+1 oy
67 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,631 puan) tarafından
Kızlar yapan var mı güne olur mu sizce birde 1 gün önceden yani akşamdan yapıp pişirsem olur mu ertesi gün öglen gelcekler 

5 Cevaplar

0 oy
önce (292 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Tazesi ile daha gusel oluyor haşhasa tahinde koyuyurum efsane oluyir herkezin dilinde dir benim haşhasli çorek 
önce (3,182 puan) tarafından
Nasıl merak ettim içi
önce (292 puan) tarafından
https://youtu.be/B2hddcHN0mw?si=Y_Z2HpLtvmCiz0QZ ben bu tarifi yapiyom extra tahin koyuyorum
önce (3,182 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
önce (685 puan) tarafından
Olur canim birşey olmaz.
0 oy
önce tarafından
Ben sürekli yaparım mayalanmasini iyi yap.hasjasi bol sür ve 150 derece pişir 
önce (3,631 puan) tarafından
Akşamdan mı yapıyorsun tarif versene canım 14 kişi olcaz
önce tarafından
2 tepsi olcu veriyorum. 4 bardak süt 2 yumurta 2 paket kuru maya 3 kaşık seker.  2 kaşık tuz. Yumuşak Hamur.
önce (3,631 puan) tarafından
Aksamdan mı yapıyorsun Sertleşme çz dimi
0 oy
önce (94 puan) tarafından
Nefis yemek tariflerine var haşhaşlı çörek tarifi ben hep o tarifle yapıyorum çok güzel oluyo akşamdan yapsanda olur 
önce (3,631 puan) tarafından
Sertleşmez dimi sabaha canım
önce (94 puan) tarafından
Fırından çıkınca biraz elinle su çal yüzüne sıcağı çıkıncada bi bezle kapat üzerini fırınında güzel pişiriyosa sertleşmez inşallah
0 oy
önce (1,694 puan) tarafından
Olur tabi niye olmasın ama ben herşeyin tanesini severim hamur işlerini aynı gün yapmayı tercih ediyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 272 göst.
4 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 403 göst.

408,332 soru

12,267,379 cevap

37,496 kullanıcı

Kategoriler

...