+1 oy
68 göst.
önce Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Merhaba doktorum yeşil alan açtı perinatolojiye ama randevu nasıl alınıyor anlamadım İstanbul Anadoluda oturuyorum perinatoloji bölümüne bakınca çıkan hastanelerde ya riskli gebeliklerde tek bakılır detaylı ultrasyon hizmeti verilmemektedir yazıyor yada sadece detaylı ultrasyon hzimeti verilmemektedir yazıyor ben nasıl alacağım nasıl oluyor yardımcı olur musunuz 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (2,023 puan) tarafından

Anadolu da bilmiyorum ama Avrupa yakasından alırsan hergün sabah 10 da MHRS gir sürekli gir 5-10 geçeye kadar.. Bakırköy Sadi Konuk hastanesinde Selen Gürsoy Erzincan var ona randevu alabilirsen çok iyi herşeyi tane tane anlatan bir doktor ben her istediğimde randevu düşürdüm 2 kere gitmiştim ilkinde 19 haftalıkken gitmiştim bakmıştı yine ama 2-3 hafta sonra yine gel bakalım birşeyler daha netleşir demişti birde o zaman gitmiştim..İsteyince gösteriyorda renkli olarak bebeğin yüzünü :)

Bu hastane veriyor canım işte öyle bişey yazmıyor ☺️ hiç baktın mı bu hastaneye sen
önce (11 puan) tarafından
Yok bakmadım çünkü bana çok uzak dediğin yer beni yol tutuyor normal kontrollerine bile zor gidiyorum araba beni mahv ediyor o yüzden mümkün olduğunda evime yakın olanlaei tercih ediyorum bir tane buldum oda 20 ocakta ama 15 unu geciyor diye randevu vermedi sonra yine deniyecegim bakalım kısmet olursa yapacağım :)
Ay inşallah biran önce çıkar randevu ☺️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin insaAllah çok teşekkür ederim benim gibi bebek bekleyen herkez sağlıkla kucağına alır insaAllah çok teşekkür ederim yorumun için ❤️
Amin inşallah rica ederim ♥️☺️
-Reklam-
+1 oy
önce tarafından

1 sene önce ozaman hamileydim Ümraniye devlet hastanesi bakıyor evet riskli gebelere bakıyor bende randevu bulamadım

Şey demiştim bebekte sorun varmış dediler olayı biraz büyüttüm.      :D :D

Baktılar öyle yani 

Ay ben zaten istesemde aç gidemem ki beni yol tutuyor aç hayatta arabaya otobüse vs binemem o yüzden tok giderim yanıma da çikolata alırım çünkü normalde de çikolata yiyince hareketli oluyorlar bakalım yarın arayacam alabilirsem giderim almazsam yapacak birşey yok :)
önce tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım
Amin insaAllah sağol canm
önce (176 puan) tarafından
Alabildin mi canım senin riskli görünüyorsa bakarlar zaten için rahat olsun
Yok canım daha almadım Pendik eğitim araştırmada yapıyorlarmıs ama onun randevusu MHRS den yada 182 den alınmıyormuş oraya gidiyormuşum öyle randevu veriyorlarmış dedim önce orayı bir deniyim evime de çok uzak değil hem orada alabilirsem orada yaptıracgm alamazsam bu riskli gebelik yazan yerden alacağm zaten demiştim protein kaçağından riskli gebeliğim var diye onun içinde 24 saatlik idrar istediler yarın biriktirmeye başlayacagm onuda vericegm dua et bana lütfen temiz çıksın çok stresliym bu yüzden ya Allah bebek bekleyen herkezin yardımcısı olsun hep bir korkuyla geçiyor
+1 oy
önce (3,908 puan) tarafından
Yukarıda yazmış arkadaş Selen hanıma randevu bulursan al bence. Bende gittim 2021 de evet riskli yazıyor ama bakıyorlar. Doktorum yönlendirdi dersin. Bakırköy Hastanesi'ne ulaşım rahat metrobüs önünden geçiyor yada çevrendeki hastanelerde randevu bulursan al cnm
Canım beni yol tutuyir ve bakırköy bana çok uzak gerçekten gitme sorun değil yol tutuyir o yüzden Anadolu yakasında bakıyorum bir tane hastanede buldum Zeynep Kamil oda perinatoloji bölümü değil antenatal bölümü dedi en erken 20 Ocak oda 15 günü geçiyor diye vermedi yarn tekrar arayacağım insaAllah
+1 oy
önce (176 puan) tarafından
Riskli gebelik yazıyorsa alabilirsin randevu bakarlar yinede ben başakşehir çam sakurada yaptırdım detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyorsa yapmiyolar bilgin olsun 
Hepsine yapılmamaktadır yazıyor Zeynep Kamil aradım o da perinatoloji değil antenatal bölümüne alman lazm dedi 182 aradm oda 15 unu geciyor diye vermedi yarın tekrar arayacağım bakalım
0 oy
önce (1,099 puan) tarafından
Kuzum nasıl olmuyor bende anlamadım ya Ankarada hemen yönlendiriyorlar acaba İstanbul daha kalabalık yetişemiyorlar ondan mı sadece riskli gebeliklere bakılıyor? Doktoruna sordun mu detaylı ultrason nasıl yaptırcam ya da gerek var mı diye 
Ya söyle aslında detaylı ultrasyon için her hastane bakmıyor . Bakanlarım da sadece detaylı ultrasyon hizmeti var mesela doktorum bana perinatoloji dedi hastaneyi arayıp sorduğumda detaylı ultrasyon için perinatolojiden değil antenataldan randevu alacaksn dedi bende öyle yapacağm kısmet olursa yaparm olmzda da yapacak birşey yok
İnşallah yapabilirsin canım ya haftan yaklaşmış çünkü
Evet 24 e kadar zamanı varms ben 18 haftadaym bakalım hayırlısı canım
Haberleşiriz canım yine görüşmek üzere ❤️ memnun oldum ayrıca ❤️
Bende memnun oldum görüşmek üzere ❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 163 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 32 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde DefneSarya (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (647 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 42 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde SehribanGorel (115 puan) tarafından soruldu

408,266 soru

12,264,097 cevap

37,414 kullanıcı

Kategoriler

...