0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (335 puan) tarafından

Yarına bana fikir olsun :)

15 Cevaplar

0 oy
(13,258 puan) tarafından
Nohut,pilav,salata,ayran vardı canım.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Vallahi niyetliydim canım ne istediyse ondan yaptım kıymalı börek kısır yaptım dünden de azcık biber dolması ve mercimek çorbası vardı yani baya karışıktı yanina da kola yedik içtik çok şükür yarına da Allah büyük :D

0 oy
(917 puan) tarafından
mantı vardı yarında patates yatağında köfte pilav salata yaparım 
0 oy
(2,154 puan) tarafından
Ispanak  yemeği  
0 oy
(12,758 puan) tarafından

Tarhana çorbası makarna çiğköfte vardı bugün :woot: dün ıspanak makarna sinitzel salata vardı. Önceki gün köfte makarna salata vardı.

(12,758 puan) tarafından
Pilav makarna Hergün ikisinden birini yiyorlar evet
(406 puan) tarafından
Anladım balım valla keske benımkıler de makarna ıstese senede üç ü gecmez makarna . Ama pılav hergün olur
(12,758 puan) tarafından
Benim eşim hayatta pilav ya da makarnasız yemek yemezdi İlk evlendiğimiz zamanlar.İlla İkisinden  biri olacaktı sofrada. Önce Bir tabak yemek yerdi sonra bir tabak pilav sonra da pilavın üstüne yemek ne varsa onu koyar Yerdi. Sonra bir dikkat etmeye başladı. Yapma ben yemeyeceğim dedi çocuklar da makarna seviyor ben de pilav hiç yapmamaya başladım. Arada makarna yapıyordum işte Şimdi eşim yine yemeye başladı o yüzden genelde makarna olmak üzere pilav ya da makarna oluyor yani yemekte. Ben yemiyorum mesela ama çocuklarla eşim Yiyor. Senin çocuklar da mı makarna yemiyor
(406 puan) tarafından
Yok kuzu benım cocuklar da yemiyorlar. Onceleri yiyorlardı.. Artık yemiyorlar. Geçenlerde canım çok istedi yaptım bı tabak yemedi ikisi..
Yarım paket yaptım komple kaldı.  Keşke yeselerde yapsam.
(12,758 puan) tarafından
Yiyorlar ya benimkiler. Bu akşamda kıyma vardı hatta bozulacak dedim ne yapsam dünden kalan makarnaya az daha ekledim. Kıymalı makarna yaptım fırında :D beşamel soslu onu yedik :D
0 oy
tarafından
Kiymali makarna salata tursu vardi
0 oy
(963 puan) tarafından
Dolma birde mercimek çorbası vardı 
0 oy
(4,187 puan) tarafından
Kanat yanina pilav salata ve ayran vardı 
0 oy
(135 puan) tarafından
Gözleme yapmıştım dün patatesli, peynirli. Onu yedik bugün yanına çorba, biber turşusu ve ayran
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Etsiz cigkofte, yogurtlu kabak ve havucu rendeleyip soteledim yogurtladm, dereotlu pogaca,kek limonlu kurabiye cay
0 oy
tarafından
Mantarlı, patlıcanlı, pazılı, bal kabaklı çarşaf böreği vardı..
0 oy
(1,693 puan) tarafından
Mercimek çorbası, maklube, yoğurt.
0 oy
(732 puan) tarafından
Tavuklu şehriye çorbası soslu ıspanak kavurması eşimde patates kızartması istedi
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Balık ve salata vardı 
0 oy
(10,399 puan) tarafından
Çiğköfte ayran turşu vardı bizde. Yarın etli nohut yapcam bide bulgur pilavı 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 490 göst.
26 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 1prenses_1prens (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 802 göst.
29 Nisan 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Emmine1 (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.

409,975 soru

12,326,430 cevap

39,104 kullanıcı

Kategoriler

...