0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (521 puan) tarafından
Bulaşık makinesi için soruyorum kumtel uygun geliyo bana fiyatı, kullanan varmı memnunmusunuz ?

6 Cevaplar

0 oy
(957 puan) tarafından
Kumtel duymadım hiç çevremde kullananı da yok ama fiyatları yakınsa Altus öneririm arkadaşım evlenirken aldı 3 sene falan oluyor çok memnun makinesinden 
(521 puan) tarafından
Aslında Altusada baktım oda uygun fiyatı bakarım belki
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(95 puan) tarafından
Bende ankastre fırın 

Bide elektrikli ısıtıcı var memnunum
(521 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol
(95 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Biraz şans diyecektim ama bulaşık makinesi nasıl olur bilemedim. Benimki arçelik eski modelinden anneminki bosch daha eski ama onunki çok güzel yıkıyor her deterjanda. Benimki belli deterjanlarda güzel yıkıyor. Çaycım var mesela bimde denk gelip almıştık markası değişikti hatırlamıyorum beş yıldır kullanıyorum çok şükür. İnşallah güzel çıkar alırsanız
(521 puan) tarafından
Evet öyle gerçekten bende hep derdim şans işi bu eşya meselesi , bakarım artık
Teşekkür ederim canım
(3,452 puan) tarafından
Tencere alabildin mi canım. Bende senden bi süre önce emsan almıştım korktum acaba neden öyle olmuş seninki bir şey dediler mi
(521 puan) tarafından
Iade yaptılar canım valla çok mutlu oldum ben değişim yaparlar sandım artık istemiyodum çünkü bi kere soğumuştum iade olunca baya sevindim
Seninkiler nasıl peki kullandınmı
(3,452 puan) tarafından
İyi çok şükür büyük mağaza oldukları için ilgili olmuşlar bence. Elde yıkıyorum şimdilik bir şey yok şükür ufak tefen sünger çiziği var yani onları da takmıyorum normal mecbur yıkayacağım. Zaten az yormuyor üç tencere üç saklama kabı olandan kapları atıyorum makineye
(521 puan) tarafından
Ya tabi ufak tefek çizikler olur o pek sorun değil benimki ilk kullanımda tencerenin içi soyuldu gibi bişey oldu  yani baya kötüleşti
Sende güle güle ağız tadıyla kullan inşallah
0 oy
(261 puan) tarafından
Fırın çokk geç pişiriyo. Bulaşığı bilemem
(521 puan) tarafından
Anladım canım bakıcam artık teşekkür ederim
0 oy
(3,248 puan) tarafından
Bence bütçen düşükse bile bulaşık makinesi onu değilde daha uygunlarini bulursun. Altus olur Grundig olur . 
(521 puan) tarafından
Altusu biliyorumda diğer markayı hiç duymadım
Bakiyim yine teşekkür ederim
0 oy
(3,421 puan) tarafından
Annem de fırını var güzel altus marka da uygun ürünleri kalite li arçelik firması yapıyor
(521 puan) tarafından
Tamam canım sağol Altusada bi bakayım
Peki bulaşık makinesinde kaç program önerirsin yani kaç program iş görür
(3,421 puan) tarafından
Benim farklı marka beş program iki kardeşimin altus beş program ama kullanılmıyor iki proğran yetiyor içinde kısa yıkama programı varda suyu az kullanıyorsa yeter servisi iyi anneme tv aldık geçen sene altus marka telefonla bile sorunu hallettik
(521 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim Altusa bakıcam artık
(3,421 puan) tarafından
Pahalı markalara bakamıyorsan diğer markalar dan en iyisi bu senin de güzel çıkar inşallah
(521 puan) tarafından
Inşallah canım sağol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
17 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 168 göst.
13 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melek8663 (841 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
25 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1995 (1,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,603 soru

12,313,647 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...