+1 oy
406 göst.
önce Diğer kategorisinde (511 puan) tarafından
2 ay oldu taşınalı alt katımda az önce de yazmış her sabah 9 dediler mi ayaktayız çok ses yapıyorlar diye sinir oluyorum ya bende dedim abla siz rahat edin diye çocuklara tv açar olduk siz rahat edin diye kızıyorum yani napim abla dedim bunlar çocuk şuan odalarında oynuyorlar koşmuyorlar azmıyorlar kusura bakma bende şaştım kaldım napim daha dedim... Napcam bunlarla bilmiyorum bıktırdı ya

16 Cevaplar

+3 oy
önce (675 puan) tarafından
Engelle cnm bas engeli
-Reklam-
+1 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Kardeşimde dört oğlan var onun komşuda aynı bu yüzden okula gitmeyen üçünü sabah 9 akşam 5 kreşe verdi çocuklar 5:30 evde oluyor yemek yiyip saat  8 dedinmi uyuyorlar  c.tesi pazar kreş yok çok az saat evde kalıyorlar komşu yine şikayet ediyor anlayacağın ne yaparsan yap rahatsız olacak takmış bi kere sesi gürültüyü ben de hiç sevmem katlanamıyorum bile ama çocuk sesine değil yetişkin sesine bide tabi gecenin bir vakti olunca senin komşu abartmış takma boşver
+1 oy
önce (2,201 puan) tarafından
Biz de bu durumdaydık, en son oğlu gelmiş bizim kapının önündeki çöpleri dağıtmış kapıyı yumruklamış. Polis çağırdık uzaklaştırma aldılar 3 ay. Şu an ne vurabiliyorlar ne mesaj atıyorlar. Bizim de sizin gibi başlamıştı. 
+1 oy
önce (45 puan) tarafından
Benher yerden engelledim işine geldiği gibi mesaj atıp dururdu bende engelledm kafam rahat
önce (511 puan) tarafından
İnerken keser önümü:)
önce (45 puan) tarafından
Kessin boşver he de geç benim kide laf atip duruyor en son patladım sustu ama pislikler sigara izmaritlerini bahçeye atiyorlr
0 oy
önce (7,431 puan) tarafından

Maalesef apartmanda oturanlar için büyük sıkıntı. Anlayış göstermeleri lazım 

0 oy
önce (234 puan) tarafından
Şartlara göre değişiyor.. Mesela benim üst katta sürekli kalabalık bazen tavan üstümüze çökecek sanıyoruz kendileri de farkında çocuklara da kızıyolar ama yapabildikleri bu kadar. Bir kez olsun ben şikayet için yazmadım, ama bebeğim doğduktan sonra bu kadarına tahammül etmem gerekirse her gün kapıya dayanırım
0 oy
önce (858 puan) tarafından
çocuğun evde sürekli koşmuyorsa, kanepeye çıkıp yere atlamıyorsa, oyuncakları dan dun yerlere çarpmıyorsa, evde futbol oynamıyorsa alt komşun da yukardakilerin çiçek değil çocuk olduğunu kabul etmeli bence. mum gibi oturamazlar neticede elbet ses gidecektir. benim de yan komşuma bağrışmalar gidiyormuş. şakayla karışık söylüyor, " seninkiler de büyüdükçe canlandılar sesleri çıkıyor ama olsun çıkan çocuk sesi olsun hihi" diyor. ben de öyle öyle diyip geçiyorum. yani çocuk bu çiçek değil ki
0 oy
önce (953 puan) tarafından
Benim eski oturduğum apartmanda kızım bebekken ağladıgı için şikayet etmişlerdi düşün artık
0 oy
önce (2,322 puan) tarafından
Bazıları bilerek yapıyor ya geçen benim alt kattaki söyledi benim üst katimdaki bizim çocuğun çok ses yaptığını onun nasıl dayandığını sormuş ya çocuk daha 15 aylık ve hiç bir komşu birgün bile sesi geldi dememiş çünkü sessiz bir çocuktur çok şükür sorun yaşamıyoruz ama üst katim bilerek öyle söylemiş 
0 oy
önce tarafından
Iste insanlik olacak insanlik benim oglan koridoru bastan basa kosturuyo alttakilerin daha bisey dedigini duymadim oglum yeni doğmuştu kadina durumumj anlattim aksam yapsam temizligi sana sorun olur mu dedim yok dedi esim gececi calisiyo gunduz yapamiyorum mecbur hala aksam trmizlik yapiyorum bi kerr sesiniz cok dediklerini duymadim ki oluyodur muhakkak yan dairemde bi genc kiz var bangir bangir muzik dinliyo evin oteki ucunden duyuluyo onlarin ust dairesi dusun benim caprazimin bile sesi geliyo 3 yasinda kizlari var pat pat pat kosuyo kiz kimse kimseye bisey demiyo ciddi bisey olmadikca 
0 oy
önce (14,128 puan) tarafından
Mustakile gecsin oyle insanlar bi zahmet
0 oy
önce (5,171 puan) tarafından
Engelle bence 
0 oy
önce (12,533 puan) tarafından
 Cevap vermem yerinde olsam. Çocuk bu yani. Süpürge açmıyorsun sonuçta
0 oy
önce (795 puan) tarafından
Bı zahmet her sabah dokuz dedimi ayakta olsun gören de diyecek 6 da uyandiriyolar
0 oy
önce (268 puan) tarafından
Ya apartman olunca sorun oluyor zaten benim de kızım sabah uyanınca koşturmak falan istiyor ben de televizyon açıyorum alt kattakiler de Allah var anlayışlı insanlar demek ki yani biri üstten sürekli bana bu şekilde ses yapsa şahsen ben kızarım mesela bir süre sonra insanlar yine anlayış gösteriyorlar iki buçuk yaşında çok sözden de anlamıyor ben ne TV açıyorum koşturmak istediğinde gel hadi sessizce saklambaç oynayalım falan diye oyalıyorum ama çocuk bu illaki ses yapıyor onlar da çocuk olduğunu bilip anlayış gösteriyorlar sağ olsunlar benim eski evdeki üst katındakiler de çok iyilerdi kadın ses yaparken bile bana sorardı sana ses geliyor mu bebeklerin rahatsız ediyorum diye karşılıklı anlayış göstermek gerekiyor
0 oy
önce (19 puan) tarafından
Kalın yumuşak taban terlik giydirin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevic (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 129 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzeyfem (66 puan) tarafından soruldu