https://www.youtube.com/live/VZ_5xvlXmUg?si=fW6Ti-xGUJ6J58Oh
Babam 3 ay oldu vefat edeli ve aniden öldü canim babam Cok ama cok ileri derecede anksiyetem başladı . Hep ölüm korkusu , hastalik korkusu , kizim var napicam diye ona bakip bakip agliyordum , yanimdan ayirmiyordum , herkese agliyodum , hep kotu seyler olucak diye surekli beynim konusuyodu hic susmadan , babaminson hali hic cikmiyo gozumun onunden ve hala da cikmiyo suan bile ve sonra psikiyatriye gidicem dedim gittim . İlac verdi bana . Biraz iyi geldi ama babamin ölümünden sonra kendimi okdar yedimki kalp agrim basladi . Ve 2 pakete yakin sigara iciyodum . Doktora gittim ve tedavisi olmayan bir hastaligm varmis oyle dedi . Ogun sigarayi biraktim ve allaha yöneldim . Hep zikir namaz kuran . Hep dua ettim . Suan okdar iyiyim ki bundan bir ay oncesine gore . Beynim hala susmuyo ama baslayinca anksiyete hemen sesli bisekilde zikir cekiyorum . Bak dene bunu . Kendine bunu yapma cocuklarin icin . İnanki tek yol namaz kuran . Dene cik burdan hz musa aleyhisselamin bir duasi var onu ezberle gercekten guc veriyor gucc . Rabbişrahli sadri ve yessirli emri vahlül ugdeten min lisani yefgahu gavli .
1,487,471 soru
24,316,375 cevap
345,060 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın