+2 oy
329 göst.
önce Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Bilmeyenler YouTube a Talha siraç kuran yazın çıkıyor ben izledim de kanım dondu dedim tövbeler olsun yaktı ahiretini rabbim islah etsin onu.

12 Cevaplar

+2 oy
önce (238 puan) tarafından

Nasıl ya bu gerçek mi takipçi kasmak için mi yapmış yoksa gerçekten dini imanı olmadığı için mi 

Hiçbir şey için yapılamaz bu yani Allah korusun
Ay aman aman aman şimdi izledim Tövbe estağfurullah Bir de Ferdi Tayfur hayranı falan diyor gözaltına almışlar Allah'ım sen ıslah et Ya Rabb'im Sen şaşırtma
önce (261 puan) tarafından
Kesin takipci için yapmıştır pislik
önce (5,977 puan) tarafından
yok ya manyak kuranla ne alakaysa . cck ferdi tayfur hayrani. oldu diye allahi sorunlu tutuo. e zaten rabbim sorumlu kimin nezaman oleceginden baska kim sorumlu olacak mantiken zaten. o yizden yapmis guya hincini dinden cikario. ne alakaysa.
önce (793 puan) tarafından
E ne olacakti yani bir suru hayrani var diye yuzyillar boyu yasayacak miydi ne bicim dusunce akla mantiga sigmayan
önce (5,977 puan) tarafından
aynn asiri sacma.  sonucta birgun olecek hayni hayrani olsun olmasin neticede olumlu bir insaniz:) kafadan kirik cocuk eger gercekten bu sebepse
-Reklam-
+2 oy
önce (136 puan) tarafından
Allah gençlerimize hidayet nasip etsin 
+1 oy
önce (7,435 puan) tarafından

Sırf izlenmek için böyle rezillik yapıyorlar......

Malasef iğrenç otesi
+1 oy
önce (16,452 puan) tarafından
Çarpılır umarım o zaman ders olur herkese her bir ayete her bir elifbaya kurban olsun pislik herif saygısız onu takip edenler onun kadar suçlu 
+1 oy
önce (6,214 puan) tarafından
Öyle boş işleri izleyecek kdr vaktim hiiiiç yok Allah belasını versin 
+1 oy
önce (661 puan) tarafından
hayir cocuk asiri ferdi tayfur hayrani  oldugu icin ve o öldügü icin yapiyo psikolojik sorunlari var 
+1 oy
önce (19,488 puan) tarafından
Allah ıslah etsin. Tövbe kapısı kapanmadı. Belki pişman olur tövbe eder. İzleyip de prim vermemek lazım böylelerine 
0 oy
önce (4,672 puan) tarafından

Allah islah etsin :'( kınamak istemiyorum Rabbim esirgesin evlatlarımızı korusun içim gitti izlerken 

0 oy
önce (728 puan) tarafından
İzleyemedim. Allah ıslah etsin, gözaltına alındı bile. Daha yeni hangi ülke olduğunu unuttum , adamın biri Kur'an'a ayak basıyor diye 17 yıl hapis cezası yedi ki bu olay olan ülke gavur ülkesiydi öyle söyleyeyim .
İnşallah hapis cezası alır
0 oy
önce (20,453 puan) tarafından
Saygısız köpek böyleleri yüzünden sinirden çatlıyorm valla billa bak benim olduğum yaşaığım yerde dine zarar veren biri bişey söyleyen peçeli krdeşlerimize sataşan bir gerizekalı olsa pataklarım valla döverim neden insanlar bişi yapmıyor sessz kalıyor ya saygısızlık bu elin gavuru bizim dinimizi öğreniyor yada başka bi gavur saygı gösteriyor bizimkiler iyice saçmaladı fenomen olmak yada dikkat çekmek için 
Tutuklandı zaten serbest kalirmi bilmem de inşallah ceza alır
önce (20,453 puan) tarafından
İnşallah ya hadsiz
0 oy
önce (9,916 puan) tarafından
Ben görmeye dayanamam 
0 oy
önce (4,722 puan) tarafından
Bakmadım görmek istemem onuda alıp kazığa oturtcan.. 
Ahh ahh yazıklar olsun zaten ahiretini yaktı ona en büyük bela zaten Rabb'im hidayet versin ☹️
önce (2,184 puan) tarafından
Vallahi o şahısa birsey demek istemiyorum oturmakla yetinmedi başka şeylerde yaptı iblis tek duam cezaevinde işkenceler ile öldürülmesi
Görmediğim için öyle dedim o, zaman gebersin
önce (2,184 puan) tarafından
Can cekise cekise gebersin
Amin amin canım

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 130 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.
0 oy
4 cevap 178 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Damla berna (2,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.

408,354 soru

12,268,310 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...