+5 oy
387 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (749 puan) tarafından

Adet sancısı gibi ağrı bel ve hafif kasıklarda 

Soğuğa asla dayanamıyorum çok üşüyorum

Göğüs hassasiyeti

Burun tıkanıklığı 

Çok az gaz 

Aşırı sinir hali kime söylesem bana senin oğlun olacak diyor 

29 Cevaplar

+1 oy
(594 puan) tarafından
Benim oğluma hamileliğim çok rahat geçmişti kızımda gaz mide bulantısı kusma baş ağrısı ile çok zor geçti 
-Reklam-
+1 oy
(3,557 puan) tarafından
Böyle şeyleri cinsiyete bağlamayın alakası yok çünkü, saçma geliyor bana 
+1 oy
(4,343 puan) tarafından
Turşu ayva elma yeşil zeytin sürekli ben gebeliğim boyunca bunları yedim az bulantım oldu uykusuzluk oldu 
0 oy
(1,190 puan) tarafından
Önceden bende inanırdım bu tarz durumların cinsiyet ile alakalı olduguna. Ancak ilk gebeliğim ile şuanki gebeliğim birbirinden çok farklı. ( Bulantım,gaz durumum, kilo alış şeklim, ekşi tatlı yiyişlerim,göğüs hassasiyetliğim vs vs) . Tüm herkes bu kız o zaman dedi ama oğluma hamileyim. İkisinde de çok çok farklı hamilelik yaşadim yaşıyorum da
0 oy
(580 puan) tarafından
Belirtilerle ilgisi yok 
0 oy
(487 puan) tarafından
Asla anlaşılmaz bu tarz şeylerle emin ol, benim kız da erkek de var ikisi de aynıydı hamilelik hic bir değişiklik yoktu , tabiki her hamilelik aynı olmaz iki erkek doğurana sor aynı değil der , şimdi hamileyim bu defa hamileliğim çok farklı acaba ikiz mi diyorum çünkü diğer ikisinde aynıydı bu farklı :⁠-⁠):⁠-⁠)
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Valla belirtiler yalan 4 çocuk getrdim hepsi aynı cinsiyet ama farklı belirtiler
(749 puan) tarafından
Cinsiyeti neydi
0 oy
(749 puan) tarafından

Kızlar çok rahatsızım yorumlarınıza dönemedim kusura bakmayın <3<3

0 oy
(261 puan) tarafından
Ben ilk oğluma gebeyken bulantılarım halsizliklerim asla bitmezdi hep açtım sürekli ekşi yerdim şimdide erkek dedi doktorlar acı yiyorum asla eksi tatlı yiyemiyorum asla uykum yok bulantım halsizliğim yok her iki gebeliğimde de gaz hiç olmadı belrtiden belirtiye fark var canım inşallah gönlündeki gibi olur herşey

Kategoriler

1,441,368 soru

23,692,416 cevap

311,076 kullanıcı

...