+1 oy
39 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından
Bir komşumdan duydum oğlum çok atesleniyor enfeksiyon geçiriyor bademciklerinden dolayı. Bu damlanın aşırı iyi geldiğini torununa kullandıklarını söylüyor. Hiç duydunuz mu kullandınız mı bilginiz nelerdir

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,024 puan) tarafından
Kendim kullandım . Çok faydasını gördüm . 

İki üç damla bir bardak suya damlatıp içiyordum. İnanın sabah uyaninca olan yorgunluk hali , yerini dinç , gayet enerjiklik almıştı. Parmağımda var olan siğiller vardı senelerden beri düzenli kullanımda kendiliğinden geçti. Çok faydası var . Dr.. Hüsnü Eren hoca var ona bakın göz atın fayda sağladığı şeyleri görür. Çocuklar da nasıl kullanılır Bilgi alırsıniz . 
-Reklam-
0 oy
önce (2,945 puan) tarafından
Evet bende duydum çok iyi geliyor diyorlar kızım iyi şükür şuan ama soğuk algınlığı olunca mutlaka eczaneden alıcam kızıma artık ağrı kesici ateş düşürücü şurupları içirmiyorum bir yıl olucak nerdeyse 
önce (398 puan) tarafından
Doktor tavsiyesi ile mi aldın peki valla burdaki hanımlardan çok güzel şeyler öğreniyprum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.

408,400 soru

12,269,812 cevap

37,569 kullanıcı

Kategoriler

...