+2 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (376 puan) tarafından
Kizlar oğlumun altın bilekliği var ismi yazılı şekilde takmıyorum.artik ona yüzünü çiziyor diye acaba satsam biseymi alsam oğlumu yazın yenisini yptirrim.diyorm.yoksa saklasami

13 Cevaplar

+2 oy
(17,978 puan) tarafından
Erkeklere altın takılmaz canım. Bence bozdur yerine yatırım için altın koy. 
(159,370 puan) tarafından
emosum erkek takmaz ama oglu cocuk veya belki bebek erkek blug cagindan snr takmaz oncesi no problem
tarafından
Sevdo böyle şeyler baştan yapılmalı
bebek yaa gunahsiz masum evet erkege haram ok. ama o bi bebek bastan yapilirsa nolur dinimizde erkege haram denmis bebege denmemis
(17,978 puan) tarafından
Nasıl alistirirsan böyle devam eder sevda. Buluğ çağına girmedi diye o zaman sevabı günahı da öğretmeyelim çocuklara nasıl olsa yazılmıyor amel defterine diye mi düşünelim? Olmaz öyle. Çok istiyorsa bişey takmak oğluna gümüş künye alsın ben çocuklarıma gümüş künye takarım. Altın olanı da yatırım amaçlı başka altına çevirebilir.
suanda hangi blug cagindaki delikanli altin takar ☺️ birakinda anne baba hevesini alsin yaa me var bunda bebek bebek☺️
(17,978 puan) tarafından
Sevda takmıyormus zaten yenisini yaptiracam diyor. Yaptıracaksa gümüş yaptirsin işte
arkadas haram helalmi diye sormamos ama
(755 puan) tarafından
keske tek gunahimiz bu olsa
(17,978 puan) tarafından
İşte yanlış düşünüyorsun sevda. Günahları küçümsememek lazım.
-Reklam-
+2 oy
(1,139 puan) tarafından
Benimde annem oğlum dogdugunde hediye olarak künye yaptırmıştı ama ben çocuk kendine zarar verir diye cesaret edemeyip hiç takmadim. Şuanda da zaten 15 aylık oldu hiç taktirmiyor. Elimde öyle kaldı künye bende napcagimi bilemedim. Ama şuan bizimki takmasada anneanneden hediye olduğu için hatıra olarak saklıyorum.
+2 oy
(3,791 puan) tarafından
Ihtiyacin yoksa bence sakla hem ani kalor hemde bozdurursan cok zarar edersin
+2 oy
(3,776 puan) tarafından
Sakla bence 
+1 oy
tarafından
Bence hatıra olarak saklamalisin 
(376 puan) tarafından
Dimi haklan cnm
+1 oy
(5,391 puan) tarafından
Hiç yaptırmadım canım hatıra için saklanabilir ama ben hep altın alıp koydum kenara yatırımı için
+1 oy
(3,061 puan) tarafından
Satsan da para edecek bir şey değil onlar, hatıra olarak sakla
+1 oy
(1,105 puan) tarafından
Bence bozdur çeyrek altın al. 
+1 oy
(1,077 puan) tarafından
Ne kadar aldınız acaba  bende yaptırmak istiyorum da cok zarar yapılıyormuş satarken
+1 oy
(2,223 puan) tarafından
Annem ilk kunyesini isim yazdırdı dogdudunda ama isim silindi oğlum çok hareketliydi saklicam ben satmicam annem verelim üstüne gene alırım dedi hayır dedim ...ilerde minicik bilekleri gözümün önüne gelsin diye resim ve videolarinda var diye....annem gene 3.yas aldı künye çok seviyor onuda saklarım sanırım 
+1 oy
(5,121 puan) tarafından
Benim cocuklarima annem yapti ben sakliyorum. Hatira her turlu.
+1 oy
(2,954 puan) tarafından
Kizimin kunyelerini bozdurup ismi yazan kolye aldim simdi buyumesini bekliyorm kendinj anlamaya basladginda takcam ona daha iyi bana gore
+1 oy
(7,145 puan) tarafından
Biz altın haram diye gümüş yaptırdık saklıyorum onları da

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 669 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
10 cevap 672 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,471 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 889 göst.
2 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,904 soru

23,782,920 cevap

316,479 kullanıcı