+1 oy
101 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (72 puan) tarafından
Arkadaslar oglum bezi coktandir birakti yani sukur bi sorun yok.tuvalette oturur yapar.ama sorum suki mesela çisi geldiginde anne cis der ve benim onla gitmeminister,yapar ve bu böyle. Bazen diorum oglum sen git cisini yap diorum ama yalniz gitmiyor tuvalete,4 yasinda oglum,sizinkiler nasil,yada kac yasinda yalniz tuvalete gider

8 Cevaplar

+1 oy
önce (974 puan) tarafından
3.5 yaşında ben götürüp üzerini indirip klozete oturtuyorum korkuyorum düşer diye 
önce (129,283 puan) tarafından
snr yikiyomusun ben her wc snr belden assagasini yikiyom sonucta klozete bacagi falan deyiyo yeri geliyo dokunuyo falan
önce (974 puan) tarafından
Yok yıkamıyorum elini tuvalet sonrası yıkıyoruz zayen büyük tuvaletini yaptıysa ıslak mendil ile siliyorum
-Reklam-
+1 oy
önce (399 puan) tarafından
Mesela pijama indirme çekme lavaboya oturma kalkma hepsini kendi yapacak duruma gelmesi lazım ve en önemlisi altını iyi yıkamayı bilmeli , bence daha zamanı var , kaka yapınca yikayamaz , çiş yapınca temiz yikayamaz, o yüzden sabırlı ol ve ona bunları yer seferinde söyle böyle yapacaksın böyle olacak
önce (72 puan) tarafından
Tamam canim
+1 oy
önce tarafından
5 6 yas bekle canım 
önce (72 puan) tarafından
Tamam canim
0 oy
önce (1,871 puan) tarafından
4 buçuk yasinda aynıyız bensiz gitmiyor wc ye
0 oy
önce (12,533 puan) tarafından
Ağustosta 4 yaşını doldurdu. 4 yaş 4 aylık işte. Tuvalete gittiğini bile görmüyorum. Büyük küçük farketmiyor. Bakıyorum ellerini yıkamış geliyo
0 oy
önce (17,239 puan) tarafından
4 yaşından beri kendi başlarına giriyorlar.
0 oy
önce (795 puan) tarafından
4 yasinda yeni yeni kendi gidebiliyor ama misfirlikte falan asla gidemez sadece evde
0 oy
önce tarafından
3 buçuk yaşında pijama indirip kendisi giriyor kapıyı kapatıyor suyu falan döküyor ama ben altını siliyorum çünkü henüz o aşamaya gelmedik 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
0 oy
14 cevap 553 göst.
1 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balbebem (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 461 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...