0 oy
300 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
Kızlar dün gece eşim dediki evlendikten sonra senin sayende anladım yabancı Rusla evlencekmişsin dedi sözde kendince şaka yapmış ama ben çok bozuldum iki evlat verdim yeni doğum yaptım böyle şaka mı olur biraz öncede benden tost istedi beni beğenmiyorsun dedim madem isteklerini karşılayamam artık dedim Bi Allah razı olsun demiyorsun dedim bende dışarıda kahvaltı yaparım bundan sonra istediğim saatte eve gider gelirim dedi evden çıktı gitti aile babası olmak yaramıyor dedi hem kendi konuşuyor hemde kendi kendine gitti bende sen evlendiğimizde alkol içip duruyordun sonradan dedim aile babası oldun dedim ne yapcam bilmiyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (162 puan) tarafından
İki evladım var çok çaresiz kaldım şuan 
-Reklam-
+1 oy
önce (65 puan) tarafından
Erkekler n konuştunu biliyomu snc cnm bunların geneli böyle hiç takma bile sanki ruslarda açmış kolunu senin kocayı bekliyor 
önce (280 puan) tarafından
Ay aynen ya bazılarının IQ seviyesi ayak numarasından bile daha kötü akmaya değmezler tür olarak
+1 oy
önce (2,257 puan) tarafından
Ya anlamıyorum neye bozuluyorsun ki sende yapıstırsaydın lafı bende senin sayende anladım Allah korkusu olan biriyle evlencekmişsin en azından eşinin çocuk çoluğunun kıymetli olduğunu bilirdi. diyecektin olcak bitcekti o  düşünsün ondan sonra. 
önce (51,329 puan) tarafından
canan sen misin
degilmissin ☺️
Yok değilim :))
Ben bunu dedim zaten ben diyor muyum dedim sen gibi dedim çok zengin biriyle evlenseydim Bi elim yağda Bi elim bağda dedim evlenseydin diyo hem ben böyle laflar etmiyorum tribi yiyen benim
Enteresanlar ya valla.
0 oy
önce (1,990 puan) tarafından
 . Sende deseydin bende senden daha yakisiklisiyda evlenseydim keske
Bende dedim bişeyler evlenseydin diyo
Hem suçlu hem güçlü
0 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Çaresizliğini hissettim gercekten. Ne denir bilmiyorum öncesinde kendini belli etmiyo mu bu insanlıktan bi haber erkekler, sende her seye boyun eğen bi yapı var sanırım hakkettiğinde karşılığı vermelisin 
önce (5,040 puan) tarafından
O kadar da çaresizlik vs olacak ne var ki evet yersiz bı şaka da o kadar
0 oy
yabanci rusun özelliği neymis 
Ne yapıcam bu durumda çok saçma aşırı yada onlar gibi mi ol diyo biraz acaba Rus şakaydı dedi hizmet hürmet konusunda erkeğe doğruydu ikincisi dedi onlar gibi olmak ne anlamda onlar gibi Olcam ona özel mi olmam gerek
Yapicagin sey cok basit. Onun yanında öyle konusulunca benim karim onlar gibilere bin basar diye dusundurtmelisin.
Erkekler fantezisi bol kadin severler. Al bir fantezi kiyafeti. Larfum suslen pusllen gec karsisina. Şasirt onu. Öyle dusunmesine asla izin verme
İçimde o kadar çok şey bitirmiş ki bunuda denicem ama en azından sorun bu mu anlamış olurum
Bna Bi doğum hediyesi bile almadı hiçbişey yapmıyor ki
tüm yorumlari okumadim da baslarim onun bekar hayatina bizde o rahatlığı özlüyoruz ama esimize kötü davranmiyoruz. ufacik bebegin var anlayisli olacagi yerde bide psikolijini bozuyor rus mu istiyor aha ülke orda rus kadınları sira da eşini beklemiyor ya ne boş düşünce. bebekle bakim mi olur özel istek mi kalır koliksr uyumuyorsa insan tuvalete gitmeye vakit bulamiyor üstüne bide erkek kaprisi cekilir dert degil
0 oy
önce (4,251 puan) tarafından
Ben olsam, dogru diyosun bende italyan erkegi almaliymisim onu anladim diyip ona soka ugratirdim.
Lafımı verdim evlenseydin diyo
0 oy
önce (1,282 puan) tarafından
Anlaşılan kocan bekar hayatını özlemiş 
Evet çok doğru tespit bende öyle anladım napcam sence nasıl davranmalıyım herkes özlüyor bunu annesigili aradım akşam gelecekler
Bekarlar da ben gibi evine sadık çocuğuna eşine bakan kadın arıyor bu kadar kıymetsizlik olmaz  gitsin o zaman hayatımdan boşanıyorum desin
önce (1,282 puan) tarafından
Bazen ders vermek için uzaklaşmak gerek.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 307 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 445 göst.
0 oy
12 cevap 449 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 2,299 göst.

408,353 soru