+2 oy
131 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,028 puan) tarafından

Bugün zor bir gündü benim için o yüzden birşeyler yazmak istedim. Düşündüğüm kafamın içinde susmayan beni yoran ne varsa kağıda döktüm. Özelliklede beni yoran anneliğim hakkında. Şu mübarek günlerde dualarınızda banada yer verin kızlar. 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(4,018 puan) tarafından
Annelik çok zor. Sabır edip sevgimizi belli etmediğimiz sürece gözlerinde iyi anne olmayız, çünkü çocuklar unutmuyor. Rabbim bütün annelerin yar ve yardımcısı olsun, ahir zamanda çocuk yetiştirmek çok zor.
(3,028 puan) tarafından
Evet çok çok zor maalesef
-Reklam-
0 oy
(29,179 puan) tarafından

Rabbim gönlüne göre versin

Kendini dinleme saati diyelim biz ona sosyal medya dili yabancı bize

(3,028 puan) tarafından
Popüler kültür işte napalim bir şekilde dilimizde
0 oy
(2,527 puan) tarafından
Benim içinde can sıkıcı bir gün olarak bitiyor maalesef...
(3,028 puan) tarafından
Buna şükür ne diyelim
0 oy
(716 puan) tarafından
Kaç çocuğun var canım merak ettim annelikte ne yoruyor seni dertleşmek isterim 
(3,028 puan) tarafından
Bi kızım var 3 yaşında. Sürekli ağlaması ve inadı beni yoruyor. Tek başımayim aileler uzakta tek bir arkadaşım bile yok oturup bir bardak çay içecek. Haliyle bunaldim
(716 puan) tarafından
Bende seninle aynı durum da sayılırım aileler yakın ama bi faydasi yok eşin destek olmuyor mu zor biliyorum ama sakın kalmayi dene ise yarıyor benim kızım kendini yerlere atıyordu ben stres oluyordum sonra sakın kalmayi denedim yapmıyor artık canım ağlıyor doyede istediğini yapma ağlamayı kullanır sana karşı ağlasın oda bir duygu onuda yaşasın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 70 göst.
20 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bugra (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Esra177 (4 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 378 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,358 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (283 puan) tarafından soruldu

409,633 soru

12,314,561 cevap

38,805 kullanıcı

Kategoriler

...