0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (3,407 puan) tarafından

Kızlar 20 gün evde yoktum duşakabin bayağı bir kireç tutmuş normalde asperox mavi güç kullanıyordum sıktım hemen hemen bir saat kadar bekledim ama hala kireçler üstünde duruyor. Evde porçöz var pas ve kireç sökücü olan onu sıksam işe yarar mı zarar verir mi duşakabine

image

8 Cevaplar

0 oy
(6,111 puan) tarafından
asperox mavi guc on numara
(3,407 puan) tarafından
Normalde onu kullanıyordum ama 2-3 günde bir sıkıp yıkıyordum. Ama bu kireç artık bayağı bir kalınlaşmış üstünde. Bizim buralarda sular aşırı kireçli ve haliyle evde olmayınca eşim duş alıp çekbaz yapmamış üstüne altlar bembeyaz
-Reklam-
0 oy
(3,496 puan) tarafından
İşe yarar ama zarar verir mi bilmiyorum. 
0 oy
(19,870 puan) tarafından
Sıkma olarak değil de dusakabine ya da beze döküp döküp silebilirsin. Ben bazen öyle yaparım. Çoğu zaman asperox mavi güç ama uzun zaman silmediysem bazen kireç lekeleri inatlasiyor. O zaman porcoz ya da bulaşık makinesi parlaticisi 
(3,407 puan) tarafından
Evet canım uzun zaman oldu o yüzden kireçler kabuk bağlamış asperox beklettim Bir saat kadar ama istediğim gibi sonuç olmadı normalde hep onu kullanırım zaten. Üstler gitti de en altlar kaldı işte
0 oy
(18,181 puan) tarafından
İşe yarar mı bilmem ama çok fazla soluma mümkünse uzun süre bununla uğraşmak ciğerleri mahveder 
(7,273 puan) tarafından
Ben iki maske yada kalınca yazmam var onu burnumla bağliyorum.
0 oy
(4,185 puan) tarafından
Sıcak suyun içine biraz limon tuzu, Arap sabunu ve sirke koy sonra bana teşekkür edersin :)
(3,407 puan) tarafından
Yaa denerim normal cam silmede de işe yarar mı pekii
(3,407 puan) tarafından
Bu duşakabindeki kireci sökmek için mi yoksa duşakabini normal genel temizliğinde kullanabilir miyim
(4,185 puan) tarafından
Kireç sökuyor canim, limon tuzu kireç sökmede çok etkili, ben çaydanlığimin içinide limon tuzu ile temizlerim
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Hemen sokuyo bu baya etkili ama soluma beze sur sil eli yakiyo yara varsa dikkat et mis gibi yapiyo 
0 oy
(14,123 puan) tarafından

Dusakabini olmayan ben en raahatı bu:D

(3,407 puan) tarafından
Vallahi bende de yoktu bu 2-3 aydır takıldı. Rahat olduğu yönler de var ama kireç olarak kötü. Tabii düzenli olarak temizlendiği zaman kireç tutmuyor
(14,123 puan) tarafından
Her dusta fosur fosur banyo yikiyorum mis :) ilk zor olur dedim ama yoktu dusakabin ssonra dedim en guzeli bosver yika gec
0 oy
(5,041 puan) tarafından
Colonet tavsiye ederim,bu derz aralarını açıyor malesef.
(3,407 puan) tarafından
O söylediğini duymuştum sanki araştırırım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 66 göst.
0 oy
14 cevap 253 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.