0 oy
130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (76 puan) tarafından
Kızlar çevremdeki  herkes eğer ilk gebelikten farklı şeyler yaşıyorsan cinsiyet farklıdır diyor ilk gebeligimde çok rahattım neredeyse hiç bı gebelik belirtisi yaşamadım ama bu sefer çok farklı daha 5 haftalık saçlarım inanılmaz dökülüyor aniden hararet  basıyor ellerim yaniyo basım donuyo sizce bu söylenti dogrumudur ben pek inanmıyorum ama merak ettim 

7 Cevaplar

0 oy
(29,837 puan) tarafından

Alakası yok cinsiyetle her gebelik kendine özgü cinsiyet tetiklemiyor zamanla bünye yıpranıyor yoruluyor etken daha çok şey var cinayet büyük bir etken değil bu konuda 

-Reklam-
0 oy
(211 puan) tarafından

Aynsii bana da oluyor dediklerinin bende ilk hamileliğimde daha rahattim ama doktorum her bir hamileligin doğum gibi farklı gecebilecegini cinsiyetle alakası olmadığını söyledi :)

0 oy
(959 puan) tarafından
Bilmiyorum belki de kişiden kişiye değişir canım ama kızımda miğde bulantısı çok olmuştu 4 aya kadar ve çok fazla sancı oluyordu baş donmesi filan miğde yanması tam bir hamilelik geçirdim diyebilirim oğlumda ise çok hafiftim doğuma kadar ve ne miğde yanması nede bulantiis çektim tam tersiydi gerçekten de şuan üçüncü gebelik bunda hepsinden azar bı sekilde var miğde yanmam az ilk hamile kaldigimda bı kaç defa sabah bulantisi yaşadım agirlik fazlasıyla var buda kız 
0 oy
(1,586 puan) tarafından
Alakası hiç yok ilk kızımda 9 aya kadar kustum ikinci gebeliğim çok rahat geçti 
0 oy
(1,920 puan) tarafından
Aynen senin gibiydim ama ikisinin de cinsiyeti aynı. Hiç alakası yok yani, bana da öyle dediler farklı belirtiler varsa farklı cinsiyet olur diye. O zaman da mümkün olmadığını söylemiştim, hala da öyle ☺️ tabi %50 ihtimaldir denk gelir mi gelir, o ayrı. Ama sadece buna bakarak farklı belirtiler yaşıyorsan farklı cinsiyetten olur demek doğru değil
0 oy
(5,374 puan) tarafından
Yalan. Ilk oglumda hic hamile gibi degildim. Ne bulanti ne kusma oldu. Ikinci oglumda ilk 4 ay kusmaktan geberdim. Resmen hastaneliktim. Bu sebeple herkes kiz derdi :) belirtiler hormonlar, yas vs ile degiskenlik gosterir.
0 oy
(766 puan) tarafından
Cinsiyeti öğrendiniz mi merak ettim 
(76 puan) tarafından
Hayır daha 6 haftalık gebeyim ikiz çocuklarım var erkekler önce sağlıklı ve hayırlı bı evlat olsun tabiki ama kız çok istiyorum

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 56 göst.
+1 oy
34 cevap 885 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ftm1907 (622 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
+1 oy
2 cevap 74 göst.
21 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (620 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,179 soru

23,893,835 cevap

321,936 kullanıcı

...