+3 oy
461 göst.
önce Diğer kategorisinde (511 puan) tarafından
Çocuğuma bir sürpriz şey dedi ucube resmi sen bunu mı attın buraya çocuğu al götür hastaneye kirpi evladını kadife tüylü yavrum diye sever diye bir sürü laf etti bir yerleri yemedi yorumunu sildi.... 

Sen bir kere insan değilsin o çocuğa çok acıdım Senin gibi kalbi kara fesat bir annesi olduğu için 4 yaşında ki çocuğumla alıp veremediğin ne ahlak yoksunu piskolojik manyak kimsin sen Allah'ından bul inşallah seni Allah'a havale ediyorum kıskanç fesat.... 

22 Cevaplar

+2 oy
önce (556 puan) tarafından
Bende postunu gördüm yani öyle abartacak bi resim değildi kabul et❤️ ama biz anneler çocuklarımızda gördüğümüz şeyleri abartmayı severiz bende öyleyim oğlum bi kelime öğrensin farklı bişey yapsın  sanki dünyayı fethetmiş gibi davranıyorum çünkü anneyiz bu çok normal 

Ama bir cocuga dil uzatmakta hiçbir anneye yakışmaz 
önce (511 puan) tarafından
Ben zaten çok iyiydi asla kimse onun gibi yapamaz demedim ki bacım ilk defa resim çizdi benim için çok iyiydi yanı  bütün çocuklardan iyi çizmiş zaten demedim
önce (556 puan) tarafından
Boşver çok takılma söylenenlere Rabbim yavruna güzel yıllar nasıp etsin
-Reklam-
+1 oy
önce (4,495 puan) tarafından
Art niyetli insan çok ama en çok senim de dediğin gibi böyle insanların çocuk büyütüyor olmasına üzülüyorum. Armut dibine düşüyor çünkü.
+1 oy
önce (7,208 puan) tarafından
Kendi gitse keşke doktora yorumlara şok oldum ay 4 yaş yani bu çocuk ne çizebilir kara kalem çalışması yapacak değil anam millet ne seviyor sidik yarıştırmayı.
+1 oy
önce (1,333 puan) tarafından
Burda herşeyi anlarım da bir çocuğa laf etmek nedir anneyiz tabiki çocuğumuzun yaptığı herşey bize dünyayı fethetmiş kadar mükemmel gelecek ne olmuş yani tutup da çocuğa laf etmek yerine aferin güzel çizmiş gibi yorumlar yaparak anneyi de çocuğu da mutlu etmiyorsunuz sonra da gelip burda diyorsunuz ki hevesimi şu kursağımda bıraktı bu bıraktı kimse kusura bakmasın nezaketi öğrenmeyen herkesin bir gün hevesi kursağında kalır burda kırdığınız kalpler elbet bir yerde karşınıza çıkar kaldı ki ucube resmi vs dediğiniz resmi 4 yaşındaki bir çocuk çizmiş yani picasso değil 
0 oy
önce (7,944 puan) tarafından
Ne oldu canim 
0 oy
önce (3,927 puan) tarafından
Kim o yorumu yaptı ki. Ben senin son postunu gördüm yorum yapmadım bazı yorumlara çok şaşırmıştım 
@rlm katılıyorum toplanip gidelim psikoloğa :))
önce (4,495 puan) tarafından
:) gidelim valla. Bizi bu yeteneksizlikle akıl hastanesine yatırırlar. Bizde senle biraz çocuksuz kafa dinleriz. :D
önce (51,324 puan) tarafından
mailine düşüyor mu orda yazar
Malesef toplumda bazı insanlar çocuklara yönelik nasıl konuşulacagini bilmiyor ve o kişi bir çocuk yetistiyor ileride aynı annesi gibi olucak.
önce (4,672 puan) tarafından
Nickini hatırlasan keşke
0 oy
önce (129,283 puan) tarafından

ooy kim dedi onu :blink:

önce tarafından
Asko banada haber et
0 oy
önce (1,948 puan) tarafından
Birazdan nickini degistirir . Ondan rahat konuşuyor. Oyleleri insan olmaz.kucucuk yavrruya yaa
önce (1,880 puan) tarafından
Şekerimmmm olay ne

Ne kaçırdım gene
önce (1,948 puan) tarafından
Bilmiyom ki . Bu posta hitaben yazdım sadece. Kim oldugunu bilmiyom bende canım
0 oy
önce tarafından
Ay noluyo ayol 
0 oy
önce (779 puan) tarafından
Sen böyle boş boğaz kalbi iğrenç insanlara aldırış etme belliki annelik duygusu tam yerlesmemis kalbine eğer zerre merhamet ve segi olsaydı çocuğun Bir çizgi çizmesi bile biz anneler için ne kadar büyük birşey olduğunu bilirdi boşver ben o yorumu görmedim ama kim yazdıysa allahindan bulsun boşver 
Aynen çok katılıyorum bu yorumuna ağzina sağlık kardeşim keşke her zinciri kopmuş deliyi buraya almasalar
önce (779 puan) tarafından
Keşke canım
0 oy
önce (51,324 puan) tarafından
dur kız içinden canavar cikti seninde 
Evladım söZ konusu olunca herşey olurum kimse kusura bakmasın
0 oy
önce (31 puan) tarafından
Ben resmi görmedim ama yorumlar çok acımasızcaydı benim kızım da 3 yaşında yuvarlak bile çizse hemen seviniyorum napayım anne yüreği bu her yaptıkları tatlı geliyor boşversene bacım herkes klavye delikanlısı
0 oy
önce (3,222 puan) tarafından
Sadece omu çocuk psikologlarida cevap verdi resme inceledi yorumladi (!) şaka gibi 
0 oy
önce (4,380 puan) tarafından
O yorumlara asla aldırış etme ve kıyaslama yapma canım. Ayrıca hayal gücüne de müdahale etme. Her çocuk mesela güneşi yuvarlak sarı cizmez. Bu böyle deme hayal gücünü yaratıcılığını geliştirmesine izin ver. Tüm post ve yorumlardan bağımsız yapıyorum. Çocuk gelişimi kursuna gidiyorum keşke daha önce gitseymisim diyorum her anne baba gitmeli bence.
0 oy
önce (10,302 puan) tarafından
Üşenmeyip eski posta gittim resmi silmissin. Benim oğlum 4 yaşında asla resim yapmayı boyama yapmayı sevmiyo. Ağzı olan konuşuyo herkes diplomasiz pisikolog diplomasiz doktor 
0 oy
önce (99 puan) tarafından
yahu boşver saçmalamış o herkimse üzülme
0 oy
önce (3,329 puan) tarafından
Ay ne terbiyesiz insanlar var ya
0 oy
önce (688 puan) tarafından
Bak ben gördüm mesela resmi bana da tuhaf geldi fakat benim çocuğum henüz 4 yaşına gelmediği için gerçekten olması gereken bir resim mi değil mi diye yorum yapamadım. Yanlış yönlendirmek istemem çünkü. Fakat çoğunluk gayet normal diyorsa normaldir. Yani aradaki 3/5 yoruma takılma. 
0 oy
önce (7,719 puan) tarafından
Ahh canım benim bunun için ayrı post açmaya bile değmez. Suyun üstünde yürüsen zaten yüzme bilmiyor derler. İyi köyü hiçbir yoruma takılma. Ben resmi görmedim ama çok güzel olduğuna eminim şükür sağlıklı eli kalem tutuyor gözü görüyor kafası çalışıyor ki resim yapabiliyor ne büyük bir mutluluk... 
0 oy
önce (974 puan) tarafından
Senin postu gördükten sonra 3.5 yaşindaki oğluma resim yaptırmaya çalıştım kalemi bile tutamıyo tam anlamıyla değil senin çocuğunun çizdiği resmi sadece yuvarlak çizip karalıyo ne yani benim çocuğum da sorun mu var geçecekler bunu bazı çocuk etkinlik yapmayı sevmez yapamaz bazı çocuk resim sevmez bazı çocuk oturmak istemez bazı çocuk da sadece oyun oynar canım burda herkes prof sen takılma yok tv çok mu izlemiş yok ekrana çok mu maruz kalıyor ne alakası var 4 yaş çocuğun elinden gelen bu oğlun yaşına göre gayet iyi çizmiş canım 4 yaşında çocuk harika da çizebilir bu onun mükemmel olduğunu göstermez malesef insanlara yaranamazsın kırmızı halı sersen önlerine neden diğer tarafa sermedin diye laf edecek egosu yüksek çok insan var 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 200 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,377 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 505 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 313 göst.