+3 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (984 puan) tarafından
Kızlar malum kış geldi domates salatalık mevsimi değil diye vermiyorum kızım kahvaltıda yumurta yiyor peynir yemiyor direk verince bende bazen peynirli falan yapıyorum yumurtasını tahin pekmez bal yapıyorum yanına içine çerez koyuyorum öğütülmüş falan ama ne vereceğimi şaşırıyorum bazen hep aynı şeyleri yiyor gibi geliyor siz neler veriyorsunuz 

8 Cevaplar

+3 oy
(4,076 puan) tarafından
Kahvaltıda yetişkinler de hep aynı şeyleri yiyor zaten. Çocuğun sevdiği şeyi yemesi ona yarar, sırf yararlı diye sevmediği bir şeyleri sunmayı zaten. Patatesli yumurta yaparım ben, haşlanmış yumurtadan marol maydanoz la salata yaparım tost yaparım menemen yaparım sahanda yumurta bu şekilde takrsr başa döneriz 
-Reklam-
+2 oy
(1,990 puan) tarafından
Benim oğlum havuç tarator ve limonlu turp yiyor. Hep aynı deyler olduğu için mesela bunları arada veriyorum. Patates kızartması, ntereyagli peynirli omlet, yazdan koyduğum domates ve biber kavurması, ceviz fındık kuru kayısı, yeşil zeytin, arada züber çikolata ekmek 
(1,990 puan) tarafından
Sigara böreği, kıymali yumurta
+2 oy
(8,093 puan) tarafından
Pankek yapıyoruz, bazen kalem böreği yapıyoruz, birlikte yapınca da yiyebiliyor. Yazın menemenlik soslar yapmıştık. Onlardan menemen yapıyorum. Kızartma ya da salata. Ya da patates püresi yapıyoruz yine birlikte. Mücver yapıyorum sebze yesin diye. Şimdilik aklıma gelenler bunlar 
+2 oy
(20,035 puan) tarafından
Benimkiler tâş yiyo. Mübarekler kahvaltıda hicbisey yemezler. Oğlum çikolatalı ekmek yer biraz başka yok. Kızım hicbisey yemiyo ☹️
(1,157 puan) tarafından
Of ya benim kucuk te oyle patates kizartmasi helva cikolatali ekmek bu kadar napcaz boyle
(20,035 puan) tarafından
Dua et onları yiyo yine de. Benimki onu da yemiyo
+2 oy
tarafından
Valla bizde de ayni durum bazen patates kizartirim peynir zeytin 1 dilim ekmekle onu yer bazen sucuklu yumurta yaparim yine peynir zeytin bazen sucugu kizartir ustune kasar dilimi koyarim bazen yarin mesela kasarli yumirta yapcam 1 dilimcekmek bi kac zeytin yer az geliyo gozume muz dograrim dedim ara ara ktem peynir cilek receli surup lokmalik veriyorum icecek olarak limonata ya da portakal suyu iciyo yedikleri bunlar banada az geliyo ayni seyler gibi ya da istahi az gibi de geliyo aman ne biliyim anne olmak o kadar zor ki uykuda bile takiptesin yedigi ictigi s.ctigi afedersin tobe tobe 
(984 puan) tarafından
Gerçekten öyle ya belki onun için hiç sorun yok ama ben durmadan düşünüyorum farklı ne yediricem diye :))
+2 oy
(5,164 puan) tarafından
Yumurta)(sucuklu peynırrlı haşlama), krep pankek patates kızartma poğaça simit menemen tost sucuuk sote yaparm bazen domateslı kaşarlı falan bazen de ortaya hıcc bısey yaomam zeytın oeynır helva recel bal faln yerler sadece. 
+2 oy
(2,559 puan) tarafından
Havuçlu yumurta patatesli yumurta pankek krep menemen yağda yumurta haşlama yumurta çılbır . Patates rendele bir iki yemek kaşığı mısır unu bir iki yumurta bunu karıştır tavada düzle arkalı önlü pişir 
+1 oy
(298 puan) tarafından
Tahin we pekmezi yumurtaya mi koyuyorsunuz orayı anlamadım 
(984 puan) tarafından
Yok yok :)) hergün mutlaka tahin pekmez vermeye çalışıyorum içine karışık çerez öğütüyorum ondan ekliyorum:)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 123 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.

410,731 soru

12,358,537 cevap

41,274 kullanıcı

Kategoriler

...