+2 oy
66 göst.
önce Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba. Ben adres değişikliği yapacağım . Kayınvalidem ameliyat olacak ona bakacağım çocuğun okulunu da değiştirmem gerekecek yaklaşık 15 20 gün falan kalacağız . Tekrar eski adresime dönüp eski okuluna devam edecek ama bu işlemi 15 20 gün sonra 2. Defa  adresimi değiştirebilir miyim kendi adresime geçmek için bilgisi olan var mı ? 

6 Cevaplar

+3 oy
önce tarafından
Tamamda 15.20 gün için okul ne alaka 

Zaten ara dönem geliyor o ara yaparsınız bir haftada rapor alırsınız 
önce (55 puan) tarafından
Şubatin sonunda ameliyat olacak yani 15 tatilden sonra. 3 hafta okula gidememiş olacak geri kalmaması için derslerden
-Reklam-
+1 oy
önce (789 puan) tarafından
15 20 gün için çocuğun okulunu mu değiştireceksiniz ? Biraz tuhaf bir durum 15 20 gün için neden ikametgah değişikliği yapıyorsunuz ki ? Farklı bir şehirde falan mı ? 
Okuldan geri kalmaması için şimdi ki okuluna çok uzak evi
önce (789 puan) tarafından
Bana mantıksız geldi. Zaten kurumlarda bu değişikliği 15-20 gün için yani kabul etmez .
+1 oy
önce (2,322 puan) tarafından
15-20 gün için okul değiştirmeyin bence 
+1 oy
önce (2,515 puan) tarafından
1 ay sonra degistiriliyor. 
Teşekkürler canim
önce (2,515 puan) tarafından
Adres değiştirmek değil de misafir öğrenci olarak başka yerde okula gidebiliyor diye biliyorum araştırın isterseniz.
+1 oy
önce (3,927 puan) tarafından
Kayinvalideniz size gelsin kurumlar 15 gün sonra bir değişiklik yapmaz onların bir süresi vardır 
0 oy
önce (13,094 puan) tarafından
Her okul aynı sistemle ders işlemiyor şu an ben A ünitesinin sonundayım başka okul B ye geçmiş durumda. Çocuğun o dönem başka okulda sınava girmesi başka bir öğretmene adaptesi mental sıkıntı. Nakil işlemleri de sadece ay sonu yapılır. Handikapı çok fazla. 20 gün için servis ayarlanabilir. Makul olan da budur.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 392 göst.
0 oy
0 cevap 11 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
2 cevap 109 göst.

408,338 soru

12,267,559 cevap

37,509 kullanıcı