+3 oy
686 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (670 puan) tarafından

image

kadinin psikolojik sorunlari var belli ki o kadar uzuldum ki bu habere :(

21 Cevaplar

+3 oy
önce tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Rabbim kimseye psikoloji sorunu vermesin ablam bu sene 3defa kendini boğmaya çalıştı:((
önce (670 puan) tarafından
allah korusun canim  :(
önce tarafından
Amin cnm zor bı durumun
-Reklam-
+6 oy
önce (97 puan) tarafından
Rabbim kimsenin aklını almasın kabul edilecek bişey elbette değil ama kadınında ne yaşadığını bilmiyoruz bu hayatta hiç bişey için ben yapmam bu kadarda olmaz dememek lazım 
+5 oy
önce (5,040 puan) tarafından
Yanı ne kadar gğzek empayi kurmus herkes ben kuramadım şahsen bebege yazık değil mi o zaman karısını öldğrenler de bı anlık cinnet gecırmıstır belkı haklılık payı vardır ne bilim büyğk konusmak da ıstemıyorum da neyse.... 
+4 oy
önce (2,027 puan) tarafından

Bu yavrunun günahı neydi peki :(

cok uzuldum :(
+4 oy
önce (7,980 puan) tarafından

Oyyy kıyamam yaa o çocuğun suçu neydi :( Allah affetsin 

+4 oy
önce (288 puan) tarafından
İnsan kınadığıyla sinanirmis yorum yapmak istemiyorum belliki sağlıklı degil
kesinlikle oyle canim yavrum benim :(
+3 oy
önce (1,530 puan) tarafından
Bu ne allah askina bu nasil annelik herseyi psikolojiye bağlıyorlar 
+2 oy
önce (19,494 puan) tarafından
Ah yavrum ah .
+2 oy
önce (1,346 puan) tarafından
Insallah çok cani yanmamistir. İple boğmak bir anlık sinir anı gibi durmuyor 
dusunmek dahi istemiyorum allahim.hepimizi korusun :(
önce (4,248 puan) tarafından
Adam mı gözünün önüne geldi öyle mi yaptı kim bilir
+2 oy
önce (20,453 puan) tarafından
Tövbe tövbeeee ürpertici ya
+2 oy
önce (17,913 puan) tarafından
Ah keşke adamı boğsaydın 
Şimdi gördüm de haberini hiç öyle cinnet durumu gelmedi bence bilinçli bir şekilde adamı cezalandırmak için yapmış
+2 oy
önce (361 puan) tarafından
Keşke herkes anne baba olmasa
+2 oy
önce (563 puan) tarafından
Herşeyi psikolojiye bağlıyoruz ama değil hayatımda dipleri gördüğüm dönemlerim oldu ben en çok cocuklarıma sarıldım derdimin sahibi başkalarıydı benim dermanım çocuklarımdı 50 koca gelir giderde bi evlat etmez kafayı yemiş bunlar yazık giden cana yaa
+1 oy
Bunalıma girmiş belli  hem çocuk hem aldatılma gözü görmedi demek ki Allah affetsin ne diyim kınamak istemiyorum 
tabi kinanmaz ya her gun neler okuyoruz burda kocasindan siddet goren aldatan bilmem ne cok zor bi durum kendinde olsa mutlu olsa yapar mi bunu yapmaz tabiki allahim.sifa versin
Rabbim pişman olacağımız şeylere fırsat vermesin ne diyim
+1 oy
önce (109 puan) tarafından
Ben dün gece bu haberi gördüm ilk önce çöp atmaya giden kadın eve döndüğünde oğlunu boguldugunu gormus bağırmış hatta üst komsusu ipi kesmiş ama kurtarılamadı yaziyordu 

Bana da garip gelmişti o çocuk niye boğazına ip bağlayıp kendini bogsun anne kesin bişey yaptı diye doğruymuş da :( yazık ya çocuğa yavrum :( insan ne yaşarsa yaşasın ne bilim nasıl yapabilir çok korkutucu geliyor bu düşünce. 
+1 oy
önce (64 puan) tarafından
Çok kötü bir durum tabiki de yaptığı akıl alır bsy değil ama galiba canı yandıgı için aklı sıra oda eşinin canını acıtmak istedi olan masum yavruya oldu
+1 oy
önce (432 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Bende haberde gördüm çöp atmaya inmiş çocuğun boynuna ip dolanmiş diyorlardı şimdi bunu gördüm,

Ya Allah kahretsin ya cocukdan ne istedin git koçanı öldür madem bazilari böyle anne olacaksa allahm hiç çocuk nasip etmesin yarrabim  nasıl vicdan var ben 1,5 yaşındaki çocuğum düşünce canı acıyınca kötü oluyor içim acıyor fenalık geciresim geliyor bunlar nasıl rahatlıkla yapıyor offff offf 
+1 oy
önce tarafından
Olan hep cocuklara oluyo ya 
+1 oy
önce (1,625 puan) tarafından
Kocası kadının kız kardeşiyle ilişki yaşıyormuş videoları bu kadına gosteriyormus kadın bunu yedirememis kendine o yüzden çocuğunu bogmus yine de geçerli bir sebep değil adamı boğsa anlarim 
Yani adami boğsun kardeşini boğsun ikisine de okeyim oh iyi yapmış bile derim ama çocuk bu hikâyenin en masumu en mağduru
0 oy
önce (643 puan) tarafından
Gördüğüm den beri etkisindeyim bizim burda oldu kocasının baldiziyla ilişkisi varmış galiba nasıl kıydın aklım almıyor can cekisirken nasıl dayandın tamam sağlıklı değil ama kalkistin madem ama o haldeyken devam etmek aklım almıyor çok üzgünüm çok 
cocuktan ne istedi ya gercekten
nasil yakalamis ki onlari cocugu oldurmesine sebep neymis ?
önce (643 puan) tarafından
Yakalama yok ya ilişki varmış bende bilmiyorum haberlerde öyle yazıyor şehir olarak aynı yerde ama tanımıyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 375 göst.
0 oy
10 cevap 283 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu