0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Kızlar oğlum 7 aylık. Kahvaltı yeni baslayaçağım vermeye insallah. Sizler pekmezi peynir i hangisinden veriyorsunuz marka olarak ne kullanıyorsunuz ? Bir de yumurta ve tereyağ ne kadar verilmeli?  Kahvaltılık olarak bebek ekmeği alınmalı mi sizce ? Sizler neler veriyorsunuz kahvaltıda yardımcı olarsaniz sevinorm teşekkürler 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pekmez genelde köyden felan getiriyorlar oradan alıyoruz canım. Peynir kendim yapamıyorum ondan hazır kullanıyorum bugün tulum peyniri verdim çok sevdi genelde torku veya sütaş veriyorum. Bebek ekmeği almadım normal kendi yedigimiz ekmekten veriyorum 1 yumurta sarısı yeterli bence 
(335 puan) tarafından
Anladim canım bize köyden getiren yok valla pekmez ya mecbur hazır alıcam. Bende sutas in günlük sütünden yogür yapıyorum mesela bişey olmadı alerji falan peynir de deneyeyim madem teşekkür ederim canım saol
-Reklam-
0 oy
(2,484 puan) tarafından
Sütaş süzme peynir yada koy peyniri geliyo bize onu veriyodum o zamanlar yarim yumurta yerdi sarisiyla bazen 1 yedigide oluyo

Pekmezide benim kendi halam yapiyo ondan alirdik hazır hic almadim 

Bizim yedigimiz ekmekten yiyiyo ama icini veriyodum ona

Tereyaginida ekmegine cok az surup surup

Su kadar yicek falan diye sınır koyma kendine ne kadar isterse yesin

Herseyden tattırmanı oneririm sofradaki
(335 puan) tarafından
Anladim canım çok saol teşekkürler bende artık denettireyim herseyi başlayacağım inşallah yer. Peynir in tuzu çıksın diye su da bekletiyor musun peki
(2,484 puan) tarafından
Evet koy peynirinide geceden suda bekletiyorum
Sabahta sicak su dokuyorum ustune bi 5 dk miss gibi oluyo
Yada omlet turu bi yumurta yapip ustune peyniride parcalayip koyabilirsin guzel oluyo oylede
Krep deniyebilirsin
Taze fasulyeli mücver
Eline verirsen daha iyi yer daha cok ister canim
(335 puan) tarafından
Henüz eline bişey vermeye korkuyorum canım koParis boğazında kalır allah korusun diye alttan iki dişi de var ama daha hiç bişey vermedim eline yemesi için
(2,484 puan) tarafından
Korkarak biyere varamazsin suan hata yapiyosun canim cignemeyi ogrenmesi gerekiyo
Yoksa 1-2 ay sonra zorluk cikarir canim haberin olsun
(335 puan) tarafından
Hadi ya şu an da 7 aylık eline ne verebilirim canım peki ? Boğazına takılıp bişey olmaz mı ?
0 oy
tarafından
Keçi boynuzu kullaniyorm iştah aciyo diye 

Organik köy yukurtasi peyniri aliyorm tavuk falan da hep organik 
(335 puan) tarafından
Anladim canım teşekkür ler
0 oy
(759 puan) tarafından
Cicibebe 3 tane labne peynir pekmez mecburen hazır yarım ceviz bizim yumurtaya alerjimiz çıktı o yüzden vermiyorum 
(335 puan) tarafından
Anladim canım düzelir inşallah alerjisi bebişin. Peki hangi marka kullanıyorsun pekmez ı ve labne yi
(759 puan) tarafından
Pekmez abdurrahman tatlıcı pınar labne peynir inşallah canım bakalım 1 kaç hafta sonra yumurtayı tekrar denicez dr öyle dedi
(335 puan) tarafından
Tesekkurler canım. Düzelir Allahın izniyle :)
0 oy
tarafından
E bebekten almıştım pekmezi birde keçi boynuzu üzümü bebek ekmeği bir defalık aldım sadece meraktan :D 1rsne yumurta sarısı yeterli pazardan peynir alıyorum tuzsuz olanlardan 
(335 puan) tarafından
Anladim canım saol bakayım bende e bebeğe madem. Peki bebek ekmegini yedi mi bebişin eline verince ? Oğlum 7 aylık ben daha eline bişeyler vermeye korkuyorum boğazına takılır bişey olur diye iki dişi de var alttan ama vermedim daha bişey
0 oy
(178 puan) tarafından
Ben  ekmek vermiyorum vereyim mi bende kavaltıda peynir pekmez  recel yumurta avakoda vetiyom ama hiç ekmek ve ceviz vermiyordum ekmegi nsl veriyonuz içine mi eziyonuz rondadan mi geçiriyonuz benim  patates püresiyle bii imtihanım olunca iyice korkar oldum
(335 puan) tarafından
Daha bende başlamadım canım hiç vermeye minik minik ıslatıp verilir heralde

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 320 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 364 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 197 göst.
30 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
20 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Uh dgshs (27 puan) tarafından soruldu

404,230 soru

12,110,046 cevap

36,434 kullanıcı

...