+2 oy
888 göst.
önce Diğer kategorisinde (659 puan) tarafından

image

sizce tir fren yapmis olsa bizi ileri atmazmiydi asla fren yapmadi ki tir soforleri esleride bilir istese durdurabilirdi canimiza kast etti resmen sikayetci olcaz sizce fren yapsa arabadan ayrilmazmiydi bu tir biz durunca durdu ve yapisik vaziyette kaldi sizce nasil sikayetciyiz mahkeme olcakmis buyuk ihtimalle boyleleri altindaki araca guveniyo insan hayati bu kdar ucuz degil alsinlar ehliyetini

26 Cevaplar

0 oy
önce (952 puan) tarafından
Koca tır öyle ferene basınca durmuyor benım esım de tırcı şimdi sordum frene basmamıs olsa pestılleri çıkardı diyor 
önce (659 puan) tarafından
Sonraki postumda resme bak
-Reklam-
0 oy
önce (796 puan) tarafından
Fren yapmasa senin araban hurda olurdu, fren yapmışki durmuş yani, hem ağır vasıta arabalar gibi hemen duramiyorlar trafikte.
Sonraki postuma bi bak
0 oy
önce (6,014 puan) tarafından
Zincirleme olmuşsa tirin da suçu yok tira arkadan vura mkimse ona baklir  ayrıca tir neden durduk yere size vursun  kastı  ne olabilir  kaza adı üstünde bunla gelmks gecmis olsun frene basma sizi ezer geçerdi 
Ya sofor kendi frene basmadim dedi cevredeki insanlarada esimede siz okumuyomusunuz yazilanlari anlamiyorumki
0 oy
önce (1,342 puan) tarafından
Sonuç ne oldu canım merak ettim
Carsamba gunu sonuclancak bakalim bekliyoruz kuzum
0 oy
önce (14,613 puan) tarafından
Sizin araba tırı durdur mu diyorsun yani 

Zincirleme demişsin eğer fren yapmasaydı Allah korusun oraya kalıp kâğıt olurdu hızlı şekil de 
Ya sofor kendi frene basmadim dedi cevredeki insanlarada esimede siz okumuyomusunuz yazilanlari anlamiyorumki
0 oy
önce (577 puan) tarafından
Yavrum o tır frene basmadan size girseydi Allah korusun o arabayı kağıt şeklinde altından çıkartırlardı  :(
Ya sofor kendi frene basmadim dedi cevredeki insanlarada esimede siz okumuyomusunuz yazilanlari
önce (577 puan) tarafından
Yok okumadım canım kusura bakma. Dediğin gibi hızı yavaşsa belki bu kadarcık hasar da vermiş olabilir. Yani şikayetten birşey çıkacağını sanmam ama arkadan vurmuş yüzdeyüz kusurlu zaten değer kaybı davası açabilirsiniz aracınız için. Çoook geçmiş olsun bu arada verilmiş sadakanız varmış
Araba burda anlasilmiyo diger postu kaldirdim ama aeaba baya kotu durumda ki korkusu yetti herseyden onemlisi bi sukrettigimiz bize bisey olmadi birde onumuzde bi araba sol serittede 2 arac vardi onlari tirin hizla geldigini gorunce isi anlayip kactilar ama onumuzdeki adam kacamadim kaldim oldugum yerde  snra olan oldu dedi ki kacsaydi bizim arabayi devirip suruklerdi hafif yokus adagi geliyo cunku.birde tam kavsakta oldu Allah korudu o an soldanda bi arac gecmis olsa birde ordan darbe yiycektik Rabbim korudu..sagol Allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 113 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
25 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif&hanim (5,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 336 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,687 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...