+1 oy
276 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (248 puan) tarafından
Kizlar iyi aksamalar hepinize ben az çok eski postlardan bilen vardır diyetteydim eşim calisyordu burda değildi iki gün önce geldi beni zayıf görünce bu ne hal dedi kilo al dedi bnave önceden zayıfla zayıfla bu ne hal dördü smdide zayıfla diyor kemiklerin sayılıyor artık dedi resmen 15 gün sonra temeli gelck bn gelne odr 65 ol yada 70 ol dedi gitti şaka gibi bna 60 kilo ya düş diyen adam şimdi çok diyor şaka gibi 

13 Cevaplar

+3 oy
önce (793 puan) tarafından

Kıskanmış olma ihtimali :D ? 

Kıskanmış gibi duruyor açıkçası ben öyle düşündüm .
önce (248 puan) tarafından
Olblr cnm kiskncdq zaten
önce (5,023 puan) tarafından
Vuuu çok havalı, sakin alma kilo. Sen onun everest i ol,o sana ulaşmaya çalışsın.
önce (1,285 puan) tarafından
İdilto benimde aklıma direk bu geldi yazmaya geliyordum baktm yazmışsın kesin net
 Kiskandi
önce tarafından düzenlendi
İnsan hanımı güzel olmuş diye kıskanır mı ? Ne kadar aciz bir durum gerçekten. Dışarı da görse salyaları başkalarına akacak adamlar evdeki güzel eşlerine güzel diye psikolojik baskı uyguluyor. (Eğer öyleyse tabi günahını da almak istemem tamamen kendi düşüncem.)
-Reklam-
+1 oy
önce (4,068 puan) tarafından
Hata sizin, kilo ver deyince verip bu olmamış tekrar al demesine müsaade etmeyeceksiniz. Vücut sizin, siz nasıl mutluysanız öyle hareket edin. Kaldı ki o da sizin beğendiğiniz vücutta mı? 
Evet cnku boyu uzun kilo alımı olsa belli olmuyor
önce (4,068 puan) tarafından
Eşinizin vücudunu beğendiğini belli ediyorsanız o da sizi yanına yakıştırmayacak o zaman. Kilo al, yok olmadı geri ver. Gizli hayranı olun ki kendini bir şey sanmasın. Erkekleri şımartmaya gelmez
+1 oy
önce (2,244 puan) tarafından
Var mıymış başka siparişi :) Asla fiziğimle ilgili bir şey deme hakkı yoktur. Kilo da alırım kilo da veririm. Bu eşimin ya da başkasının yönlendirmesi ile yapacağım bir şey değil. 
0 oy
önce (3,191 puan) tarafından
İyi akşamlar canım. Oyuncak değil ki bu al ver hasta eder insanı senin vücudun nasıl mutluysan öyle kal o da her halinle beğensin bi zahmet. 
Vallahi bn 60 düşmek istyrm açıkçası
0 oy
önce (811 puan) tarafından
Nasıl mutluysan öyle kal 
Ozmn diyette dvm
önce (811 puan) tarafından
Boyun kaç ?
0 oy
önce (279 puan) tarafından

Nasıl Zayıfladın Peki Ozellikle Göbek Nasıl Gitti :)banada Tüyo Wer ( walla keşke Bende zayirlflsam)

0 oy
önce (12,538 puan) tarafından
Boyun kaç ki
0 oy
önce (1,076 puan) tarafından

Hakikatten ne istedikleri belli değil şuan 1saattir zayıflayabilmek için ter döküyorum hedefim 52-54.

71 kiloyum şuan 88den aşağıya iniyorum. Benimkide iyice zayıfladın demeye başladı daha hiç bir şey bu verdiklerim diyorum. Yani sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan orada kal.İ ster 60 ister 70 sırf o istedi diye değil kendin için.

Ben de hedef koydum bir amacım var iki haftadır aksatmadan spor yapıyorum. Hazır azmi yakalamişken  bırakmak istemiyorum çevreden de işte o kadar zayıflama kemiklerin sayılır yüzün çöker çirkin olursun deniliyor da ben kendimi öyle daha mutlu hissedeceğim. 

image

0 oy
önce (677 puan) tarafından
Valla o bana uysun hiçte uyamam kendim için 64 kiloyum hedef 55 
0 oy
önce (2 puan) tarafından
Kilo alınca kilo aldın zayıflayınca çıta gibisin ne yapsanız yaranamazsınız bence kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yapın
0 oy
önce (17,916 puan) tarafından
Var mı paşamızın başka isteği 
0 oy
önce (3,247 puan) tarafından
Onlara göre yaşıyoruz zaten 

Nedense biz Onlara bisey diyemiyoruz 
0 oy
önce (44 puan) tarafından
Canım 74 kilo dan 66 kiloya düştüm ben ben aslinda zayıflamak istemiyordum eşim israr ediyordu zayıfladım    gecende esimin kuzeni bi abi senin zayiflamaya ihtiyacin yok gayet iyisin bisver dedi güzelsin sen dedi bana benimki kudurdu simdi bırak diyeti diyor
önce (1,388 puan) tarafından
Oha yani öylede derse tabi ki kıskanır
önce (44 puan) tarafından
Banada abes geldi amaa böyle söylemesi  yani demem o ki kadin zayiflamis o yüzden kiskanmistor

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 771 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Anneymben (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 554 göst.
28 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Çiçeğim1 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (3,981 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 448 göst.