0 oy
69 göst.
önce Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
2 hafta önce gittigmde doktor 37 haftalık dedi geçen hafta ölçümler 37 38 i gosteriyordu kendi doktoruma  randevu bulamayınca başka doktora aldm oda bugn 37 38 haftaliksin diyor anlamadm neden böyle çıkıyor ölçümler birde benm hesplamama göre de şuan 39 olmam lazm birde geçen hafta  bebek doğum pozisyonundaydi bugn doktor makat geliş dedi bu saatten snra tekrar dönme ihtimali var midir acaba 

4 Cevaplar

0 oy
önce (233 puan) tarafından
son adet tarihinizin ilk günü ne ise haftanızda odur. ultrasonda kilo farkı çıkıyorsa bebeğin kilosu 37 ile uyumlu olduğundan dolayıdır yani 2 hafta geriden geliyordur. bunu söylemeleri lazım normalde ama devlete mi gidiyorsunuz? ultrasona da çok aldanmamak lazım birebir aynı kilo boy ile doğmuyorlar çok az fark oluyor
pozisyon için de doğum anına kadar da dönebiliyorlar ona takılmayın. dönmese bile döndürebilen ebeler, doktorlar mevcut. herkes yapar mı bilmiyorum ama bazı hastanelerde var.
önce (7 puan) tarafından
Evt devlete gidiyorm kiloda 3500 civarı dedi  son adet tarihime göre şuan 41 haftalıktim işte ilk başta doktor degstrdi geç döllenme dedi 2 haftalık gerilik vardı öyle de hesp etsek yine 39 olması lazm bilemedm kafam çok karıştı
çok ilginç gerçekten sizinki biraz karışıkmış. geç döllenme ise madem 39 olmanız lazım. iki hafta da geriden geliyor. ama sıkıntı değil iki hafta geriden gelmesi 3 olursa artık bebeği alırlar büyük ihtimalle. birdahaki gittiğnizde detaylıca konuşun detay isteyin onlar söylemese bile siz sorun
3.500 kg 38-39 la uyumlu oluyor bu arada. söyleyen ysnlış söylemiş bencd
önce (7 puan) tarafından
Ah gerckten şehir Hastanesi'ne gittigme pişman oldum zaten doktorlar bakmıyor hep asistanlar  bı iki defa tek doktora geldim mesela doktora denk geldiğim tarihtende hespladimda yine 39 olması lazm demkki bu 3 haftadır gelismiyor bebek yani sonuç bunu gösteriyor bilmiyorm artk kafam çok karıştı hesp yapmaktan
-Reklam-
0 oy
önce (99 puan) tarafından
Bebek kilo almamış canım. Ya da her zaman geriden geliyır da olabilir. Ama gebelikte 2 haftaya kadar geriden gelmesi normal olarak karşılanır. Üzülme o yüzden. Sen doktoruna bahsettin mi bu durumdan. Ultrason cihazları farklıysa ondan da değişiklik olmış olabilir. Sen doktora bahset. Son haftalara gelmişsin. Kilo alımı durmuş. Mutlaka en yakın zamanda tekrar sor doktoruna. 
önce (7 puan) tarafından
Sordum neden böyle diye olcumle haftan uyumlu dedi benm normalde son adet tarihine göre 41 haftalık olması lazm ama ilk başta geç döllenme dediler tarihi degstrdiler 2 hafta fark vardı o zamanla bı haftaya düştü yani ona göre de gitsem şuan 39 olması lazm kilosuda 3500 civarı dedi
0 oy
önce (29,035 puan) tarafından

Sağlığı önemli önde olması sorun teşkil etmez çok çok geride olması teşkil eder üç hafta ileri geri oynaması sıkıntı olmaz usg de yanılma çok oluyor ölçümler fln 

Adet tarihine göre bakman gerekli.
Dönmeye gelince çocuk sancıyla döner der eskiler vakti gelince döner Allah'ın izniyle 
önce (7 puan) tarafından
Sancılarım oluyor ara ara doktor yeri daraldı dönmesi zor ama bı ihtiml var dedi adet tarihime göre şuan 41 olması lazımdı ama ilk ogrendigmzde geç döllenme dediler ona göre 2 hafta gerideydi öylede olsa 39 olması lazm şimdi ama bu 3 haftadır her gittigmde ölçümleri hep aynı söylüyorlar o kafamı karıştırdı dile getirdim ama pek açıklayıcı konuşmadı
Adet tarihini baz alıyorlar sen düzenli bir Dr git eger haftan dolmus donmemisse bekletme ileri hafta risk taşıyor  çünkü
önce (7 puan) tarafından
İşte bunlar adeti baz almıyor sanki ölçümler neyse ona göre gidiyorlar acaba bı özel doktora gitsem muayene ederler mi
Ederler tabiki bence git gittiğinde de başka Dr bunu dedi deme bırak kendi bilgisinde alanında yorum yapsın adet tarihini şöyle sadece.
Her Dr bilgisi farklı çünkü.
Kızımda üç haftaya kadar gerideydi şimdi gebeliğim.ileri  gösteriyor Dr sorun teşkil etmez dedi çokta araştırdım.

Onun için senin haftan ileri Dr dan bilgi al iyi bir de git
önce (7 puan) tarafından
Artk gebeliğin son haftası belki bakmazlar diye düşünüyorum ama olmadı bı sorim
Bakarlar öyle seymi.olur daha çok bakmaları lazm
0 oy
önce (571 puan) tarafından
Arkadaşımın bebeği doğuma bi gün kala dönmüştü 
önce (7 puan) tarafından
Benm evlat işte yaramaz heralde zaten tersti hep 2 hafta dir  dönmüştü bugn işte tekrar dönmüş bakalım sonunda nasıl olack :⁠-⁠)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 28 göst.
0 oy
2 cevap 45 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.

408,243 soru

12,263,180 cevap

37,389 kullanıcı

Kategoriler