0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (299 puan) tarafından
Iyi geceler anneler anne adaylari 10 yasindaki kizim sanirim su cicegi oldu bende 33 haftalik hamileyim ben kendim gecirmisdim kucukken anne karnindaki bebege geçer mi endise etmeli miyim 

Kizimi henuz dr goturmedik dun kaşinin üzerinde vardi cok kaşınıyor dedi ben sinek ısırığı vs zannettim sabah okula gitti geldi anne karnimda kasiniyor dedi bakdim kasindakine benzer bir kac tane daha cikmis saatbilerledikce sanki çoğaldı bebekken asilari vs yapilmisdi su çiçeğine benzettim suan endisem.anne karkindaki bebeğime geçer mi ??

6 Cevaplar

0 oy
(888 puan) tarafından
Kız tövbeler olsun ne okudum ben, nasıl geçecek ☺️☺️☺️
(299 puan) tarafından
Ay ne bileyim ua ister istemez geliyor aklina insanin insallah olmaz birşey kız kasinip duruyor netten görsellere bakdim su çiçeğine benzettim ama atesi falan yok ama kaç gündür iştahsızlık vardi
-Reklam-
0 oy
(5,041 puan) tarafından
Seni endişelendirmek istemem ama hamilelikte şu çiçeği ciddi bi durum. Mümkünse doktoruna git en kısa zamanda.
(299 puan) tarafından
Ben geçirmisdim ama kucukken
(5,041 puan) tarafından
Olsun canım,sen git mutlaka doktoruna.
0 oy
(29,198 puan) tarafından

Yani nasıl geçebilir sen bunu hayal edebiliyormusun kaldiki ihtimali olsun kızında varmış sende değil yani

(299 puan) tarafından
Ben kendim kuvukken gecirmisdim o zaman olmaz insalla h ne bileyim geldi akli'a iste
0 oy
(602 puan) tarafından
Komşum öğretmen bebeği oldu adını bilmiyorum da bi hastalık çıktı çocukta anneye demişler geçirdin mi oda ben geçirmedim ama  demiş sınıfım da hasta olan su çiçeği kızamık olan çocuklar oluyordu demiş doktor senin bebeğin anne karnında bu hastalığı geçirmiş ve bağışıklık kazanmış görünüyor demişti yani tam bi mucizeydi o orda güvende kaldı ki bir şey geçse bile kendi bağışıklık kazanıp geliyor 
(299 puan) tarafından
Ay rahatladim diğeri de çocuğum mecbur ilgilenecm ama ben kendim gecirmisdim daha once
(888 puan) tarafından
Daha önce geçirdiysen bağışıklığın var zaten canım endişe edilecek bir durum yok
(602 puan) tarafından
Dediğim gibi tam bilgim yok ama sorun olmaz inş sağlıkla kucağınıza alın bu arada ben 29 yaşındayım ben bile su çiçeği kızamık daha çıkarmadım :) korkuyorum bakalım ben ne zaman olacağım
(299 puan) tarafından
Kucukken hepsini atlattım.ben esim olmammis cocuklen oglumda olmadi onlara gcer büyük ihtimal ayni evde
(299 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(19,876 puan) tarafından
Sen yarın doktora sor bence. Ne olur ne olmaz. 
0 oy
(123 puan) tarafından
Canım dikkat et sana geçmesin. İlk gebelik dönemlerinde kan alınıyor ya bu gibi değerlere bakılıyor ve çok önemli dikkat edilen bir konu. Haftanın ilerlemiş artık olsa bile çok sıkıntı olmaz ama sen dikkat et. Sana geçmezse sıkıntılı bir durum olmaz. 
(299 puan) tarafından
Ben kendim gecirdim kuccukken tekrar olmaz insallah
(123 puan) tarafından
Olabilir de canım. Dikkat et.
(299 puan) tarafından
Ay çocuğum zaten anne ben uzak durayim sana gecmesin deyip duruyor yavrum insallah birşey olmaz
(123 puan) tarafından
Yavrum benim geçmiş olsun annesi. Çocukken ben ağır atlatmıştım. O çok kaşınır ateş yapar. İnşallah kısa zamanda iyileşir.
(299 puan) tarafından
Iki gundur halsiz istahi yok bogazim aciyor dedi kızarıklık vs yokdu dun aksam.kasinin orda vardi ilkden acikcasi aklima gelmedi cok kasikiyor dedi sadece bugün cogaldi aksama dogru bir bakdim daha cok buyuk ihtimal su çiçeği ama şükür atesi yok insallah aşısı oldugu icin hafif atlatir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 226 göst.
8 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annakuzusu (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 430 göst.
6 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra. Esen12 (4,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.

409,891 soru

12,323,506 cevap

39,035 kullanıcı

Kategoriler

...