+2 oy
145 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (292 puan) tarafından
Kızlar çocuğunuzun verdiğiniz yemeği ağızda biriktirmesine nasıl bir çözüm buldunuz nasıl yapmalıyım çocuk yanağını bomba yapıyor ama türlü yutmuyor nasıl çözüm bulmalıyım deli olacam 29 Aylık 

7 Cevaplar

+1 oy
(68 puan) tarafından
3.5yaşında hala aynı malesef her yolu denedim açta bıraktım ama yok
(292 puan) tarafından
+1
Bomba ediyor ağzını yemin ederim elimle elliyorum yanağını sert yüzüne bakıyorum bi tarafı şiş yut diyorum yok çok zorlayınca ağlayıp çıkarıyor sinir ediyor ya umarım duzelir
-Reklam-
+1 oy
(4,342 puan) tarafından
Bnm psikolojim bozulmustu asla yutmuyordu sukur simdi gecti suan 3 bucuk yasinda 2 yasindan ta bu yasa kadar cektim sonradan duzeldi ay cok zor bi durum Allah yardimcin olsun ya 
(292 puan) tarafından
Amin Canım Walla Öyle
+1 oy
(2,371 puan) tarafından
Aynı kriz bizdede var 3 yaşında agzinda tutuyor sonra midesi bulanip çıkarıyor dün akşam artık fittirdim kahvaltı yaparken ona vermedim istedi vermedim sonra kıyamayıp verdim hızlı hızlı yedi inşallah devam eder bakalım tam cinnetlik yaaa :(
(292 puan) tarafından
Walla Öyle Ya Bizimde aynı 10 Dk Yemeği 2 3 Saatte Wermek Nedir Ya
(2,371 puan) tarafından
Annemin evindeyken  erkek kardeşim 10 dk ağzında tutuyordu yemeği filme daldığı için unuturdu en uzun süre 20 dk kiz kardeşim dedi ben böyle birsey görmedim ağzında tutmak nedir dedi bende dedim ahooo sen benim kızı bilmiyon rekor bizde dedim 3 4 saat tutar gıkı çıkmaz dedim sksjsj
(292 puan) tarafından
Aynen canım yaa bizimde gıkı çıkmaz:)
+1 oy
(5,208 puan) tarafından
Çözümü yok canım, 3-4 yaşını biraz geçip aklı az kesmeye başlayınca kendiliğinden bırakıyor,ben çok çektim zar zor büyüttüm 
(292 puan) tarafından
Bende Çekiyorum işte :(
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Baştan sona mı ağzında biriktiriyor. Yoksa biraz yedikten sonra mi yapmaya başlıyor 
(292 puan) tarafından
Sevdiği bir şey olduğu zaman ilk başta biraz yiyor 3 lokmadan sonra biriktirmeye başlıyor
(19,880 puan) tarafından
Doyuyor desem 3 lokmada da doyulmaz ki. Kilosu çok kötü değilse bence bir süre unutturmaya çalış . Yani ağzında tutmaya başladığı zaman başka verme. Bir süre sonra unutur onu. Sonra belki güzel yemeye başlar . Bilmiyorum aklıma bu geldi
0 oy
(626 puan) tarafından
Seni korkutmak istemem ama aynısını ablam yaşıyo 5 yaşında  hala aynı 
(292 puan) tarafından
Umarım benim kız o yaşa kadar böyle gitmez
0 oy
(3,475 puan) tarafından
Umursamayarak biraz da canım sevmediği şeyleri yemiyorsa zorlama karşı doyacağı şeyleri ver bizim ki de öyleydi unuttu bende oralı olmadım açıkçası sevmediği şeyleri vermiyorum bir de su veriyorum al su iç yut diyorum yoksa hep böyle devam edecekti 
(292 puan) tarafından
Ya nasıl yapıyor bilmiyorum ağzını dolduruyor su verdiğim zaman da normal suyu yutuyor ağzındaki lokma duruyor yine yani öyle bir ayarlamış ki suyu direkt yutuyr lokması kalıyor
(2,371 puan) tarafından
Ahahaha suyu bile ağzında tutuyo benimki ağzındaki lokmayı kolay yutsun djye su veriyorum yemekle beraber suyu ağzında tutuyo tabi şu akıp duruyor gene aynı sksj
(292 puan) tarafından
Ahh Bu Çocuklar Ya :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Tirrek_12 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
0 oy