+1 oy
63 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (257 puan) tarafından
10 aylık kızım 3 ayda 1 kilo aldı şuan 7200 kilosu 10 aylık prematüre 14 ocakta kontrolü var kilo alımı iyi mi sizce

3 Cevaplar

+1 oy
önce (419 puan) tarafından
En iyi cevabı takibini yapan hemşire sağlık ocağı verir cnm ama bir kilo alması iyi 
önce (257 puan) tarafından
Hemşire sınırda demişti 1 ay önce kendi doktoru var kızımın prematüre doktoru ona 2 hafta var daha
önce (419 puan) tarafından
Hmm hiç bilmiyorum ama sinirdaysa iyidir cnm
Sınıra çok bakmiolar ya
Allah bağışlasın s
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah
-Reklam-
+1 oy
önce (854 puan) tarafından

düzeltilmiş yaşına göre persentille uyumu ve bebeğin kendine göre gelişiminin devam etmesi önemli. 20 aylık prematüre bebeğim şuan 9 buçuk kilo ama kendisine göre kilosu normal kabul ediliyor.

eylül ayında kilosu 8 buçuktu. 4 ayda  1 kilo aldı. ama boyu düzenli uzuyor. nörolojik gelişim devam ediyor. o nedenle kiloyu doktor önemsemiyor
Evet canım biliyorum ama doktoruda kilo az alıyor diyor o yüzden takıldım biraz ya
bence çok güzel büyümüş. maşallah... benim ikizlerim de biner gram 36 santim doğmuşlardı kaç haftayla uyumluydu bilmiyorum ama gelişim geriliiği ile 29 haftalık doğdular. 73 gün küvözde kaldılar. bu tip bebeklerin akranları yakalaması zaten çok uzun sürüyor.
Teşekkür ederim canım cevabın için sağlıkla buyusunler prematüre bebek çok zor
amin canım inşallah... evet zor ama geçiyor kötü günler... ben artık prematüre oluşlarını unutuyorum bile. normal bebek gibi oldular. sadece biraz minyonlar o kadar.
Doğru canım sağlıklı olsunlar da kilo alınır verilir senin ikiz bide
+1 oy
önce (7,406 puan) tarafından

Zaten o aylarda fazla almıyor. Bnmkde 9 ay 11 günlük suan . Azaldı kilo alımı zaten yemek yemiyor . Anasutu aliyor

Teşekkür ederim canım normal o zaman

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
6 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslhnmthn (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 340 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde SeydaUraz (2,571 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 58 göst.
0 oy
2 cevap 70 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Funda kurt (0 puan) tarafından soruldu

408,279 soru

12,264,568 cevap

37,424 kullanıcı

Kategoriler