0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (730 puan) tarafından
Kızlar benim eşim yurt dışına çıkabilir 3 aylık brbeğim var birde 4 yaşında çocuğum iş için gidecek ama bir yanum gitsin diyor maddiyatla alakalı diğer yanım kalsın diyor tek çok zorlanırsın diyor korkarsın diyor kafam o kadar karışık ki benim gibi eşinden ayrı yaşayan var mı

4 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ben varim ustelik gercek mana da yapayalnizim illa ki ana baba kardesiniz vardir 

Benim hickimsem yok 

Yalnizlik eskiden korkuturdu ama artik o kadar da korkmuyorm cunku korku duygusu cozum degil Allah siginmaktan baska yapacak bisey yok 

Suan koca sehirde 4 yasinda bir erkek cocugu bir ben yasiyorm tum zorluklari da astm 

Keske tek sorunum yalnz yasamak olsâ
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayat insana herseyi alistiriyor 

Eşim ilk gittiğinde herseyden çok korkuyordum özellikle ben eşime çok bagliydim yanlızlik beni çok korkutuyordu zamanla zamanla alışıyor insan 

Ha benim çevremde ailem var 

Kaynanam var 

Ama insanın Hayat yoldasınız yanında olması cookkkk coookkk farklı bir duygu 

Ama düşünüyorum da ben aradığımda telefonu acsaydi, goruntulu konuşsaydık sürekli, mesajlassaydik haberim olsaydı ondan bu kadar zor olurmuydu 

.bence yapabilirsin kimler kimler yapıyor senmi yapamican
0 oy
(470 puan) tarafından
Ben yapamam eşimde bunu bilir o yüzden asla uzağa gitme iş vs şeylerine girmez , çünkü uzak kalmak hemde uzun süre ister istemez evliliği de yıpratiyor arada ki ilişkiyi de yıpratiyor her şey etkileniyor bundan ve iki çocuk var , herkesin düşüncesi farklı tabi ki ben kendi açımdan söyledim ben yapamam her gün kavga çıkar kesin uzakta olursa ama bazen insan mecbur kalır yapacak bir şey yoktur o ayrı tabi hakkınızda hayırlısı olsun 
0 oy
(5,144 puan) tarafından

Zor oluyor bacım uzun bir süre benim eşimde yurt dışında il dışında çalıştı ayrı yapamadık evet parası gerçekten güzel oluyor ama soğan ekmek yiyelim ama eşim başımızda olsun dedik 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 132 göst.
0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
14 cevap 287 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Balli.lokma (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,958 soru

23,657,946 cevap

308,819 kullanıcı