+1 oy
88 göst.
önce Diğer kategorisinde (478 puan) tarafından
Perşembe günü sezeryanla ikinci kızımı kucağıma aldım mesela iki buçuk saat önce emdi uyudu yeni kalktı şuan emzirdim geri uyudu belki bi saat uyur belki uyumaz ama erdikten sonra sürekli, uyuyor gündüz. Yani gündüz 5  6 kere uyuyo uzun bu normal mi acaba

7 Cevaplar

+1 oy
önce (2,033 puan) tarafından
Benim kizim 1 aya kadar hep boyleydi. Sıkılıyordum uyuyor diye. Simdi dua ediyorum usun diye sjsj
önce (478 puan) tarafından
:)) normal diyen var başka şey diyen var ilk kızım doğduğunda öyleydi 40 cıktıktan sonra değişti
-Reklam-
+1 oy
önce (2,432 puan) tarafından
Sarılık durumunu kontrol et canım,iki saatte bir emzirmeye çalış 
Sarılık durumunu nasıl kontrol  edicem birde 2 buçuk saate kendisi kalkıyor acıktıkça
Ten renginde veya göz içinde belli olur canım
İnşallah olmaz ama bebeklerin çoğunda olduğu için olabilme ihtimali yüksek ve sürekli uyur bu durumda
+1 oy
önce (3,027 puan) tarafından
2 saatte bir beslendikten sonra sorun olmaz 

Bide cisli bez sayisi kac
En geç 3 saat uyur bilemedin 2 saat uyur kendisi kalkıyor acıktıkca bide günde kaç kere bez degiştirdiğimi hatırlamıyorum kaka fazla yapıyor
önce (3,027 puan) tarafından
Gunde 5 bez degisiyosanz yeterli beslendiginin gosteriyorms ondan sordm cnm ama cok kucukms 2 saati gecirmeyin sarilij riskinden dolayi
6 7 kere degiştiyorum
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Canm devamlı uyuyorsa ya kanszliktandr yada sarilikdan iyice kontrol et hastaneye götür sor çünkü benim arkadaşımın da bebeği durmadan uyuyordu hiç uyanmıyor yani devamlı uyurdu yeni doğmuştu ondan sonra doktora götürdüler kansızlık olduğu ortaya çıktı hatta bir de fıtığı vardı bebeğin ameliyat oldu şükür iyi şimdi
0 oy
önce (17,916 puan) tarafından
İki saati geçmeden emiyorsa ve aç değilse uyusun ama aç kalıyorsa sarılık olur Allah korusun 
Kendisi kalkıyor ben ellemiyorum 2 buçuk saate emiyor iki memeyi sonra geri uyuyor
0 oy
önce (1,853 puan) tarafından
2.5 aylık şuan günde 18 saat kadar uyuyor bazen 20
0 oy
önce (7,788 puan) tarafından
Bırak uyusun ne 2 saate 1 saate kalkıp emiyorsa normaldir. Sarılığa dikkat et ama emmek için bile uyandıramıyorsan sarılık olabilir
2 bilemedin en fazla 2 buçuk saat uyur kalkar iki memeyi emer geri uyur
önce (7,788 puan) tarafından
40 çıkana kadar çok uyuyorlar genelde. Benim oğlum sarılıktı emzirmeye zorla kaldırıyordum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 198 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 202 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde sunaaydogduuu (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
6 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (498 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,193 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...