0 oy
124 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,027 puan) tarafından
Arkadaslarimda mi sorun bende mi kucuk bir sehirde yasiyorum hayatim boyunca da aracim olmadi otobus le cocukla her yere gittim 

Arkadaslarla bulusalim diyoruzz carsidan baska bi yrrde bulusulmuyor niye kocalari evde yok arac yok 

Bundan 20 yil once nasul yasiyodu insanlar araclari olmayinca bulusmalar iptal oluyo metropol bi yerde yasasak.anlarim fakat kucuk bi ilde 15 dk yurumwye bile kendilerini incitmiyolar bu durum canimi sikiyo

7 Cevaplar

0 oy
önce (3,191 puan) tarafından
Çok kalabalık değilse çocuğum da yormuyorsa yürürüm. Ama otobüsle mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ya. (Ben üşengecim ve şehir içinde gezmeyi sevmiyorum)  
önce (3,027 puan) tarafından
Him valla bana normal geliyo tek cocuk benimki ama coktq olsa yapardm her yere kah yiruyerek kah otobusle gidiyorm gerci benim normalim bu hic aracim olmadi dogdum dogali
Bana aracsz el kol baglanmasi garip geliyo
önce (3,191 puan) tarafından
Yani işte dediğim gibi şehir içi zaten sevmiyorum. Sakinse mesela park bahçe kahve içmelik yerlere giderim ama sevmeye rağmen yapmıyorlarsa fazla alışmışlardır. Benimde yoktu yine çok çıkmazdım kişiliğe bağlı biraz:D
Sosyaller ama kocalari birakirsa
-Reklam-
0 oy
önce (172 puan) tarafından
Arkadaşların ya özel arabaya çok alışık yada otobüs onlara çok meşakkatli geliyor. Küçük çocuk sayısı fazla değilse arabasız her yere gidilebilir. Onlar da sorun  :)
Onlarin sadece birinin 2 cocugu var bana diyolar hatta cocukla erinmiyonda uzak yakin demeyip her yere goturuyon sasiriyolar bana
önce (172 puan) tarafından
Bu arada bende köylüyüm :D
Ne kadar guzel benim hayalim heidi gibi az insan cok huzur temali bir koy yasami
0 oy
önce (5,023 puan) tarafından
Onların eşi getir götürünü yapıyordur da ondan rahatlardır. Benim için arabayla dışarı çıkmak işkence gibi bişey. Arabayi park edecek yer bul oraya koy, sıkışık trafikte uğraş dur. Dolmuş(bizim birda otobüs bile yok) harika bişey acelen yoksa geze geze gidiyorsun.
Ben dogdum aha da bu yasa geldim aracim hic olmadi bana zor veya zul inanin gelmiyo
Cevremde yuruyen insan yok zorlaniyorm yok kocalarini ikna etmeye calisiyolar yok babalarina yalvariyolar valla ona buna yalvarip yurek tukermek agiz egmek daha yorucu gelir bana kimseye minnet etmem sagligim el verdigi surece
Imkanlarim olcusunde de hayati yasamaya bakarim arabam yok diye de kendimi eve kapatmam onlara da ben garip geliyorm ehliyet al boyle olmaz diye haksiz degiller ama buyuk zorluk olarak gormuyorm
0 oy
önce (4,068 puan) tarafından
Araba uzak bir yere gitmek için ihtiyaç. Diğer türlü dolmuş severim ben. Park arama derdi yok, bıraktığın yeri arama derdin yok. 
Ben hic omrjmce rahata aliskn degilim imkanlarim neyse o sekilde idare ettm
Komsularimiz kaplicalarin oldugu yere piknige giderdi rahmetli anneme hadi anne durum yaptiririz orada iki meyve alirdik gunubirlik otobusle kaplicalara giderdik zor olmaya zor oluyodu qma baska turlusu mumkun degilse elin goturmesini teklif etmek yada beklemktense boylesi de guzel gelirdi
0 oy
önce (1,853 puan) tarafından
Valla şırnakta yaşadım. Minibüse de bindim. Oğlumu bebek arabasına koyup 2 km e km yol da gittim yürüyerek. Yeterince istemiyorlar demek ki. İsteyen gelir yani 
Kiz inan araca takiliyolar gecen bi yerdw bulustuk dedigimz yere ben otobuslw giderim falan dedim yok babama soyledim senide yolun uzerinden aliriz dedi anam babasi bi aksi bi somurtkan donusu de babasini aradi o kadar soylendigi halde ben olsam yuruyerek giderdim ondan daha iyi gelirdi
0 oy
önce (793 puan) tarafından

Bayburt ta yaşıyorum . Çok küçük bir memleket , en uzak yer 40 dk falandır yürüme mesafesi olarak yani . Arabayı hiç dert etmiyorum . Çok acilse taksi kullanıyorum . Mesafeler yakın olduğu için çokta yazmıyor hani öyle :) 

Aynen acil durumlarda yetiswmeyecegim yer olur hava durumu vs taksi cagiriyorm her yere de gidiyorm zaten normali de bu da bunlar beni kendimi degisik hissettirdi
0 oy
önce (1,347 puan) tarafından
25 yil istanbulda yaşadım otobusle metroyle her yere gittim hiç arac ihtiyacım olmadi şimdi küçük bir yerde yaşıyorum en yakin market yürüyerek 20 dk araç olmadan hayatta gidemem gibi geliyor hele de çocukla daha zor 
Kucuk sehir daha raaht degil mi ulaaim acisjndan ha olsa bemde kullanirim canima cezam mi var ama olmayinca da yok deyip ne biliym zaten yalnzm eve kapatamam nerede olursam olayim valla eskisi gibi de sosyal degilim gerci eskiden daha cok gezentiydim hayat icimdeki kucuk kivilcimi sondurmesin diye cabaliyorm akista olmaya calisiyorm
önce (1,347 puan) tarafından
Sayılı otobüs var o da uzun yol yapıyor arabayla 20 dkda gideceğin yeri otobüsle 1 saatte gidiyorsun araba yoksa ben gitmiyorum ya kıvılcım falan öldü sanırım benim

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 274 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miniktirtil (1,731 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 140 göst.
0 oy
15 cevap 327 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.

408,406 soru

12,270,326 cevap