dum kaynanam bir daha demedi
0 oy
önce (419 puan) tarafından
Valla bizim de bı teyze var oda öyle sever  ama herkese öyle der 

Kimi insanların sevme şekli farklı çok da mana yüklemiyorum açıkçası 

Alışmış diyorum uyarmana rağmen dio ama herkese diosa bu lafım sadece kendi torununu severken diosa ayıp tabi 

0 oy
önce (629 puan) tarafından
Sen de yanında ağzına tükürdüğümün Torunu diye söyle hoşuna gider mi
0 oy
önce (4,248 puan) tarafından
Sende diğer türlüsünü söyle bak üstüne aliniyo mu? Alınırsa eğer sevdiğimden söyledim dersin
0 oy
önce (737 puan) tarafından

Ah ben bu kelimeyi çok kullanıyorum:D özellikle eşime karşı ☺️☺️ komik anlarda çok kullanırım 

0 oy
önce (779 puan) tarafından
Sende o yaninizdayken kocana ağzına tukurdugumun oğlu de tepki gösterirssde senden öğrendim bu sevgi cümlesini dersin
0 oy
önce (1,292 puan) tarafından
Daha sevecen kelimeler söylemek varken niye ağzına tükürüyor milletin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 16 göst.
0 oy
57 cevap 2,588 göst.
0 oy
7 cevap 173 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (415 puan) tarafından soruldu
0 oy