+1 oy
77 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,513 puan) tarafından
Kizlar önceden ilk 3 gün çok yoğun kanamam olurdu. Şuan 2 gün 1 ped kanamam olmuyor malesef.  Acaba sebebi nedir bu durumu yaşayan var mı aranızda?

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,417 puan) tarafından
Benimki de azaldı ya doğumdan sonra özellikle, kilo aldım biraz onla alakası var mı bilmiyorum 
önce (2,513 puan) tarafından
Ben suan cocuk düşünüyorum 2. Yi fakat olmuyor 1 sene oldu. Doktora bu gittigimde söyleyeceğim bu durum gerçekten beni korkutmaya başladı sebebi var mıdır acaba cocuk olmamasiyla
-Reklam-
0 oy
önce (2,329 puan) tarafından
Bende kaç aydır öyleyim doktora gittim ilaç kullanıyorsan keser dedi normalde asla kullanmam ilaç kullandığım ay gittim şansa oda öyle dedi ama adet düzeni çok değişmiş herksin
Sanmıyorum ilaçla alakalı olduğunu yaa ben şahsen ilaç kullanmıyorum 1 senedir bu durumdayim
0 oy
önce (2,283 puan) tarafından
Benimde öyle ya  demir eksikliği var ondan böyle oldu diye düşünüyorum 
Ben akdeniz anemisi tasiyicisiyim zaten en iyisi gittiğim zaman söyleyeyim de bir kan tahlili filan yapsın yaa
0 oy
önce (290 puan) tarafından
Yaşa bağlı sebepler olabilir.  polikistik over olabilir.ama bi süre adet düzenini takip edip bi muayene olun.
İnan iyi ki yazmışsın buraya yoksa doktora söylemek aklıma gelmezdi. Kesin söyleyeceğim pazartesi gideceğim zaten
Benim de başıma gelene kadar normal sanıyordum pıhtı atmayı
2 düşüğüm olunca anladım bende
Pihtilasmadan dolayı mı düşük oluyormuş
Evet biri kalbi durdu diğerinde de 4 ayda su geldi
Yaaaa çok geçmiş olsun canım.
0 oy
önce (605 puan) tarafından
Ben aynı durumdayım Bir haftadan iki güne düştü mü dahiliye gittim kadın doğuma gittim kansızlığa bağladılar
Yaa bende de kansızlık var demir ilacı yazmıştı ama kullanamadım. Ben en iyisi tekrardan doktora gideyim yaa
önce (605 puan) tarafından
Git cnm vlla benim kanim 8e düşmüş doktor dedi kansizliktandr
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu