+3 oy
298 göst.
önce Diğer kategorisinde (478 puan) tarafından

image

Oglum oyuncak fırlattı önce cama sonra televizyona değdi hafifte değdi ama bu hale geldi kızlar çok üzüldüm sağlık olsunda kış günü diye biraz dertlendim acaba tamir mi etsem yoksa yeni bir tane mi alsam

Eşim alalım diyor büyük bir tane bende diyorum tamir et iki ara bir derede kaldım 

26 Cevaplar

+4 oy
önce tarafından
Hahah aynı bizimkide böyle oldu tamir edecektik adam 10 15bin dedi tabi garantide vermiyodu bizde 5daha koyduk yenisini aldık 
önce (478 puan) tarafından
Servisi aradık ücretli değişime gidecek dendi valla parçası yokmuş
-Reklam-
+2 oy
önce tarafından
Yenisini al adam olmaz
Tamir edilse yine arızalanir mi acaba
+2 oy
önce (2,390 puan) tarafından
Bizim TV de ana ekranı gitmişti çizgi çizgi oluyordu sonra eşim sordu tamir fiyatını 10 milyar demişler bizde yeni almaya karar verdik ve yeni aldık. Yeni alınması gerekiyorsa yeni alınn bence 
Servisi aradım da gün içinde dönüş yapacaklar fiyat alacam bakalım hele
+2 oy
önce (4,300 puan) tarafından

Tamir edilsede randuman tutmuyor benimde başıma geldi 2.3 yerle görüştüm yaptırmaya deymez dendi bende yenisini aldım 

Yaaa valla çok üzüldüm canım ya eşim bişey olmaz ben zaten sıkılmıştım bundan diyor ama beni teselli ediyor valla bir tvde hemen alınmıyor:(
+1 oy
önce (2,184 puan) tarafından
Bizimde ana kart yandı kendi kendine oysaki pek kullanmıyoruz tvyi 2 sene oldu ana kart takalı eşime dedim bosver tv ztn eski yaptırmanın anlamı yok izlemiyoruz bile öylece evde sus gibi duruyor sjsjs 
Valla cokda sert değildi niye öyle oldu bende anlamadım bizim çocuklar izliyor canım kışın
önce (2,184 puan) tarafından
Narinmiş sjsjs fiyat sorun yüksekse sıfır alın daha iyi
Servisi aradım gün içinde dönecekler bakalım ne yapacam
+1 oy
önce (4,381 puan) tarafından
Geçen gün bunla alakalı video görmüştüm kurutma makinesi ile duzeltiyorlardi denediniz mi hiç?
Hayir kurutma makinesi ile nasıl oluyor çünkü darbe almış hani ıslak falanda değil
önce (4,381 puan) tarafından
Valla doğrumu bilmiyorum da kurutma makinesini soğuk üflemeye alıp 10 15 dk aynı yere tutunca bu çizgilerin duzeldigini söylüyorlar denemek lazım :)
önce (7,264 puan) tarafından
Neler duyacaz daha:))
Deniycem mutlaka:))
+1 oy
önce (7,264 puan) tarafından
Yenisini alırsanız yine çocuk halleder bacım. Tamir ettirilirse yaptırın derim. 
Bu sefer koruyucu takacam bacım ama önce bir sorayım hele ne kadardır tamiri
+1 oy
önce (3,031 puan) tarafından
Yenisini al bunu da başka odaya koy yenisine cam taktır
+1 oy
önce (3,603 puan) tarafından
Yenisi Alaçam canım mecbur tamir parasida yenileri kadar pahalı ve tekrar bozuluyor yenisini al sonra ustunede kırılmaz cam al 
+1 oy
önce (922 puan) tarafından
Bence yenisini al canım derim tamir edince tekardan bozluyor sürekli yaşadım çünkü sonra dan sıfırını aldık çok şükür bı sıkıntı yaşamadık 3 sene oldu alali
+1 oy
önce (4,981 puan) tarafından
Valla Samsung Tv vardı her yıl yaptırdığımız parayla yenisini alırdık dedim en son bozuldu gittim yenisini aldım
+1 oy
önce (4,132 puan) tarafından
Tamir parası neredeyse bir TV parası kadar olduğu için yenisini almak mantıklı 
+1 oy
önce (105 puan) tarafından
Canım annemlerin tvsi de gecen senelerde bı arıza yapmıştı önce 2bin gibi bişey verildi yapıldı sonra bı sene sonra yine sıkıntı çıktı 5bine yakın para istendi yani bı kere gitti mi gidiyor malesef. Servisten gelenler de az çok söylüyorlar zaten değip degmeyecegini ama alabilme imkanı varsa almak en mantıklısı 
+1 oy
önce (20,453 puan) tarafından
Tamir oluyorsa ettir yaa bencede
+1 oy
önce (3,173 puan) tarafından
Bizim kendiliğinden ekran gitmişti tamir ettirdik. Beş yıllık grundig marka çok pahalı değildi tam hatırlamıyorum. Bence bir sorun pahalı değilse yaptırın baya idare eder o sırada da oğluna atmaması gerektiğini öğretirsin yavaş yavaş. 
+1 oy
önce (19,488 puan) tarafından
Gnelde bu durumlarda yenisi alınıyor 
+1 oy
önce (1,426 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım, benim oğlum da aynı böyle halletti tvyi. Tamir ettirince aynı verimi alamazsın. Yenisini almak daha mantıklı. 
+1 oy
önce (90 puan) tarafından
Tamiri de satın alma parası neredeyse satın alın bı TV de bizim oldu hep gitti bizimki koyduk duruyir yaptiramadk
+1 oy
önce (129,343 puan) tarafından
benimkode boyle oldu yeni aldik yaa
+1 oy
önce (6,214 puan) tarafından
Bizimde öyle oldu ekranı yavaş yavaş tamamen gidiyor yenisini aldık

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 204 göst.
20 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
20 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 443 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,329 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 323 göst.

408,353 soru

12,268,328 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...