+2 oy
290 göst.
önce Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından
Ben çok kötüyüm ya neden böyle kendimi çok belli etmeye başladım korkuyorum artık Bi hata yapsam anlayacaklarmi diye birsey düşündüğüm de hemen anlaşılıyor neden böyle ne yapmam lazım anlamsız saçma sapan şeyler düşünüyorum yardımcı olun bana herkese karşı cinsellik düşünceleri oluyor babamdan bile huylaniyorum sorun bende

9 Cevaplar

+3 oy
önce (13,050 puan) tarafından
Senin psikolojik tedavi değil yatış alman lazım. Buradan çözüm bulamazsın. İlk boşanan sen değilsin bunla başlayıp genele yaydın sorununu. Psikiyatri ye git psikolog değil
önce (129,442 puan) tarafından
++++++
-Reklam-
+2 oy
önce (17,914 puan) tarafından
Sen mi psikoloğa randevu alırsın biz mi alalım.
+1 oy
önce tarafından
Acilen bir psikoloğa git 
+1 oy
önce (2,439 puan) tarafından
Diğer postunda psikiyatriye gittiğini ama tanı koyamadiklarini söylemişsin bu çok normal gelmedi bana , acaba kendini tam ifade etmiyor musun onlara karşı, çünkü bariz depresyon seninki ve bu tanılar tek çeşit değil illa ki bı çözümü vardır 
+1 oy
önce (29,051 puan) tarafından

Yani herşey iyide cinsellik düşüncesi derken tövbe estağfurullah yani. 

Şeytan önünde bayrak açmış misali.

Sürekli estağfurullah çek namazlarına dikkat et geçmiyorsa git piskologa 

+1 oy
önce (974 puan) tarafından
Daha önce de yazmıştım kurdukça kurarsın sen ya doktora olanı biteni tam anlatmadın yada doktor yerine kasaba gittin yoksa doktora bunları anlatıp da tanı almaman mümkün değil en azından bi ilaca başlatırdı 
+1 oy
önce (19,504 puan) tarafından
Senin durumun ilaçlık. Yani doktor psikiyatri sana hiç ilaç yazmadı mi 
önce (347 puan) tarafından
İlaç var kullandığım oda iyi gelmiyor sanki
önce (19,504 puan) tarafından
Doktora bildir bu durumu
+1 oy
önce (335 puan) tarafından

Şeytan çok fena vesvese veriyor sana istiğfar çek 

+1 oy
önce (675 puan) tarafından
her postunda diyosun ki ne dusunsem anliyorlar senin dusuncelerini anladiklarini nerden biliyosun mesela ?
sen oyle dusunuyosun senin aklindan gecenleri sesli soylemedigin surece anlayamazlar
önce tarafından düzenlendi
Sesli derken içimden sesli konussam anlarlarmi içimden konussam duyamazlarki:)
hayir tabiki agzinla sesli bi sekilde konusursan anlarlar sadece
Cnm ya moralim çok bozuk çok düşünüyorum ve hemen anlaşılıyor garip bakıyorlar bana anlamsız saçma düşünceler bunalım var bende hocaya gitmek istiyorum
hayir canim benim anlasilmiyor o sana oyle geliyor insanlar belki seni mutsuz gordugu icin oyle bakiyordur sen bi anlam cikariyosun senin kafandan gecenleri asla anlayamazlar ve ben biliyorum senin iyilesmen icin iyi bi psikologa gitmen gerek hocaya degil

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 332 göst.
0 oy
4 cevap 108 göst.
0 oy
4 cevap 155 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 320 göst.
10 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (827 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,350 cevap

37,599 kullanıcı

Kategoriler

...