+2 oy
321 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (57 puan) tarafından
Eşinizin ailesiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Muhatap olmayarak mı? Yapılanları sineye çekerek mi? 

19 Cevaplar

+3 oy
önce (7,450 puan) tarafından

Duymazliktan gelerek .....zararlı insanlar değiller zatenn 

önce (57 puan) tarafından
Ne mutlu size
-Reklam-
+3 oy
önce (108 puan) tarafından
Kısa ve net başa çıkamıyorum. 

Ama bardak dolmak üzere son 1 damlaya bakıyor suskunluğum beni yok saymaları herşey için 
Ben eşimin hatrına sus buna da sus diye diye 6 seneyi devirdim. Mesafemi koydum ama genee anlamıyorlar en son büyük bir tartışma çıkacak o zaman anlıcaklar heralde yani düşün düşün sinir hastası olcam yakında artık canım
Ay bende şu an aynı durumdayım
Bu genç yaşımda hayattan soğuttular valla billa
Ay lütfen özelden yazdım cevap verin aynı şeyleri yaşiyoruz resmen
Şimdi gördüm canım yazdım sana
+2 oy
önce (4,174 puan) tarafından
Ciddi anlamda umursamadan (içime dert olmadan yani rol değil ) görmezden gelerek.Inan çok etkili cunku yaydigin enerjide ayninruh haline gore oluyor ve karşı taraf etki etmediğinden emin olunca biraz daha deneyip vazgeçiyor cunku kendini sorgulama başlıyor bu sefer karşı taraf rol yaparak mesafe koyuyor içinden yani içi başka dışı başka bakıyor olmuyor vazgeçiyor ya gercek mesafe ile uzaklaşıyor yada seninle  iyi olmaya çalışıyor.Defalarca kez denenmiştir ❤️
Ben içime dert etme kısmını aşamıyorum ya sabaha kadar sinirden uyuyamıyorum mesela. Bugünden itibaren aramamayı ve telefonları açmamayı düşünüyorum sizce doğru bi yaklaşım mı?
önce tarafından düzenlendi
Bu yaklaşım seni rahatlatacak mi buna karar vermelisin.
Seni iyi hissettiren yani sonrasında gazlanmayacagin durumu tercih et
Mesela benim tarzım önce sakince durumda hoşlanmadığımi ne anladığımı karşı tarafa asla kavga etmeden söylerim.O kendi kendine kavga ediyorsa da hiç oralı olmam.Durumun derecesine göre 2-3 uyaririm ama hiç laf eklemem üstüne ne anladıysam onu söylerim yanlış anladıysam açıklama yapar yada diretir.
O noktadan sonra mesafe koyarım bana göre gerekli şartlar sağlanmıştır
Benim karşımda konuşmaktan anlayacak insanlar yok ne yazıkki
Anlamasınlar benimde her zaman anlayanlar olmuyor.
Bu onlar için değil ki ,daha çok kendim için yaptığım birsey :))
Zaten açıklama yapan ile sorun uzamaz, direnen ile uzar bunu bilirim ona göre kendimi nasıl rahat hissedeceksem kisisine göre bir davranış şekli yada iletişim kesmeye bakarim
O yüzden dedim ya bu benim tarzım, sen kendini nasıl rahat hissedeceksen o yolu seç diye
Muhatap olmazsam daha huzurlu hissedecekmişim gibi :))
+2 oy
önce (1,783 puan) tarafından
Onların yaptığı gibi laf sokarak....
Helal olsun bunu başarabiliyorsanız.
önce (1,783 puan) tarafından
Basaramiyimda patates ezici gibi ezsinler mi :D ejderha gibi alev fışkırtarak kaçırdım onları
Hahahah helal olsun kız sana :D
+2 oy
önce (92 puan) tarafından
4 senelik evliyim. Hep sineye cek sus boş ver dedim kayınbabam için. Kayinvalideyle skntim yok melek gibidir ama kayınbabam verem etti beni. Hep sustum sustum kendi dedi kendi küstü bu zamana kadar. Ama artık yetti, 5 gündür konuşmuyoruz ne o ne ben. Altlı üstlü oturuyoruz bir de. Bazen sineye çekmek de yetmiyor
+2 oy
önce (20,453 puan) tarafından
Hadlerini bildirip hayatımdan çıkardım :]
+1 oy
önce (1,648 puan) tarafından

Hanımefendi kişiliğimden çıkarak, baş edebiliyorum:D

Hahaha zorla çıkartıyolar ama dimi :D
+1 oy
önce (5,167 puan) tarafından
Eşimi arkama alararak cnm  ailesi bana bir laf diyemez çünkü eşim buna müsade etmiyor
Eşinizi tebrik ediyorum doğru olan benim eşim daha çok ara bulmaya çalışıyo herkes bir şeyleri yanlış anlıyor tabi
önce (5,167 puan) tarafından
Çok şükür eşim o konuda beni kimseye ezdirmez hiç cnm
+1 oy
önce tarafından
Uzaktalar zaten pek aramam
Bende uzaktayım ben aramıyorum ama kayınvalidem bebeğimi görmek için her gün arar açmıcam ama bundan sonra
+1 oy
önce (1,549 puan) tarafından
Eşimin ailesinden herkesle eşimle bur iyi degilim
Çocuktan sonra mı oldu yoksa
Evet cocuga brisey olacak hasta olacak düşecek ondan ayrı kalmak istememesi givi
Ne kadar oldu doğum yapalı
3sy sonra 3yasina girecek kızım
Ya epeyde olmuş yeni doğum yaptıysanız eşler arası toparlanma biraz zaman alıyor diyecektim
0 oy
önce (324 puan) tarafından
Rezil olarak tepki vererek sineye çeksem tepeme binerler 
Helal olsun yapılması gerek ama
0 oy
önce (171 puan) tarafından
Lafının cevabını hep verırım yerı gelır terslerım düzgün dursunlar
Tebrik ederim yapılması gereken
0 oy
önce (668 puan) tarafından
eğer eşim o ortamdaysa savunur yoksa ben hallederim çok kendi çekirdek ailemize dahil etmryiz iç dünyamız var 
Ne güzel benim eşim genelde orta yol bulmaya çalışır yanlış anladınız o niyetle söylenmedi vs.
0 oy
önce (109 puan) tarafından
3 senedir evliyim ve uzakta yaşamanın verdiği avantajla hep sineye çektim. Karakterim gereği de öyle çok haksızlıkları ortaya koyabilen bir yapım yok malesef. Ama özellikle lohusalıktan veya çocuktan sonra diyeyim olanlari sineye çekmekte çok zorlanıyorum. Birden bardak doldu artık sanki kendimi konuşmamak için zor tutuyorum eskiler aklıma geliyor durup dururken. Böyle eşimi karsima alıp herşeyi dokesim var tartismayacagimizi bilsem. O yüzden içinde tutmak iyi bişey değil bence zamanında yasandiginda söyleyeceksin en güzeli.
Şu an tam olarak beni anlatmışsınız, benimdw tahammülsüzlüğüm doğumdan sonra oldu
önce (109 puan) tarafından
Doğumdan sonra olmasının sebebini şey diye düşünüyorum hem o dönemlerde çok daha hassas oluyoruz evet ama kendimize yapılan ilgisizlik haksızlık şu bu sineye cekilebiliyormus. Ama çocuğuma karşı olanlar eklenince işte orda annelik iç güdüsüyle heralde sabrımız taşıp bu tahammulsuzluge geldik malesef
0 oy
önce (1,718 puan) tarafından
Gorusmeyerek.....
Süpersiniz
0 oy
önce (1,880 puan) tarafından
Çirkefleserek çünkü başka çare yok hadlerini bildirdim ama hayatımdan çıkmadılar sagolmasinlar 

Hakkım zehir zıkkım olsun 

Amin diyin
Aminnnnn
0 oy
önce (1,694 puan) tarafından
Kimseyle bir sorunum yok eltim arada bir laf atmaya çalışır asla üzerime alınmam konuşup konuşup susar kayinvalidem de geçinebilecek birisi çoğu zaman huyuna giderim kimseyle kaos çıkarmadan evime gitmek için tabi haksızlık yapılırsa susmam çok şükür şimdiye kadar öyle bir şey olmadı 
Allah ağzınızın tadını bozmasın
0 oy
önce (3,247 puan) tarafından
Altta kalmam lafımı söylerim 

Sineye çeker susarsam iyice üzerime gelirler 

Mesafeli davranırım bi araya gelince de bisey derlerse lafımı pattak soylerim
Tebrik ediyorum sizi
0 oy
önce (235 puan) tarafından
Onlar benle başa çıkamıyor